Rivning av hall

Ouff. Erik började riva hallen igår, invändigt alltså. Nu på morgonen har jag hört en massa irriterande, dock inte nog irriterande för att inte kunna sova (jag kan sova genom allt tror jag), ljud på morgonen. När jag väl kliver upp så finns det inget golv i hallen. Bara ett hål. Det ser roligt ut. xDD Erik är rätt effektiv när han lägger den manken till. Jag hade ju haft lust att fara till Hakkas på lördag eftersom min utgång förra veckan blev till ett fiasko, inte tu tal om det, men det är nog bättre att skita i det så blir hallen klar fortare. Det är snart vinter.
Jag hade ju velat börja måla och tapitsera ett rum i sommar, men det är nog lika att vänta så allt runtikring blir klart. Det viktigare. Isolera, isolera och isolera. Listerna runt fönstrerna är ju heller ännu inte på plats. Såå det kan vänta, behöver ju som Eriks hjälp ifall det ska tapitseras och det har ju han inte tid med nu. Ett rum i taget säger JAG. Bara inte stället börjar likna en byggarbetsplats så kan jag hålla humöret uppe.
Som jag skrev på facebook för ett tag sedan, någor i stil med "varför är det alltid kvinnans jobb att städa efter mannen när han renoverar eller dylikt, skulle det vara jag som snickrade hade jag fått städa upp efter mig själv."
Haha, självklart så hjälper jag ju till så att det går smidigare. Men det är ändå det där, ifall det var jag som snickrade så hade jag fått städa upp efter mig själv, inte tu tal om det.


MEN imorgon är en bra dag för jag väntar löning och om jag inte misstar mig så blir det en bra löning!
Nu skall jag göra mig iordning. Snart till stallet och fixa lunch åt kusarna och sedan ta sig en liten ridtur på en vit liten westernponny.


Hoppsan

Måste ju vara lite pepp när jag vaknar såhäääär tidigt bara sådär? Fast jag gick ju och la mig rätt tidigt också för att jag hade tråkigt. Underligt att jag kunnat somna, jag har hört en massa underliga ljud under mina försök att somna, men så är det alltid när jag sover ensam, jag kommer på mig själv att jag verkligen ligger och lyssnar efter ljuden. Då får jag skylla mig själv att jag blir rädd och inte kan sova.

Hann städa rätt mycket igår, det värsta iallafall! Städade hela dagen så jag glömde bort att äta vilket resulterade i att jag fick ett hysteriskt utbrott när symaskinen inte gjorde som jag ville. Så kl 20 började jag laga mat och sedan fick jag mina förbaskade gardiner fållade efter att Erik fixat symaskinen.

Idag ska jag uuuuut. Och skiter fullständigt i att det regnar, peppelipepp.


Jag och min ovän symaskinen

Jag var visst lite arg i det förra inlägget, men det får man ta när man drar förutfattade meningar. Den eller det förjänade det och jag hoppas den eller det fattade att det var riktat mot den. (tror jag inte, den eller det verkar ha brist på intelligens)

Ja men iallafall. Nu har jag ledig helg. Och det känns braaaa. Jag ska städa. Storstädning tänkte jag mig. Jag började igår med att stryka gardinerna(åh som jag hatar att stryka gardiner, kläder osv, en av de värsta kvinnosysslorna i historien, oftast struntar jag i det men gardiner är nästan ett måste), när jag väl hängde upp gardinerna upptäckte jag till min fasa att de hade räckt till ett fönster som kanske var 4m högt ungefär. Och det funkade ju uppenbarligen inte. Så jag plockade fram symaskinen som jag aldrig rört tidigare och skulle sätta igång. Nähä. Den låter bara. Ingenting händer, bara att den låter. Jag fattade ingenting. Testade pillra på alla knappar och spakar men icket, då försvann mitt (ganska så) glada humör och jag fick lust att kasta omkring symaskinen tills den aldrig mer skulle kunna användas. Fast får jag sådana tankar är det lätt att ersätta dem med "det är jag som måste städa upp skiten sedan" vilket resulterar i att jag ger mig mer arbete än vad jag skulle ha haft. Erik ska kika på den sedan, han får allting att funka.
Häromdagen ville min telefon inte ladda, jag höll på hur länge som helst med att vicka på kabeln osv, så kommer han, sätter i kabeln och telefonen börjar laddas. Lite smått irriterande.



Karlsson är så extremt söt på denna bild. Han såg mig, skrek en visa, och travade på sina små snabba fötter fram till mig. (jag förknippas med äpplen, mat i all sort kanske) :D

hehe

Usch. Skulle spotta dig i ansiktet ifall jag såg dig.

Inte loligt.

Fyfasen vilken hemsk dröm jag hade.
Jag drömde att jag blev gravid och Erik vägrade låta mig ta bort det. Det var hemskt, fick skuldkänslor över att det ändå är hans barn också och han har ju till viss del rätt att bestämma. Jag ville verkligen inte ha barnet. Han var typ beredd att kedja fast mig någonstans så att jag inte skulle skada barnet. Jag bad mamma om hjälp att i smyg göra en abort utan Eriks vetskap och sedan ta konsekvenserna att förklara att jag är inte gravid längre.
Tror jag hann föda en  pojke sedan vaknade jag.
Usch, tänk om detta skulle vara en sanndröm?
Jag vill ha barn nån gång i livet men inte just nu. Jag har ju förfan inte ens blivit vuxen ännu.

