Vilken bjässe

Har väl vart lite dåligt med uppdatering här. Men vem klagar, inte då jag iallafall. Just nu ska jag försöka fördriva tiden lite grann.

I helgas har jag och Erik krattat gården, (nej inte allt, vi är inga supermänniskor) och så har vi grillat en massa och vart ute med Buicken.
Jag har också varit i Ullatti och hälsat på Åsa och sett hennes nya häst. Maffigaste hästen jag någonsin sett tror jag!





Enoooorma hovar! Jag tänkte på Karlssons små söta hovar. Jag hade inte elat vara hovslagare åt denna bjässe :D Men skitfrän var han, jag såg mig själv sittandes på den här, jag skulle sett ut som en liten larv. Hihi. Men snäll och lugn som en ko, stora hästar är ju bara för bra.

Ja och så har jag ju jobbat, inte så mycket intressant i det. Längtar dock till lönen kommer, jag har det lite knapert för tillfället.

Jo jag har dödat spindlar i massor, både på jobbet och i hemmet. De dras till mig som en magnet.

Igår i stallet, mockat både inne och ute, helt slut innan jag skulle ut och rida, men det gick vägen. Jättefint väder. Karlsson skrek som en galning efter hela vägen. Så kommer vi förbi Grundströms stall och hans hästar svarade ju, då blev det tusen gånger värre, haha. Aja, han lyder ju iallafall och det är väl huvudsaken. En tant och en gubbe hoppade i diket när han skrek som en gris, det var lite knäppt. Nåja.


Från Mars tror jag.

Nu är det inte mycket snö kvar! Häääärrrrligt.


Onsdag

Skönt att vara van att vakna tidigt ändå. Iofs hade jag lätt kunna vända på mig och sova vidare några timmar till. Men har saker att göra idag och sedan har jag em. Tycker inte om em. Nåja.

Trodde att jag skulle vakna upp med ett tomatansikte idag efter 3h i solen men det verkar vara ok. Är ju rätt van vid att alltid ha röd näsa också. Fast egentligen borde vi blekansikten passa oss för att vistas i solen. Det brukar nästan alltid sluta dåligt. Sen så är jag ingen soldyrkare heller. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle ta på mig en bikini och lägga mig och stekas någonstans. Skulle ju lukta bränt fläsk i hela norden. Sedan så går det aldrig att slappna av för det kommer alltid kryp.

Har 2 pass kvar sedan ledig 3 dagar. Och första dagen ska jag förgylla med att hämta spån, hehe. Hoppas att det är fint väder, inte roligt att stå och skotta i regn.

Aja ska väcka Erik strax. igår såg jag en syn framför mig, att Erik hade en säng på hjul och när jag skulle väcka honom så låste jag upp hjulen, tog tag i fotändan och ställde mig i mitten av rummet och snurrade på hela sängen. Det hade väl varit ett storslaget uppvaknande på en onsdagmorgon som den här?!

Tlötter

Konstigt nog så var jag inte alls trött idag. Vilade inte ens under lunchen. Var istället duktig och försökte räkna matte, det var ett ganska bra tidsfördriv.
När jag slutade ruschade jag till stan för att hämta ut p-piller till Zelda. Ja så klart fanns det inte att hämta ut. Det hände samma sak när jag skulle hämta ut Floras medicin, de hade glömt att skicka så jag kan hämta ut den eller vad det nu är de gör. Hngh.
Sedan hann jag bara till stallet,  mocka, ge Karlsson en snabb borstning och sedan ruscha tillbaka för att jobba.

NU är jag trött. Jag ska alldeles strax lägga mig i sängen för att läsa och, ska bara rasta Flora och göra några mackor tills imorgon. Knappast att jag skulle få i mig någon slags frukost innan jag börjar.

Ja så godnatter.

Svar på kommentar.

Racermutta om Wicked Lovely:

Har du köpt eller hyrt boken? :)

Svar: Den är min, eller snodd av mamma rättare sagt :)


Wicked Lovely

 

Bästa boken på länge. Oknytt, kärlek och en stark men ändå lätt sexuell laddning genom hela boken. Ni kommer inte bli besvikna. Enda negativa var att den tog slut alldeles för fort. Dock såg jag just att det finns en fortsättning, så misströsta inte!


Söndag..

