Blablablah

Beställ aldrig från Odium, om ni har bråttom. Jag hade lite rabatt där och jag var ju tvungen att unyttja det, trots att jag bara beställde min hårfärg, superfina kläder har de absolut, men svindyra, jag vet sidor vars ni kan hitta billigare, om någon är intresserad. ca 2v, fortfarande inte fått min hårfärg. Det stod ju att de kan ta längre tid ifall de inte har hemma varan/plagget, men hårfärgen måste de väl förfan ha inne, dessutom förra veckan stod de att den var skickad. Och posten brukar vara snabb. Jävla skitsida, säkert en massa slöa jävla emoretards som jobbar där.
Förut när jag beställde kläder därifrån (jag undrar ibland hur jag hade råd med det, iofs, då hade jag inte två hästar) fick jag ibland vänta upp till 1 ½ månad. Inte acceptabelt. Nej det var sista gången, när det finns bättre butiker, där vars jag normalt beställer ifrån tar det ca 2 dagar så har färgen kommit. De kan ju inte vara speciellt engagerade på Odium.
 
Sitter och funderar vad jag och mina fyrbenta vänner ska hitta på idag. Klev upp tidigare än normalt för jag vill hinna med mer idag. Sitter och velar. En ska jag rida, och jag funderar om man törs fara i skogen? Där vars man vet att stigen går, törs inte fara rakt ut då jag är livrädd att trampa ned i något djävla hål och skada hästen. Förbannade jävla snö, försvinn nån gång! Den andra ska jag promenera en sväng med, så kan jag ta med Flora också (som har börjat löpa, kul .__.) synd att det fortsätter att vara sånt skitväder, hade hoppats att det skulle sluta igår.
 
Har massa kläder att tvätta och så har tvättmaskinen havererat, bad Erik kolla på den, som kan fixa det mesta, men knappast att han kom ihåg,  han var eld och lågor när han fått sina grejer till bilen. Och sur var jag när han ska starta monstret sent på kvällen när jag har nattat hästarna, jag är ju sådär att när jag väl fixat kväll åt dem ska det vara TYST, inget ska störa dem. Haha.
Så är det Valborg, jag är liiiite bitter över att inte kunna fara ut, alla jobbar, dessutom, Erik har ju ändå inte bilen klar så hade ju ändå kanske inte vart kul. Och jag vet ingen av mina vänner som ska ut så kanske hade det inte vart någon höjdare. Bara jag som vill ut på Valborg..xD Men har alltid brukat ha så kul då, alla är som ute, inte på krogen eller nå annat skit.
Jaja, har iallafall köpt några saftiga och feta köttbitar, så tänkte iallafall grilla. Ska tvinga Erik stå ute i skitvädret och grilla :D fan vad fint det hade vart och ha en altan med tak. Men vars ska vi ha det här? :/
Nåja, allt kan man väl inte ha.. Dock våran altan tycker jag att det bara är att meja ned...
 
 
Teddy i lördags. finväder att stå ute och putsa bort vinterpälsen, fattar inte ens hur han kan ha nån päls att tappa, jag jämför ju alla med Karlssons päls xD som fortfarande har lite kvar men verkar inte tappa något nu :o har ju fått bort förjävla mycket.
 
nä om man ska börja med allt jag hade tänkt göra idag..

Torsdag

Verkar som om jag har varit på bra humör allt för länge nu när jag inte uppdaterat. Nej, men jag har helt enkelt inte haft tid. Har som vanligt 100 saker att göra men som jag skjuter upp lite si och så.
 
Idag var mamma här så vi red till Erika. Karlsson var rädd för allt och Teddy är rädd för allt som Karlsson är rädd för, han vet inte ens vad det är, men är Karlsson rädd, då ska han också låtsas. Eller rädd för allt, men gubbar i skogen med motorsåg och trädens skuggor på marken.. + erikas gård. Jag vet dock inte vad det var som var så farligt där. Svammel helt enkelt. Mycket fint väder iallafall.

Sedan har jag och Erik varit i Markitta och ätit grillat kött. Som jag lääääängtat. Men skall grilla hemma någon dag istället, mysigare. Nu när pappa har köpt en ny grill åt mig :D Lycka.
 
Nä usch och fy, ska hoppa i sängen, trött som tusan och har en massa saker att utföra imorgon.

 
Zelda som mjuuuuuser i solen.

Bittra Anna

Phew! Trodde det skulle bli lika kasst väder idag (iallafall om man skulle tro väderleksprognosen), tur för mig, orkar inte vara sur en dag till. Fifan vad jag var bitter igår. Blir på sämre humör när det är sådant där pissväder, ja och plus eventuella andra problem. Och matvägran.
 
Måste ta en dusch, känenr mig som en gris efter att ha skitit att tvätta bort sminket igår. Haha, jag bara sket i allt och drog täcket över huvudet.
 
