En till surdag

Jag måste börja fota mer, mycket roligare att blogga om jag har någon ny bild att lägga upp (skrev ned vad jag tänkte i huvudet först, trött idag, tur att jag la märke till det...)
 
Idag är en sådan där dag som jag kommer gå runt och vara sur hela dagen utan någon verklig anledning. Om vädret kanske skulle klarna som det gjorde igår, gör kanske även jag det, hoppet finns.
Det ser ut som att det duggregnar men jag vet inte ännu om jag inbillar mig (kan gör det ganska ofta) men jag tänker inte gå ut och se efter. Ids inte gå ut ännu, vill vakna till lite mer.
Ville egentligen gå och sova igen men hade så ont i magen (detta helvete med att vara kvinna) så jag såg ingen mening med att ligga där och rulla runt i sängen när magen är i olag. Blir bara värre av att jag oroar mig över saker som inte behövs börja oroa sig för ännu. Jag brukar fundera hur länge till min mage håller, en vacker dag kommer den att haverera, det är jag ganska säker på.
 
Måste gå och fortsätta där i hagen i några timmar, tiden bara susar förbi. Det hade behövt dammsugas och städas inomhus också, vilket jag inte alls har lust med men är ett måste. Usch. USCH. Dålig dag.
Känner mig som en unge på 5år som sitter med armarna i kors, mungiporna nedåt och upprepar "jag vill inte!".
Är väl kanske så jag sitter xD DET om något hade varit en passande profilbild.
 
En STOR skottkärra är vad jag önskar mig. Det vill jag ha när jag fyller år. Helst nu. Länge kvar tills jag fyller år.

 
Fina gubbarna.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo