trött och förvirrad

Vaknade vid 12 idag och hann tänka; "HERREGUD HÄSTARNA!" Tog några sekunder innan jag kom ihåg att jag ju vart vid 6 och fört ut dem, måste ha gått halvt i sömnen. Så ingen skada skedd. :) 
Ska rida senare för imorgon lär jag inte hinna då det är förbannade em-skift. Hade behövt handla också och komma ihåg att hämta ut paketet som jag hela tiden glömmer, hur länge ligger dem? 14 dagar?
 
Surfplattan kom ju völ till pass när nätverkskortet på eriks dator pajat, men nog sitter jag hellre vid en dator.. han hittade en xp-skiva igår så vi ska kunna fixa min dator men den läser inte en skivor, vet fan inte vad som har hänt med den. Nåja, ska fixa min bärbara i alla fall.
 
Det är -6° ute och snöblandat regn, fyfan. Då har jag hellre det kallt. Kanske inte -33° men ja ni fattar. Skönt att det har börjat vända och bli ljusare iallafall :)

med fest kommer baksmällan

Vart på 50års fest igår så idag mår jag inte så jätte bra xD men jag hade kul så det var värt! Nu en dusch så mår jag kanske lite bättre sedan :p

Jag är snäll

Hoff.. Om det kunde bli lite varmare så man skulle kunna rida utan att ta död på sig själv.
Värmen i stallet har iallafall blivit bra och vattnet hålls öppet. Erik var tvungen att sätta in ett till element.
 
Igår morse var det en rendjävul IGEN i hagen. Kommer att börja sura om det börjar hända allt oftare, har ingen lust att göda dem också.
 
Fick så mycket bra och användbara saker i julklapp, att jag måste vart snäll! :D Bland annat mitt drakbord, en minidammsugare (som jag verkligen har önskat mig) och en surfplatta! Mamma ska även betala höbollarna jag ska beställa. Sjukt snäll måste jag ha varit :D
 
Näpp, nu måste jag göra mig iordning. Hejs.

Julafton, trött och sliten

Känns som 100 svåra år. Jobbat helgen och blir alltid så trött och sliten efter det, sover ju bara max 6h, helvete jag vill ju ha mina 12h sömn ;)
Har sedan i fredags hållt sig mellan -30-33°. Det är INTE kul att ha häst då. När man MÅSTE ut i kylan, se till så att de får vatten med jämna mellanrum och att de inte fryser osv. Frysa verkar de iallafall inte göra.
Nästa år införskaffar jag mig en thermobar, det får bli ett nyårslöfte. Skulle redan haft en om jag hade haft råd, fyfan vad skönt att ha en.
Tomten har vart på besök hos mig hela helgen också. Först kommer en från byn och levererar mitt drakbord, grymt fint! Jag bara skryter om den. Och snabb frakt! Beställde på måndag och den kommer hem till dörren på fredagen. På kvällen var Yvonne och Emila jultomtar, kändes lite så julafton när jag vaknade lördag morgon, åter igen TACK! Jättesnällt! :) blev jätteglad. Hör av mig här någon dag. När jag kommer hem på lördag kväll så har en ny tomte vart och lagt presenter under granen. Mamma :)
Känner mig riktigt älskvärd :)
 
Fyfan vad jag hade velat ha en sovmorgon idag. Men jag vet hur det var i fredags, stressade arslet av mig för att hinna med allt innan jobbet. för jag jobbar idag och måste dit lite tidigare innan jag börjar. Kommer dö av stress en vacker dag. I fredags hann jag inte äta heller så av det och all stress darrade händerna som om jag hade parkingson, fy.
 
Natalie kommer idag och plockar upp sin julklapp, kanske jag ska öppna mina? Hmmm... Gillar att dra ut på det så jag får öppna när alla redan har öppnat sina och inte har kul längre :D
 
Glömde helt bort vad jag skulle skriva om från början. Men.. Go Jul!
(måstetaenduschochjagfrysersomenhundgaaaaah)

Laddade batterier

Har sovit som en djävla gris idag, nu är batterierna laddade igen.
Stressad är jag, inte över julen, utan över vardagliga bestyr. Kan det inte bara hållas städat?? Jobbar hela helgen så då hinner jag ingenting. Julafton blir det också att jobba, men jag klagar inte, bra betalt, dessutom är det ju världens bästa jobb, spenderar ju ändå julafton med Erik och hans familj ;) SOM SKÄMMER BORT MIG. Beställde igår drakbordet, det största som fanns, som de ska ge mig i julklapp. Jag måste vara mer omtyckt än vad jag tror. Tyckte inte att de ska lägga ut sådana pengar på mig men det är oförskämt att tacka nej, eller hur? Fyfan vad äckligt glad jag kommer att vara när jag har bordet i min ägo.
MEN nästa jul vill jag verkligen vara med min egen familj, var ju inte förra året heller när jag jobbade.
 
Nu ska jag ta ut Teddy på en promenad, sedan blir det att åka till stan och göra bort småsaker, ska även hälsa på Åsa och hennes lilla bebis ;) sedan låser jag dörren över julen så ni vet. Åker inte längre än till jobbet över hela julen. Hejssvejs

NAKET

Uäääh, haft fm, dödstrött, men som vanligt får jag skylla mig själv när jag inte äter.
Och detta jävla mörker gör mig så sjukt omotiverad. Fryser och är trött men jag måste motionera Karlsson idag, ska bara longera honom lite lätt så han får röra på sig. MEEEEN vad det hade vart skönt att lägga sig på soffan och sova ett tag. Jag vet att OM jag gör det så orkar jag inte göra någonting när jag vaknar så det är lika att gå ut nu. Jag vet att Karlsson inte skulle klaga om jag lät han vila men han måste motioneras, så är det bara.
 
Fick kommentaren idag "Men vad du har gått ned i vikt!" och som så typiskt alla tjejer så log jag brett inombords xD det skadar aldrig att få höra det! Jag med min kassa självbild. Jag har gått ned i vikt, skrev jag väl redan i sommras, inte för att jag har behövt gå ned i vikt, men.. Jag klagar inte. Kläderna sitter som smäck och jag skulle nog våga visa mig i bikini... Fast jag hatar att visa mig naken och jag känner mig GRYMT naken i en bikini.. Lär väl köra på som jag brukar, t-shirt och bikinitrosor, tillochmed det är lite naket. xD Ja. Det är illa det där med att ha dålig självbild. Tråkigt om inte annat. Jag kan känna mig naken i kjol om jag är med folk som jag känner mig obekväm med. Och det går inte alltid att undvika sådant.
Nåja, jag badar ju aldrig så där var problemet löst!
NEJ kom jag på. Det är inte alls kul, favvobyxorna sitter löst och hänger vid röven. Det är bittert. Fast jag gillar ju mat så.
 
Det känns tryggt att krypa undan i fluffig, stickad tröja :)
 
Nu måste jag gå ut innan jag somnar, det roliga är ju att jag blir skitpigg där efter 8. Irriterande när man behöver sova.

Bah.

Hojj fyfan. Lyckades försova mig lite imorse, jag som för fan aldrig försover mig. Såg att tillochmed Erik hade försovit sig idag, han brukar inte heller försova sig. Så i panik kastar man på sig kläderna och springer genom dörren och möts av en halvmeter snö eller mer. Så arbeta sig fram i den. Jävlar vad det hjälpte mitt humör på traven.
Och få se när Erik skottar då, han har punka på traktorn och sa att det tar några timmar att fixa det :o Så det lär ju säkert inte bli idag. Fan man skulle skaffa någon slags plog som Karlsson skulle kunna dra, det hade gjort snöskottning kul! Finns något sådant att få tag på? xD
 
Natalie var här igår och vi red en sväng med hästarna, dagen innan var jag med mamma och red. Idag tänkte jag försöka få bukt med Karlssons man. Sen ska jag ju jobba ikväll också.
 
