Leeeeeedig ♥

Så, då var jobbhelgen över. Idag har jag en dags ledigt och den ska jag ta vara på. Fan vad man uppskattar att vara ledig och göra ingenting när man jobbar största delen av tiden. Fast jag har rätt mycket att göra idag, men är ändå ledig så det känns ändå skönt. Var så jävla skönt att sova idag, har varit så himla svårt att stiga upp ihelgen. Jag kan ta det hur lungt som helst fast jag har mycket att göra, risken är inte så stor för hjärtinfarkt då, iallafall inte utav det.

Jag har lite planer på hur jag ska lägga upp det här halvåret för mig, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Men det känns som det bästa att göra. Men vi får se. Än är dagen ung.

Om ett tag så ska jag åka till stallet och jag kommer att ha med mig en massa godsaker till min vita (undras om han är fortfarande vit..?) ponny, jag har försummat honom i helgen, det är lite svårt att hinna dit när man jobbar 12h. Tur att jag har mamma som tar hand om honom vid sådana tillfällen <3
Borde kanske skaffa en skötare som tycker om att putsa i timmar? Är dock svårt att hitta en liten brud med hästvana, rätta åldern och mage för att stå emot Karlssons envisa invändningar. Finns bara småbarn och en sådan vill jag inte kasta upp och vinka hejdå till, då blir det nog hejdå för sista gången till den ungen, eller så lämnar de aldrig stallplanen. Men en som bara borstar? Hmmm.... Fast jag vill ju helst göra allting själv så jag vet att det blir ordentligt. Hade jag känt en sådan unge så hade det vä gått an, men att ta en ut ur det blå? Nej. Finns säker massor som skulle komma och borsta men.. Nä. Vill känna ungen isåfall.
Och nä. Ungar.. Tycker jag inte om. Förutom den däär i Activia..? Eller var det Actimel? Drickyogurt. Hon som sitter med sin morfar/farfar eller kanske bara en snuskgubbe? Vad vet jag. Hon som frågar "vaaaarför" hela tiden. Hon är skitsöt. Henne skulle jag kunna acceptera.

Aja, nu ska jag påbörja något vettigt.


Härjande gubbar.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo