Lite bilder.

 
 
 
 
 
Fotat en jäkla massa idag (hör och häpna!) men ska redigera bilderna först lite. Mamma kom och hjälpte mig att bygga ut hagen lite, så får de äta upp det sista av gräset. Fast kan väl knappt vara nå näring kvar i gräset. Nåja. De där fäskarslerna behöver kanske inte ha allt för mycket ;)
 
Tråkigt när Mephisto ska åka hem.. Vet ju inte när ännu, men nån gång blir det ju. Usch. Börjar ju tycka om han när han är är :) och karlsson och han kan härja så bra ;D tidigare idag kutade de som tokar fram och tillbaka, dånade in i huset.
De är som kul de där två :)
 
 
 
 

Måndag

Helgen har faktiskt gått bra, fast jag bara sov ca 2-3h första natten och 5 den andra. Det är därför jag också grämer mig för att jobba, när jag sover så dåligt, är så sjukligt trött hela dagarna.
 
Nu måste jag göra en massa samtal, eller massa och massa. Men några. Har skjutit upp det som fan. Vet inte ens varför. Lat. Har inte haft tid att få det gjort. Ändå jobbiga saker. Som jag måste fara till stan och uträtta. Sådana där saker som hör till livet. Och livet är inte något jag sympatiserar med just nu. Fyfan vad jag är bitter.
Minsta lilla småsak känns så otroligt krävande.
 
Jaja. Bara att försöka ta tag i saker. Får se om jag och Karlsson hinner oss på en ridtur idag. Skulle ju på nå hästägarmöte ikväll.

Nöjd ponny

 
 
Han är som ståtlig Mephisto :) nu är han iallafall här med Karlsson så jag sover säkert bra inatt när jag vet att han har sin gamla bästis här :) om än bara för ett tag men bättre än inget :) kanske hittar någon innan dess.
Det finns ju grannar fortfarande så han är ju inte helt ensam :)
Då ska jag bara lyckas dra hit Veronica nån dag så vi kan fara och rida ut en dag iallafall :P
 
Somnade ju igår.. efter 1 nån gång .__. men det gick lättare efter att jag slängde en handduk över ögonen. Ligger ju annars och stirrar ut i mörkret utan att ens vara medveten om det. Måste köpa en ny sån där ögonmask och vars fan köper man det? Kattskrället tuggar ju alltid av bandet till dem O.O
 
Nu ska jag bara ta och göra klart den här jobbarhelgen. Dricker en kopp te sedan ska jag börja fara. Sedan nästa vecka ska jag kurera mig så jag inte blir sinnessjuk. (förmycketihuvudetsåjagtappargreppetsnart).
 
Jaja. Nu är Karlsson nöjd, så då är jag nöjd :)
 

Gngrh

Usch vilken dag. Inte kunnat sova, hjärtat och hjärnan rusar. Blir så stressad av.. Allt. Och mest det där. Vill inte. Så när jag väl kunde somna på fm så sov jag bort hela dagen, vilket jag helt seriöst tyckte var värt, för allt känns meningslöst. Mer värt att ligga i sängen hela dagen. Och som det känns nu så kommer det en dag då jag inte kommer att lämna sängen, kommer ligga där dagarna i ända. Nej, jag hoppas det inte går så långt. Ska försöka..
Vet nästan inte vad som hände, igår var jag glad och lycklig och så idag.. Allt bara gick ned ned ned.. Orkar inte med det. Och när man ber om hjälp vill man bara böla och det är pinsamt.
 
Har iallafall vart och kramat min goa gubbe när jag var och kvälla för en stund sedan. Tacka vet jag han ♥
och imorgon kommer mephisto, karlsson kommer att bli eld och lågor :) då blir jag också glad.
 
Hade iallafall en trevlig dag igår, tack alla som kom. Blev faktiskt roligare än vad jag väntat mig (jag ser ner på allt och gör allt värre än vad det är). Men födelsedagar är inte min grej, inte nå mera iallfall. Blir väl så för alla gissar jag.
 

Döläge

Gaahahahrgh.. Kan inte sova. Läste, försökte sova, gav upp, gick ned en stund. Sängen igen, brandalarmet går, får lite panik när jag inser att det INTE är i källaren. Smäller till Erik för att jag blev lite rädd (ingen reaktion, vad skulle hända med han om det verkligen brann? O.O) springer ned och då är det ju brandalarmet som är kopplat ihop med den i stallet. Panik. Springer ut i nattmörkret med nattlinnet och där i stallet var det lugnt. Vet inte om den hade tjutit där inne ens, tycker brandvarnarn gör sådär ibland. Oftast den i stallet. Men fy. Så blev jag rädd också. Mörkrädd, ensam och naken i natten xD kan verkligen inte sova nu.
Te och korsord. Börjar bli lite sömnig. Tur att jag iallafall inte jobbar, hade vart förbannad och stressad då.
 