Mycket att göra idag.. Är kanske passande, en gris i en svinstia. Måste göra bort städningen inomhus innan jag går ut, annars är jag som vanligt helt slut när jag kommer in igen och orkar inte och blir då sur.
Teddy ska få äran att ta mig ut på en ritt i finvädret iallafall :)
Känner att det är bra att jag inte jobbar just nu. Jag har så mycket att göra. Om typ en månad blir det att jobba, läääänge, så jag tänker passa på nu att få allt fixat och eventuellt njuta av frihet. Vissa är ju inte välsignad med ledigveckor så man hinner vila upp sig :( men det är ganska ok, våra pass.
 
Måste kanske fixa frukost. Jag inser nu att jag bara ätit ett äpple på 24h. Är det konstigt om jag är på tvären?
Hojja, jag måste börja sköta mig, mår bara dåligt av att jag gör såhär.
 
Vad flitig jag blev på att uppdatera helt plötsligt. Är för att jag har varit sur, då har jag saker att skriva om, saker att klaga om, hahah. Alla bara skriver om när de är glad och att de är så lyckliga med sina liv, men ack jag vet, att alla har sina dåliga dagar, bara det att de inte berättar om dem. Det är ju bättte att lätta på hjärtat när man har sina dåliga dagar, då får man det ur sig. Men det är visst bara jag som kör på den metoden ;)
 
Det kanske kommer ett inlägg "Åhej vilken bra dag solen skiner och jag likaså!" för att nästa dag stå "Jag hatar allt och vill inte". :)
 
Det är tur att man har djur som får en på bättre humör iallafall :) jag tror fan jag att skulle gå under utan dem.
 

En till surdag

Jag måste börja fota mer, mycket roligare att blogga om jag har någon ny bild att lägga upp (skrev ned vad jag tänkte i huvudet först, trött idag, tur att jag la märke till det...)
 
Idag är en sådan där dag som jag kommer gå runt och vara sur hela dagen utan någon verklig anledning. Om vädret kanske skulle klarna som det gjorde igår, gör kanske även jag det, hoppet finns.
Det ser ut som att det duggregnar men jag vet inte ännu om jag inbillar mig (kan gör det ganska ofta) men jag tänker inte gå ut och se efter. Ids inte gå ut ännu, vill vakna till lite mer.
Ville egentligen gå och sova igen men hade så ont i magen (detta helvete med att vara kvinna) så jag såg ingen mening med att ligga där och rulla runt i sängen när magen är i olag. Blir bara värre av att jag oroar mig över saker som inte behövs börja oroa sig för ännu. Jag brukar fundera hur länge till min mage håller, en vacker dag kommer den att haverera, det är jag ganska säker på.
 
Måste gå och fortsätta där i hagen i några timmar, tiden bara susar förbi. Det hade behövt dammsugas och städas inomhus också, vilket jag inte alls har lust med men är ett måste. Usch. USCH. Dålig dag.
Känner mig som en unge på 5år som sitter med armarna i kors, mungiporna nedåt och upprepar "jag vill inte!".
Är väl kanske så jag sitter xD DET om något hade varit en passande profilbild.
 
En STOR skottkärra är vad jag önskar mig. Det vill jag ha när jag fyller år. Helst nu. Länge kvar tills jag fyller år.

 
Fina gubbarna.
 
 

Vårväder

Men lite halt ännu när jag for med Karlsson, fick leda honom ut från gården. Hoppas allt tinar foooort nu!
Red till Keski och kikade på Erikas och Annas nya hästar, ordentliga jävlar, vi kände oss som lite små, speciellt bredvid ardennern ;)
Fick sedan sällskap tillbaka till storvägen. Karlsson har fan vart extremt löjlig idag, rädd för skuggorna av träden, vägrade gå när det var en karl vid vägen med en motorsåg.. Nå, vi kom fram till slut :)
 
 
På hemmaplan igen. SE! Han är faktiskt någorlunda ren. Då måste man jämföra med hur han brukar se ut.
 
 
och så länge varade det....
 
 
Teddy han kan också, fast inte lika bra som Karlsson xD vi var igår en runda till Keski så idag var det Karlssons tur.
 
Snart dags att gå och mocka hagen igen. Mamma om du läser detta så får du jääääättegärna komma och hjälpa att skyffla lite någon dag xD kan bjuda på kaffe! :D
Fast tycker jag har gjort ett ganska bra jobb hittills, men det kommer ju fram mer och mer ju mer det tinar ;) Just nu känns det som ett oändligt arbete. Men snart så. Man får en jävla motion måste jag säga.
 
Ska käka någon slags lunch och sedan börja. Igår höll jag fan på att dö när jag hoppade över lunchen och istället knatade på där ute. Man dör visst utan mat, tänka sig.
 
