Grinkuk.

Jag har haft huvudvärk i två veckors tid under kvällskvisten nu. Det är ändå inte som "vanlig" huvudvärk utan mer som ett tryck i huvudet, vid pannan typ. Inga huvudvärkstabletter lindrar heller. Eller ja, jag har inte testat Treo ännu, men vill inte ta den för ofta, annars brukar den ju alltid hjälpa.
Vet inte om det beror på stress eller något annat? Om det skulle bero på stress så skulle jag ju inte direkt bli förvånad.

Oroande är också att jag läser en bok vars huvudkaraktärens fru dog av en hjärntumör. Det började med lätt huvudvärk som blev värre med åren, läkarna påstod att det bara var huvudvärk orsakad av stress eller liknande. Så när de väl fann att det var en tumör så var det försent att rädda henne, hon dog.
Man blir fan nojig.

DET KAN ju bero på mina linser också? Jag har ju fått linser med ny styrka men jag hade ändå kvar två par med min gamla styrka, det är ju inte stor skillnad och jag ser ju bra med de gamla, ser dock ÄNNU bättre med de nya. Jag är ju så jävla snål så jag måste använda upp de gamla. Är ju iofs dags att byta på måndag. Kanske byter idag redan och får se ifall huvudvärken kommer iallafall..



Jag har inte ridit på flera dagar. Jag försökte igår, tänkte ta lite lätt på banan, icket. Karlsson halkade som bambi på hal is. Blir så rädd att han ska bryta benen så det var bara att skita i det. Det är glashalt överallt. Inte för att jag tror att Karlsson klagade.. :P Det är ju tur att han och Mephisto får sina busryck i hagen varenda dag så de motionerar på det viset. Sist jag såg dem jagade Karlsson Mephisto runt runt runt i hagen. Det såg typ ut som att Mephisto sa "Du kan inte ta mig, du kan inte ta mig!!!" och så järnet runt runt. Det är bra att de kan ha kul tillsammans. Även om Karlsson blir lite våldsam ibland. Fast Mephisto ser bara ut att tycka att det är kul. :)


Jag kan tricket för att lura fram solen.

Jag kan göra så att det blir fint väder ska ni veta. Japp. Igår i regnovädret satte jag täcke på gammbubben och for hem. Då blev det blåhimmel med strålande sol. Och det är INTE första gången det händer.
Så jag vet hur man gör för att få solen att titta fram.

Sedan så ska jag säga att facebook är fan bra!! Iallafall för min del. Kom i kontakt med westerndamen Sussie och nu har hon fixat så vi ska ha en westernkurs för Lasse nästa vecka i vårat stall! Gud så skoj. Men läskigt. JAG har inte ridit kurs sedan.. jag jobbade på ridklubben. Karlsson har inte heller gått något mer avancerat än att kliva över stockar i skogen. Men kul ska det bli! Känns roligt att det finns någon som kan fixa sådana här kurser också. Westernridning är väl inte så himla poppis i Gällivare. Jag har alltid velat rida western men har aldrig kommit till skott. Jag har bara utrustningen för att den är bekväm och snygg, bra kombination!:D
Vi får väl se hur det går, jag är ju där för att lära mig så ska väl försöka att inte vara för surmulen efteråt ifall det går dåligt :P

Idag ska jag påbörja ett skrivarprojekt!

Gratis kommer alltid vara bäst.

Igår fick jag en gratis deodorant med posten (snåljåpen inom mig grinar av förtjusning)! Tack Dove! Var bara med och svarade på frågor och så fick jag en gratis hemskickad, yaay!

Dove go fresh Pomegranate & Lemon verbena.
Luktade svingött!

 


Gaaah.. Ser ut som att det är för halkigt för en ridtur idag. Igår blev det bara en prommis, Karlsson såg ut som en blöt bajskorv för det regnade ju heeela dagen. Regn i Mars!!
Det är väl enda nackdelen att ha en barfotad häst, det går inte att göra ett piss när det är såhär glashalt ute.

Aja, vi ser ju hur allt kommer sig när jag anländer till stallet.


Feel good.

Gissa vad jag gör!??!? Jo, jag städar som vanligt. Har dock en liten kaffepaus just nu. Jag är helt slut, jag har inte ätit något ännu. Vill äta en torr macka men jag har inte ens nå smör, orkar inte köpa. Har inte haft smör hemma på ett bra tag nu och det är faktiskt bra, för jag äter inte mackor på kvällen då. Äckligt och torrt att äta macka utan smör. Jag tror att jag ska äta resterna av tacosen men jag orkar inte det heller. Gaah... Skitsamma.