Aja. Jag har nog inget att komma med här. Jag är sur, bitter och stressad. Ovanligt. >.<

Ny väggmålning.

MEN denna gång ingen bakgrund, jag vet ju hur mycket det förstörde på min andra målning.
 
 
 
Det var så tomt just på den där väggen. Och jag har inte råd att tapitsera, sen så tänker jag just att blir det dåligt så ska vi ju ändå tapitsera i framtiden ^^ men det blev inte dåligt. Jag är nöjd som fan med denna. Fast tycker inte bilderna gör målningen rättvis. Vill ni se får ni komma hit, den ser bättre ut irl. Är nästan helt klar med den, massa detaljarbete kvar och det gillar ju jag. Fotar sedan när den är HELT klar.
 
Påbörjade igår Åsas tavla. Den är jag också mycket nöjd med, har inte fotat den ännu, blir först efter jul då, eftersom hon ska få den till julklapp och får ingen förhandsvisning.

Mycket sen sist.

Ok, det var ett tag sedan jag var här ja.. Hänt rätt mycket som jag inte orkar skriva om förutom lite snabbt.

Natalie var här två dagar förra veckan och red med mig, skönt med lite sällskap + någon som törs rida Karlsson också, kan vi byta när vi har lust =)
 
Igår blev jag moster (igen), men denna gång var det Åsa som fick en liten dotter. Känns helt sjukt att hon är förälder, tycker det var nyss vi sprang och lekte häst bakom huset. Aja, skönt att det gick bra iallafall, jag såg en massa skräckscenarion framför mig att hon skulle dö under födseln osv. Hu.
 
Hästarna har härjat i hagen medans jag har dammsugat och skurat. Skönt att se dem leka tillsammans, tyvärr inte lika mycket som Karlsson och Mephisto gjorde men ibland får Teddy ett ryck också. Det är bra, är kul att se att de har kul tillsammans.
 
Jag gick nyss ut med kameran för att försöka få det hela på bild men som vanligt när de ser mig så kommer de med näsorna i kameran :) och så är det sjukt svårt att få en bild på dem tillsammans, vilket jag ville ha. Nåja.
 
 
 
 
 
 
 

yep.

KÄRLEK/RELATIONER:

Vissa upplever dig som känslokall. Låt dig inte slås ned av detta för det ärinte fel att vara ärlig.


Nä, det är inte fel att vara ärlig ;)

Just nu har jag en katt i näsan. Det är.. faktiskt LITE irriterande. Mat har hon så det är nog bara lite uppmärksamhet hon är ute efter.

 

Igår hade vi kurs för Lasse. Mötte först upp Erika, blir bra uppvärmning att rida och möta henne först.
Kursen var skitkul trots att jag trodde mina fötter hade dött där ett tag, tappade känseln i dem xD har än så länge haft två lektioner för Lasse och jag känner att jag har lärt mig svinmycket, jävligt bra ridinstruktör. Fast mycket är Teddys förtjänst också :)

I veckan påbörjar jag projekt lämna Teddy ensam inne. Han är lugn när jag är där inne med honom. Men låt oss säga att jag går med Karlsson för att rida, då brakar helvetet lös. Så jag testar att låta honom vara inne korta stunder ensam och jag finns tyst som en mus utanför. Jag tror det blir bra så, bara jag har tålamod.


Ska kika julkalendern nu, missade den imorse för att jag tog faktiskt sovmorgon! En jävligt skön sådan också. Ids inte kolla ikväll för jag glömmer det garanterat, den där tiden brukar jag inte sitta vid tvn.

 

 
Från igår, när vi gjorde oss klara :)