 
 

Oändligt med skit

Skulle just skriva vad jag har gjort idag men jag kom på att ingen vill nog höra om min skitskottning, jag är väldigt flitig iallafall. xD
 
Jag kan berätta om hur slaskigt det är ute, jag drog fram mina stövlar idag. Men vad glad man blir när det tinar, måste ha tinat jättemycket idag. Det har vi ju faktiskt bra, när våra gård sluttar, så vattnet rinner nedåt, det barqa forsar fram. Eh, ja kanske inte. Men sakta och säkert.
 
Nu ska jag vänta på att Erik kommer hem så jag får lite hjälp med det jag ska göra. Vilket jag inte ids berätta om för det är inte värt att skriva om. Men det var värt att skriva att det inte var värt att skriva om.
Nu ska ja sluta svamla.
 
Men en bild som jag klickat fram idag på mina hjärtan, föresten så har erik hittat min lilla kamera (ramlat ned bakom datorn och hans databord är ganska stökigt, så inte konstigt om man inte hittar något..)
 
Karlsson blev sur när Teddy förföljde honom, han är ju sådär som jag, vill ha lite utrymme :)
 
 

Galoppsugen

Medans alla sitter och gluttar hockey har jag mockat hagen, typ 20 kärror om inte mer och än är det inte slut (fast jag hade inte kollat hockey ändå om jag hade vart inne), jaja, 20 kärror om dagen ett tag så ska det väl bli klart nån gång. Är så varmt ute så det vr lätt att kratta ihop allt till högar, innan har det ju vart frusna bajskorvar. Fast nu är det ju istället jättetungt.
Jäkla bajs.
Innan var jag och red med Teddy, galoppsträcka, börjar med lugn och sansad galopp om man får hålla emot det där kraftpaketet, sedan börjar jag skratta och lätta på tygeln och på en jävla sekund sträcker han ut järnet och där var galoppsträckan förbi på några sekunder. Haha. Han är så jävla snabb och alltid lika springsugen HELA tiden. Pigg pensionär :) man kan inte önska sig mer.
 
Måste ta och fota här någon dag. Länge sedan jag kom med nya bilder. Var så kasst väder idag, men varmt iallafall. Är sådant där väder då man helst vill sova hela dagen.
 
Skall ta en dusch och sedan fara till kiosken.
Måste sedan ta itu med min lilla skäck där i hagen...
 
 
Oktober typ. Vitt och fint. Nu den här årstiden ser ju allt så jävla skitigt ut. Men snart. Bara snön flyger sin kos.
x)

Fredag

Känns som om jag har tuuuuuusen saker att göra idag.. Och så sitter jag här x)
Men som vanligt är det sådana där saker som inte dör av att vänta en eller två dagar. Dock sliter det på mitt humör.
 
Hade vela åka till stan och hämta mitt nya träns, köpte ett nytt, vill ha så jag slipper tjorva med att byta bett varje gång, enklare man har träns så det räcker åt alla betten. Ska klia Erik under hakan lite så kanske vi åker :)
 
Och jag skulle behöva sätta en lapp i pannan så jag kommer ihåg att jag vill leta efter min lilla kamera.. Den är fortfarande puts väck.
 
Men skall mocka och greja sedan dra mig till ridbanan och se hur det ser ut där, inte vart där på nån vecka ;)
Vänta tills på dan så det tinar lite så jag kan fortsätta med skitgörat i hagen då jag inte får Erik dit med traktorn.
 
Jaja, ska väl sätta fart.

Mojsigt

Jag har som lite långtråkigt.. Hästarna ska stå i tre dagar efter att de har fått sin vaccinering så allting känns helt konstigt. Jag har inget att göra! Även om det är lite skönt också.. :) har ju tid till att städa, eheh... Jag har iallafall dammsugat och skurat igår, tycker jag är väldigt duktig. Känner fortfarande att det skulle behövas en RIKTIG storstädning men aaahh... Jobbigt.
 
Veterinären raspade ju Teddys tänder, det gick bra, han fick ta ordentligt denna gång (sist började Teddy kasta med huvudet och vi tordes inte ge mer lugnande) och det känns så jäkla bra, jag har gått och oroat mig över Teddys jävla tänder en bra tid nu. Han verkar lite öm i munnen nu men det är ju kanske inte så konstigt. Rider bettlöst minst en vecka iallafall, har ju både hackamooren och en sidepull, bara och välja.
Karlssons tänder såg bra ut men jag vill ändå kolla dem en gång per år.
Medans vi höll på med Teddy fick jag nå jävla svimningsanfall. Stod ju och höll i Teddys huvud och kände hur benen inte ville bära mer och jag sa att jag måste vila en stund, tydligen blev jag helt vit i ansiktet. Satte mig ned och allt bara flimrade för ögonen och huvudet snurrade i 180. Jävligt obehagligt. Och pinsamt!
Fick som sitta en bra stund innan det gick över. Måste typ bero på att jag har ätit dåligt och sovit dåligt, blir alltid för lite sömn när jag har fm. Eller så är det något annat, jag vet inte. Kände mig risig resten av dagen, trött. Och som grädden på mosen fick jag en smäll i skallen av teddy också, när jag skulle ge dem mat senare på em. Han började bråka med Karlsson så var jag där i vägen. Tack för det teddy x) så då började det åter snurra i skallen, inte som innan dock xD
Men iallafall.. känns så himla skönt att tänderna blev bra på honom, som att en sten lyfts från mina axlar.
 