Har bytt jord till alla blommorna, var ju fan en jävla massa. Och jag som vill köpa fler... Eller den största blomman har jag inte bytt nå jord till.. Det är en sån där som klättrar efter väggen och jag känner att jag inte har någon lust att misshandla den just nu.. Den är typ 3m lång. Väntar nog tills det är lite sol, kanske imorgon, och tar ut den så slipper jag grisa inne.

Jag läste för ett tag sedan på facebook som någon la upp.. Hur var det nu igen..

"de som har ostädat hemma bevisar på att de har annat för sig i livet" ??

Nja, inte exakt så, men typ, ni fattar vinken? Den menar att jag inte har något liv. Tycker jag har ett sjuhelsikes liv men jag MÅSTE städa. Jag mår dåligt ifall det är grisigt, jag blir arg, riktigt jävla arg. Så det känns enklare att bara hålla det städat hela tiden. Ok, det är väl inte kliniskt rent överallt men nog rent för att jag ska slippa få vredesutbrott. Tycker faktiskt att det är grymt jävla ansträngande att känna att jag måste städa en gång i veckan, men det får mig att må bättre så det är ju bara att göra det.



Igår tog jag och Karlsson en barbackatur runt älven, det var så varmt ute att sommarjackan dög bra, härligt!! Jag har faktiskt inte ridit ut barbacka ensam förrän igår. Karlsson är ju den ultimata hästen att rida barbacka på, aldrig suttit på någon bekvämare. Fast han var JÄTTEpigg igår. Fick hålla i mig som en blådåre på hemvägen, tur att han har sån bra man att hålla i också xD Tror att jag väntar tills han är LITE mindre pigg och fylld av vårkänslor innan jag rider ut barbacka ensam igen. :P

Mars 22, 2012



Dålig jag har blivit på att skriva här igen. Tyckte jag var så duktig innan. Aja, ingen som lider över det.

Red barbacka på banan idag, mest för att han skulle få motion. Jag gillar ju verkligen inte att rida på banan.. Jag hör hemma ute i skogen, hehe. Fast skulle ju kanske kunna ta och ställa fram lite småhinder och skutta barbacka imorgon. Låter som en bra plan. det är ju så skojsigt att hoppa barbacka, speciellt med räzerfart. Faaaast då måste jag plumpsa i midjehög snö, såg hur det såg ut vid hindrerna idag. Men hade ju kunnat skotta upp en liten stig så är det lätt att komma åt till nästa gång. Ja vi får se!:D

Erik kom sedan och hjälpte till att få in en ny boll i hagen. Så då slipper man bekymra sig över det. Skottade även ut två kärror med skit från hagen, jösses så tungt med all snö man får med. Men tar man lite varje dag så är det snart borta för detta år också!^^ det måste ju vara det tråkigaste med våren.. Att skotta ALL skit som samlats under vintern i hagen. Fast det är ganska rogivande det också. Eller mja.. Kul är det ju knappast.. Men en bra sysselsättning ^^

Kom just på vad jag ska göra. Rensa avloppet.. Eller ah.. Ovanpå. Vars det har samlats en massa mysig gegga.. Mumma. urk, får kvälvningar. Tur att det finns handskar iallafall. Och ifall jag rensade där lite mer regelbundet så skulle det inte vara lika äckligt varje gång! Man har alltid bara sig själv att skylla.




Helgen.

Fifan så skönt, nu är Floras löpperiod över för denna gång. Och det bästa är att hon är en sån där bra liten tik som bara löper en gång per år! ^___^
Jag tycker det ser så tråkigt ut utan mattor, mest därför jag ogillar när hon löper..xD Men hon är ändå jävligt duktig. Slickar upp det mesta, inte är det mycket jag har behövt torka upp. Ja, jag ogillar när hon går runt och gnäller också, det gör hon inte när hon inte löper.

Jag möblerade i sovrummet igår, så jag skulle slippa ha solen i ögonen hela tiden. Blev faktiskt bra. (men nu räcker inte antennkabeln till teven, oj, så ledsen jag blir) Jag har då sovit som en stock hela natten, hade liiite problem med att somna men det var så varmt, och det är inget ovanligt att jag har problem att somna vars jag än ligger.

Jo, jag har varit på marknaden som alla andra i helgen. På fredagen sprang jag och erik igenom, jag fick hålla koll på hans ryggtavla hela tiden så jag inte skulle tappa bort honom. Jag ville inte gå dit igen. Men under lördagen tvingade Erik mig ändå att göra ett ytterligare besök. Han skulle köpa sina jävla bröd. Men de hade hunnit stänga så det blev inget med det.
Ja, så har jag varit på ridturer med Karlsson och borstat hans enormt tjocka jävla päls som aldrig tar slut i timmar. Till slut så kommer det ju att ta slut. Men för tillfället känns det som ett evighetsjobb.