Var tidigare med Emilia och red den där lite längre rundan. Eller tidigare. Hann bli mörkt och vi bara skrämde upp varann. Nä, ska nog undvika att rida i skogen när det är mörkt :P
 
På fredag kommer Mephisto!! Kunde nog inte bli en bättre "födelsedagspresent" vi kallar den så, eftersom jag fyller år idag. Han ska bara stå tills hans egna polare kommer hem. Men gud vad skönt för Karlsson, hans gamla polare, tror att han kommer bli helt lycklig :D så får de härja med varandra ett tag :D
Jag letar ju häst. Har en intressant men har än så länge inte fått tag på någon av ägarna. Har som  ingen stress med det hela. Tar det lugnt så att det ska bli bra. Vill ha någon som jag kan ha i massa år, för Karlsson börjar bli gammal nu.. Usch vill inte ens tänka på honom så. Än så länge är han ju frisk och kry, mitt hjärta ♥
 
Så jävla onödigt annars med att "fira" när man fyller år. Jag tycker inte ens om tårta, så jag har inte köpt någon (ärligt så glömde jag göra det). Jag hade kunnat stanna nu i den här åldern, skulle vara fint :) Jaja. Kommer att vara en zombie imorgon, så se upp.
 

söndag

Nu är jag ledig i en vecka, sköönt. Ska ta det lugnt som tusan.

Vart på en barbacka ritt på tjockis ponnyn idag, hann precis innan regnet kom så det var bra =)
 
 
Här i veckan har jag och Karlsson varit hos Erika och där har han fått stå med hennes  hästar medans vi drack kaffe. :) ska rida dit igen nån dag, Karlsson och Joggis kommer så bra överens, efter 2 sekunder står de och kliar varandra nästan helt utan uppehåll tills det är dags för oss att rida hem igen. Har aldrig sett Karlsson komma sådär bra överens med någon, och så snabbt också! Så det är roligt att se :) Kanske jag måste sno hem Joggis... :)
 
Igår var jag och Erik till stan. Mining Town Cruisers hade ju pubkväll. Men det vart inte så kul som jag hade hoppas på.. Ingen jag kände var ju ut heller, är typ alltid så när jag vill ut! :( och så när alla andra ska ut då jobbar jag. Börjar bli lite grinig över det där faktiskt >.<
Nåja. Ska invänta tills Ida är ledig och ta en eller några öl med henne i hennes nya lägenhet snart :P var som ett tag sedan.
 
 
När jag tillochmed hedde på mig en klänning igår..
 
 
och sötflora :)
 

Lördag

Aaaaj. Min mage är i olag. Vaknade av att jag mådde illa, gick ned för att tvinga i mig en macka, var sådär att varje tugga växte i munnen, urk. Är inte bra på det där med att äta på morgonen, så har det alltid varit. Men blev mycket bättre med illamåendet. Men sedan vilka magsmärtor! chockerar magen. Vika sig dubbelt och hoppas att det skulle gå över. Det gjorde det. Jag har knappt ätit något sen i onsdags, så jag får väl skylla mig själv. Levt på en macka om dagen + kaffe. Hälsosamt.
Nu är jag iallafall ledig ett par dagar så bara att ta igen sig.
 
Igår när jag kom hem från jobbet tog jag och Karlsson  en promenad. Dagen innan har jag ridit med Yvonne och Emila och även en dag med hela gänget. Så igår tog vi det bara lugnt. Har vart skönt att rida på kvällen, blivit så trött efter och somnat jättebra.
Blir så olycklig av Karlsson eftersom han är olycklig och går och ropar efter Teddy. Även  fast han har sina polare här bredvid. Är ändå väldigt tacksam över att de är där, annars skulle hjärtat vara helt ensam. Iofs så skymtar man ju Gormur och Manadís där borta, men ändå.
Så jag tycker mest synd om Karlsson, han går och väntar på teddy.
Var och kollade Teddys grav, det var så fint där ♥ ängar och så just framför en liten rund skogsdunge. Måste fixa något kors eller en sten dit.
 
Nä fy det där smärtorna kommer och går. Känns som om magen gått sönder. Men blir nog bra när man tvingat i sig mat.
 