Nä hojja, den där drömmen var inte kul för fem öre.

Idag skulle jag mest vilja ligga och sova men jag har em så det går inte för sig. Skönt att sova ut på morgonen iallafall.

Igår var jag och morsan ute på en kvällsritt!


Leeeeeedig ♥

Så, då var jobbhelgen över. Idag har jag en dags ledigt och den ska jag ta vara på. Fan vad man uppskattar att vara ledig och göra ingenting när man jobbar största delen av tiden. Fast jag har rätt mycket att göra idag, men är ändå ledig så det känns ändå skönt. Var så jävla skönt att sova idag, har varit så himla svårt att stiga upp ihelgen. Jag kan ta det hur lungt som helst fast jag har mycket att göra, risken är inte så stor för hjärtinfarkt då, iallafall inte utav det.

Jag har lite planer på hur jag ska lägga upp det här halvåret för mig, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men det känns som det bästa att göra. Men vi får se. Än är dagen ung.

Om ett tag så ska jag åka till stallet och jag kommer att ha med mig en massa godsaker till min vita (undras om han är fortfarande vit..?) ponny, jag har försummat honom i helgen, det är lite svårt att hinna dit när man jobbar 12h. Tur att jag har mamma som tar hand om honom vid sådana tillfällen <3
Borde kanske skaffa en skötare som tycker om att putsa i timmar? Är dock svårt att hitta en liten brud med hästvana, rätta åldern och mage för att stå emot Karlssons envisa invändningar. Finns bara småbarn och en sådan vill jag inte kasta upp och vinka hejdå till, då blir det nog hejdå för sista gången till den ungen, eller så lämnar de aldrig stallplanen. Men en som bara borstar? Hmmm.... Fast jag vill ju helst göra allting själv så jag vet att det blir ordentligt. Hade jag känt en sådan unge så hade det vä gått an, men att ta en ut ur det blå? Nej. Finns säker massor som skulle komma och borsta men.. Nä. Vill känna ungen isåfall.
Och nä. Ungar.. Tycker jag inte om. Förutom den däär i Activia..? Eller var det Actimel? Drickyogurt. Hon som sitter med sin morfar/farfar eller kanske bara en snuskgubbe? Vad vet jag. Hon som frågar "vaaaarför" hela tiden. Hon är skitsöt. Henne skulle jag kunna acceptera.

Aja, nu ska jag påbörja något vettigt.


Härjande gubbar.

Jag skall korsfästa er så småningom.

Hej alla idioter.

Inte mycket att säga. Jag är trött, ska lägga mig framför teven. Vräkt i mig kräftor under dagens gång. Suttit utanför kiosken och surrat. Bra jobbdag för övrigt.
Snäll mor och far har jag som far och hämtar hö och levererar det vars det ska vara (glöm inte att jag betalar + att jag hade följt såvida jag inte jobbade)

Very weeeeell.... MOT TEVEN.
En bild bara.


Jag och Monica på partaj hos min syster Ingela och hennes äkta hälft Peter.


Livet väntar inte på dig din dåre.

Skönt att vakna och tro att klockan är halv 12 och så är den bara halv 10 :)
Jag har äntligen fått sova på morgonen, enda sovmorgonen denna vecka, det har vart full rulle. Igår hade jag morgonen i stallet och det är iofs skönt, så mysigt på morgonen att vara i stallet, var uppe i sadeln redan klockan åtta då jag redan hade fått ut hästarna innan 7. Rida på morgonen är också bra, det är inte mycket folk i farten så det är lugnt och skönt. Den enda jag träffade efter vägen var min morfar som alltid är uppe med tuppen och rastar hunden :)



Känner mig för övrigt lite apatisk idag. Det är.. Inte kul. Massa funderingar snurrar runt i huvudet och ger mig huvudvärk. Jag hoppas att det går över..

Nåja. Jobbar hela helgen då hinner jag inte med mina funderingar förhoppningsvis.

Går föresten runt med yllesockar i augusti, det är ju hemskt.

Mellan valet och kvalet

Jag vill så gärna diskutera detta men det får ligga på is ett tag, gör jag det nu får jag nog ett alldeles eget antifanpage. Men det hade ju vart något det också.

Jag ska orka färga håret strax, har sagt att jag ska göra det ett bra tag nu. Men idag måste jag, är bjuden på fest ikväll hos stora syster Ingelapingela och hennes äkta hälft Peter. Färgen i sig är det inget fel på tycker jag faktiskt, men håret har växt så det har knakat under sommaren och det är ingen vacker syn. 
Undras om jag ska orka göra det själv eller vänta tills svärmor kommer tillbaka.. Hm.. Tufft val. 

Hade tänkt hinna med en ridtur idag också, en sista innan det blir hemfärd för mina fyrbenta vänner. Tråkigt men skönt att slippa se dem plågas av alla svidare. 
Jag älskar min nya sadel, Karlsson har blivit den ultimata soffan, allt som behövdes var en westernsadel.

Jag har finbesök idag men de smet iväg på byn, hehe.

 

  


I feel the hate rise up in me.

Jag är arg och spyless på allmänheten. Har ingenstans att göra mig av med ilskan, den ligger där och trycker och bygger på den stora explosionen.
Tycker inte ett dugg synd den eller dem som får ta del av den sen.

Nåväl. Iväg och jobba.