Mars 17, 2012





Äntligen är Natalies tavla klar. Lämnade den åt henne igår. Tycker dock att den skulle ha suttit som smäck ovanför mitt matsalsbord... Men det är inget att göra åt.
Vet vad jag ska måla dit, har tyvärr inte lika stora tavlor kvar som den här. SUCK. Måste kolla med Dollarstore ifall de kanske kan ta in.

Bottom of the deep blue sea

Inatt drömde jag att jag for ned till botten av havet, alltså allra längst ned. (säkert för att jag läste någon artikel om det igår). Det var en massa skumma varelser där. Gigantiska. Tyvärr så visade sig inte Megalodon men det var en massa andra, dock hade de nog dödat mig ifall jag inte vaknade. :P

Igår var jag fan skitduktig, jag städade hela nedervåningen innan jobbet. Dammsugade, skurade och flyttade runt och bytte mattor (min tiger är alldeles för fin för att vara under matsalsbordet, den syns inte, så den fick hamna i sovrummet tills vidare). Men till det hela, jag är imponerad att jag gjorde detta innan jobbet, innan jobbet brukar jag alltid vara död och bara sitta och vänta tills det är dags att fara. Men det är fint, nu kan jag ta det lugnt resten av helgen.
Tittade Breaking Dawn igår efter jobbet också, svärmor hade köpt :P vad bra den var! Drygt att man måste sitta och vänta på sista delen nu bara. En annan sak som också var drygt var att se den med Erik, "fan vad dassig!" (tror dock att han tyckte den var skitbra egentligen xD) så satt han och frågade HELA tiden hur det kom sig och si och så. Jag bad han se om hela serien istället, tror att jag ska ha alla filmerna, men det ids han ju såklart inte. Det är roligare att fråga mig och inte fatta ett skit ändå. Gah.

Jaja, jag måste fan duscha, fy så ansträngande.

Mars 14, 2012

GAAAAHHHHRGGGGHHHHRRR..... Vad jag längtar.
Det hade varit skithärligt att ta en ridtur idag, men jag börjar på några timmar så mamma ska fixa åt farbror Karlsson idag. Det blåser ju knappt ute idag heller, bara för att jag inte kan rida idag. De senaste dagarna har de ju varit storm. Dock gårdagens ridtur var också härlig.
Det är så skönt när man slipper planera vilken tid under dagen man ska rida för nu hinner man medans det är ljust. Eller inte riktigt, far jag efter 18 så har det ju börjat skymma. Rider helst när det är ljust, mycket trevligare. Men snart är det ljust dygnet runt och ooooooh som jag längtar, det är så härligt. Jag blir så pigg och glad då.

Det första jag gjorde idag var att trampa i en kattspya (eller bajs, det var brunt, så vet inte vilket) och jag hade JUST satt på mig rena sockar. Uäh. Dumma katter. Kan inte direkt skylla på någon för jag vet inte vem. Men det var säkert Lillis xD

Ihelg är det marknad och jag lär väl gå en sväng. Är inte så roligt nåmer. Och har heller inga pengar att slösa där. Men ja.. En sväng går vi väl iallafall. De brukar ha jääättemumsigt nybakat bröd :P

Aja. Ska käka något.

Dream on

Vilka skumma drömmar jag har haft inatt.

Det började med att jag blev kidnappad av Eric i True Blood, självklart så utvecklades stockholmsyndromet ganska kvickt och jag blev kär (han är ju rätt het). Så eftersom  vi blev kära så fick jag lite mer frihet och jag körde bil (Eriks cheva utan körkort) efter e10an mot Gällivare. Ser en bil som kör rätt sakta, kom för nära och då ser jag att det är ytterligare en bil framför mig med lamporna släckta (det var ju kolmörkt ute så den var omöjlig att se), ja jag ser den när den typ är 1m framför mig och jag hinner inte bromsa så brakar in med bjässebilen in i den lilla 140in (kan berätta att det var en av Eriks vänner jag brakade in i, säger inte vem dock...) Så vi stannar allihopa. Han sa att jag inte kan köra bil (sant) men jag var riktigt jävla förbannad "HELVETE DIN JÄVLA IDIOT DU KÖR JU UTAN LYSEN SÅ HUR FAN KAN DET VARA MITT FEL?!??!" Den tredje bilen, en gammal gubbe, står på min sida men polis tillkallas. Då inser jag, HELVETE! Om de ber att få se mitt körkort som inte existerar. Panikslagen. Jag drar mig undan och får tag på Eric, vampyrer färdas ju snabbt så han var snabbt vid min sida och lurade alla att det var han som hade kört bilen. Han var även rätt arg för att jag hade varit så oförsiktig men som tur var gjorde han allt för mig så jag klarade mig.