Väntar på att mamma och pappa ska komma, de ska hjälpa mig att slå ned några trästolpar så hagen blir ordentlig till vintern. Fast kan inte göra klart allting ännu, vi ska mest troligt borra bergvärme så jag vet inte riktigt vars de ska göra det. Även ta hem husvagnen, skönt, då får jag tillbaka min utsikt + att det ändå inte är någon i den.
 
Ja.. Så nog håller man sig sysselsatt.

Dagen efter.

Usch vilken dag. Inte vela vakna. Allt känns så overkligt just nu, som om gårdagen aldrig hänt.
Bytte skift idag. Jobbar tillbaka imorgon. Känner att jag inte kan vara med folk just nu. Le och vara trevlig, känns jobbigt. Imorgon får jag väl bita ihop.
Karlsson ger mycket tröst, är så glad att han fortfarande finns hos mig. Men han gör mig även ledsen när han gnäggar och väntar på svar från Teddy. Såg helt förvirrad ut igår när han aldrig kom in. Karlsson såg ju aldrig vad som hände, ville inte att han skulle göra det, så han vet inte vars hans vän är.
Men nog förstår han. Tur att han har grannar ute iallafall..
Känns som att T ska vara där ute i hagen och i stallet när jag kommer på morgonen. Promenera raskt vid grinden när han tycker det är dags att ta kväll. Nu gör han inte det. Men hjärtat har det bra nu. Ska åka till hans grav idag.
 
Ska göra en tavla som jag ska ge åt Frida, tror det blir ett fint minne, även en åt mig själv.
 
Usch. Vill bara spola bort de här kommande dagarna. Tidigare har jag värgrat erkänna det men efter det här är jag verkligen deprimerad. Men ska bita ihop. Trots att jag inte vill. Jag vill stänga in mig just nu.

Vacker och tapper ♥

Hur ska man återhämta sig från det här.. Tillochmed skyn störtgråter. Känner mig helt skakig av gråt, helt arrig.
Nu är han borta. Jag är så tacksam för att jag fick ha en så fin häst hos mig, fick många fina stunder tillsammans. Nu är han borta och har det bra. Blir begraven på en fin plats.
Vill helst att Erik ska komma hem men han gör det fint åt Teddy just nu.
Jag var med till sista andetaget, det var jag skyldig honom.
Jag tänkte inte skriva om det här nu redan.. Men kände att jag var tvungen att yttra några ord. Är så förtvivlad och ledsen men det här var bäst för honom, nu har han inte ont och har det bra. Älskade Teddy. ♥
 
 

Vill inte mer.

Just nu vill jag inte leva mer. Aldrig. Bara gråta. Tänker att varför det måste vara såhär men det går ju inte. Känner mig hemsk. Men det känns som att det blir bäst.. Men ändå hemsk.
Är så ledsen.
Känner mig helt förstörd.

Död

Jag är så trött att jag vet inte vad. hade kunnat somna utomhus i gräset nyss utan att bry mig om alla insekter som kryper där. Typ "HNNGNNNNNNNghhghh måste... hålla... ögonen.. ÖPPNA"
Jag tänkte faktiskt ta en powernap, men for iväg med ponnyskrället istället, hade tänkte göra det först senare på kvällen, men då hade jag säkert vart så seg och börjat räkna hur många timmar jag får sova inatt.
Vart lite bergsklättring, så han är snart fit for fight. I en särskilt brant backe trodde jag inte han skulle komma upp, det var sjukt brant, nästintill lodrätt. Det var inte ens meningen att jag skulle rida upp där när det var så brant men jag tappa kontrollen och han rusade upp. Vi kom ju upp iallafall, det är krut i den där gammelponnyn :) Han är så jäkla vild just nu.
 
Annars rullar det på med stressen som vardag, så illa att jag måste sätta mig och grina lite ibland. Ändå finns det folk som stressar MYCKET MER än vad jag gör, jag kan inte förstå hur de klarar av det, men ofta de jag tänker på verkar se det som sin vardag, mår inte dåligt av det, gillar att ha full rulle hela tiden.
JAG mår bajs av det. Ser inte nöjet med livet när man måste gå runt att vara stressad och grinig hela tiden. Har helt tappat orken med livet. Är glad över att jag har djuren, de ligger utanför all den här skiten, typ som en frizon, lyckopiller. Det är de som gör att jag inte blåser skallen av mig här och nu.
 
Jaja. Jag är ledig helgen så ska försöka ta det lugnt, hur det nu ska gå med alla saker och måsten som hänger över mig. Ångest. Ångest över allt. Men jag hoppas på bra väder iallafall, jag brukar känna mig lite klarare i skallen då.