Imorse när jag vaknade så såg jag att NÅGON av katterna hade spytt på mitt täcke, jävla mysigt. Och jag renbäddade sängen igår, det hade gått igenom till täcket så jag måste tvätta den också, bleh.
 
Ska hämta två höbollar i veckan + en som jag får gratis av Marina. Men det blir att portionera ut av dem, törs inte börja med annat hö sådär mitt i allt.
 
Jaja, ska väl avrunda detta. En dusch skulle sitta fint.
 
 
Snaaaaart är snön borta. Fifan vad härligt.

Torsdag

Stress, stress, stress.. Har ändå tagit det lugnt idag. Allt går så fort och så vips är det dags att fara. Än en gång beklagar jag mig hur mycket jag ogillar eftermiddagar.
 
Igår var jag dock uppe med tuppen och for med Karlsson till Keski och hälsa på Erika och Elias. Karlsson skrek heeeela vägen (så som han alltid gör när han inte känner igen sig), men han verkade bli nöjd när han såg att det fanns hästar där :) så nästa gång kanske det inte är lika motvilligt att knata dit. Lite bråkig men allt han gör är hanterbart, han är ju så söt :) fick sällskap på tillbakavägen av Erika och hennes fuskigt vita och RENA häst. Sen när de vände började Karlsson skrika igen, stackarn, mista sin nya kompis. Fast då gick det väl upp för honom att vi var nästan hemma så han blev nöjd igen. Borta bra, hemma bäst.
Teddy verkar var lugnare nu när jag rider med Karlsson, han står ju inne medans, lugnast så, boxen ser inte ut som ett slagfält nå mera, så jag tror att han mest står och lyssnar efter oss. Känns skönt. Det går framåt då.
 
Imorgon är det dags för veterinären, raspning av Teddys gaddar och i alla fall kika på Karlssons, dock tror jag inte det ska vara någe problem där. Vaccin osv. Tänkte att jag skulle hinna rida Teddy innan men näpp det sket sig. Ska jobba imorgon. Men endast till 12, annars hinner jag ju inte hem innan veterinärn.
Fast jag ska ju inte klaga. Och sluta redan 12 låter ju wunderbart.
 
Påbörjat mockning av hagen, tjohoooo vad kul! Isiga jävla bajskörvar. Nog var man bortskämd förut när man hade mamma som mockade hagen medans man själv for på en ridtur ;)
Men Erik ska få försöka skrapa med traktorn någon kväll, så får han kanske bort det värsta så tar jag resten för hand.
 
Jajo. Måste göra mig iordning.

Blahablaha

Just vart på en kvällsritt med Teddybjörnen. Nu har han börjat gilla den vägen, han vet vad som gäller, en massa galopp och jävlar vad han drar på! Det är jävligt härligt när jag är ensam, när vi rider med andra så måste jag sitta och hålla hela tiden då han blir så het och det är jobbigt, men vi får väl träna på det.
En ren upptäckte jag i skogen, jag var beredd på att flyga åt sidan men han verkade inte ens lägga märke till den (bara jag som studerar skogen och med min superhörsel) dessutom var det ju storm så vinden blåste väl i den riktiningen så han inte kände lukten eller hörde. Tur det.
 
Det är flera månader sedan jag red den här tiden på dygnet. Jag har ju skyndat mig så ofta jag kunnat att rida när det har vart ljust. Så har blivit en vana att alltid rida på förmiddagen.
Fast idag och igår har jag haft förmiddag så det har ju inte gått.
Hovslagaren var igår och fixade, snälla mamma var här då, kommer hem och det är jättestädat i stallet :))
 
Nu anmälde jag mig till en tvådagars kurs för Lasse som ska hållas om en månad. Kul! Erika övertalade mig. Jag är ju så nojjig med att lasta, men hon är ju van så hon får assistera. :P
Men är osäker om man ens får en plats när det fanns endast 12 platser. Aja, man ser väl.
 
Näe, snart dags att säga godnatt till kusarna, ta en dusch och hoppa i sängen. Vart igång sedan 5 imorse. Märks verkligen att man orkar mer av ljuset.
 
 
Karlsson i lördags, tror jag att det var. Hjärtat :)