Sedan kommer vi till en del jag inte tänker berätta. Ingen kul grej alls. Tur att det bara var en dröm iallafall.
Senare hade jag kört tillbaka till Leipo. Skulle parkera bilen på ett bra ställe men råkade sladda upp gräsmattan istället. Blev lite nojig över vad Erik skulle säga när han kom hem. Sen hördes ett jädrans liv efter vägen, ett högljutt ungdomsgäng. De kom på gården och ja.. De betedde sig som zombisar. Jag hade världens jävla skills och slogs mot dem allihopa.
Kan tyvärr inte säga vem som vann fajten eftersom jag vaknade. Fast hade nog bara tagit upp telefonen och ringt Eric, min räddare i nöden. Men jag tror att det här sista var som en annan dröm fast ändå inte. Den hängde bara ihop med att jag körde den där klumpedunsbilen till Gällivare och sedan tillbaka.

Notera att det var Erik och Eric :P
Kan inte någon göra om Erik till vampyr? Då skulle han kunna komma med räzerfart så fort jag var i knipa!

Fyfan vad det blåser ute. Känns fan inte lockande att rida i storm. Måste dock motionera Karlsson. Kanske bara longerar idag då.
Såg just att katten har haft diarré och dragit arselt efter golvet. Fyfan. Fick kvälvningar när jag torkade upp det. Äckelkatt.




Jag hade rätt så grymt tråkigt igår, ja..

Mars 11, 2012

Kul. Nu är jag nervös. Nervositet som orsakar rännskit. Undrars när jag ska få mitt magsår..?
Jag är nervös för att jag ska gå kurs imorgon. Jag är helt jävla fucked up men jag kan inte hjälpa det. Blir så nervös över sådana saker. Måste försöka andas lugnt.

Hade en kul dröm inatt. Hade helt plötsligt en till häst tillsammans med Karlsson. Den var just liiiite mindre men annars var det en kopia av Karlsson. En renare kopia!xD Jag hade skitsvårt när jag inte kunde skilja dem åt, men sedan kom jag på att jag bara behöver kolla vem som har minst pissfläckar på sig så vet jag vem som är vem. Haha.

Nä jag har fan inget vettigt att skriva. Bye.

Update

Hm. Fick värsta visionerna hur jag ska måla om i sovrummet. Tror det skulle bli skitbra. Jag hatar att det är så mörkt där inne. Och jag tror det är bra om jag målar om det nu innan Erik har satt upp listerna och fönsterbrädan (han sa att han kanske ska börja med det nästa vecka, så håll tummar ohc tår!!) Det går nog fort, men jag drar mig ändå för det där slipandet... Erik har ju iofs eldrivna slipmaskiner men det är ju ändå jobbigt. Är så stora ytor. Kanske behövs det inte ens slipas men jag tror att jag ska göra det så det blir ordentligt.  Mmmh. Jag tror på det. Att jag börjar nästa vecka eller nåt. Behöver ju som Eriks hjälp att lyfta ut möbler och sådant, mest är det väl sängen som tar plats. Den måste ju också monteras ned för att få ut den. Men det är ju bara att lyfta ur madrasserna så får själva ramen stå kvar där inne. Går ju att dammtorka.

Jag tänkte alltså måla för hand något ovanför sängen sedan. Vet någon vad man använder för sorts färg till det? Tacksam för svar.

Jag fattar inte riktigt varför jag har börjat vakna så tidigt på sista tiden. Fast jag har vart vaken halva natten kan jag vakna utvilad vid 8-9. Aja.. Är väl när dagarna har börjat bli ljusare.

Igår var en låååång dag, kändes det som. Först hade jag morgon i stallet, sedan suttit hemma hos mamma och väntat på Erik som har rännt runt och försöker få sina planer i lås, han hann inte skjutsa hem mig så jag fick vänta ytterligare flera timmar på svärmor som är (förlåt) världens segaste kvinna jag har träffat. Hon ringde och sa att nu går hon in på Ica, sedan plockar hon upp mig. 50min senare plockade hon upp mig. Hahaha. Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget att när hon går in på Ica så tar det tid. Jaja. Jag kom ju hem i alla fall. Önskar att jag var en mer luuugn människa som hon och inte så stressad som jag alltid blir för ALLT.

Sweet



Nja. Nog ska det vara riktiga instrument tack. Men den där Christian! Vilken ljuvlig röst! Jag blev alldeles knäsvag. Nästan förälskad.

Jag och mina förälskelser ja.. Haah. Ska jag berätta alla?

Mars 5, 2012

Jag hade ju tänkt kliva upp tidigt idag men inte såhär tidigt...
Lär ju vara skittrött i eftermiddag. Aja. Då kan jag passa på att få bortgjort sånt där som jag annars inte ids ta itu med.

Bara 1 vecka kvar nu sedan får jag ta itu med den där djävla skiten också. Ghargh.