Neeeeej inte söndag igen! Det är samma visa varje söndag, jag vill inte kliva upp ur sängen, det är skitväder och så har jag alltid något jobbigt att vänta mig dagen efter. Ja jag ska ju jobba fm imorgon och jag är iiinte van att kliva upp tidigt kan jag ju säga. Måste försöka komma mig i säng tidigt fast jag lär ju inte somna. Sen så brukar jag ligga och vakna hela tiden från klockan 4 och vet att snart ringer väckarklockan, drömmer alltid mardrömmar om att jag skulle försova mig. Fast jag har aldrig gjort det.
Bara första dagen blir gjord så går det lättare sen :)
fm är ändå skönast förutom det där med att kliva upp på morgonen. Fast nu är det ju betydligt lättare när det är ljust när man vaknar.

Jag tror faktiskt att jag ska lägga mig och läsa.. Läser en grymt bra bok, den föll precis i min smak. Kan tipsa om den senare, det är verkligen en bok jag skulle rekommendera!


April 16, 2011

Ursch. Igår förstörde en gubbe min morgon. Jag visste han skulle komma och att jag måste kliva upp en viss tid så jag inte ligger i sängen när han kommer och ska mäta alla fönster. Så jag sov dåligt redan innan, ont i magen osv. Sedan hittade Flora en stor spindel åt mig. Såg henne snosa på något som såg ut som ludd och sedan återgick hon till sitt ben. Ja det var ju då självklart en spindel. Stor. Fast vad jag anser som stora spindlar vet jag inte ifall folk håller med. Den var ju inte större än en korspindel (Huuu...) men nog stor för mig att kalla den gigantisk. Antar att den var i normal storlek. Det första jag fann som jag kunde döda den med var min mattebok. Mos blev det. Fullt med likdelar överallt. Usch.

Efter det var jag på en ridtur, barbackatur igen. Tror att jag har världens bästa ponny för barbackaridning. Dock är han lite hal, men jag faller inte så långt :) och så har han sådan kalufs att man får ett jättestadigt grepp när det går lite fortare^^ Och fin är man efteråt! Helt täckt av vitt hår!:D Tur att man inte rider med finkläder.

Nej om man skulle sätta igång att städa lite.. Funderar på att ha en stor vårstädning.  Är ledig idag och imorgon sedan ska jag jobba. Så då hinner det inte bli någon städning. Tur att jag fick jobba nu när jag har lov, har börjat minska rejält på kontot när jag inte jobbat på skitlänge. Det är bra att jag kan vara ganska sparsam om mina kronor.
Fick jobb hela sommaren också! Perfekt, sommaren är räddad. På pengahållet iallafall :p 

 

Har varit lite dålig på att fota på sista tiden.. Men jag är inte helt säker på vars min kamera är.. Som vanligt :)

Tänkte svara på kommentarer.

Bela om Dammsugning är inte kul.:
Nej men där är du ju! jag försökte hitta din gamla blogg men den är borta? Men nu har jag koll på dig :P

Svar: Ja här är jag!:D Var missnöjd över namnen på mina tidigare bloggar.. Men nu tror jag att jag ska vara nöjd.. ett tag förhoppningsvis.

Emma om Dammsugning är inte kul.:
Var du ute och red idag i Leijpo? Jag vinkade men blev osäker på om det var du :p
Svar: Nä :p var säkert den här tjejen som bor här och har en häst som liknar min lite grann :) Jag har inte ens min här ännu :D he he

Dammsugning är inte kul.

AAARRGHHH VAD JAG HATAR ATT DAMMSUGA.
Dock var det väldigt nödvändigt idag. Floras hårtussar öööverallt. Min älskade matta var vit av allt hår. Tror att det tog en halvtimma för att få mattan att se okej ut igen. Men nu är den okej och det känns härligt, frågan är väl hur länge den får se okej ut?
Tycker att Flora inte borde ha något hår kvar så mycket som jag borstar och så mycket som lossnar. Jag måste ge henne ett bad tror jag. Jag tycker inte om när hon släpper vinterpälsen, hennes päls blir så sträv och inte alls lika mysig. Allt som lossnar är ju sådant här mjukt fluffigt hår, allt det mysiga! :(
Nåja.. Hellre det än hår över hela boplatsen.

Klockan är redan halv tre och jag har inte hunnit göra något vettigt alls.. Förutom att dammsuga då :p Jag tror att jag ska städa toan och sedan plugga lite matte. Men vad skönt det hade varit med en powernap.. Är trött som attan. Meeen tar jag en så kommer jag vara ännu tröttare efteråt och därmed inte orka göra någonting alls.

Jag och Erik var och grillade med Henrik och hans flickvän igår seent sent på kvällen. Det var.. Jobbigt.. Jag hade ätit innan och var proppmätt och kunde inte svulla mig så mycket som jag hade velat. He he.

Näää.. Nu ska jag fortsätta.. Troor jag. Hoppas jag. Ja det ska jag. Bye.

Sooommar!

Det känns som sommar iallafall! Har varit på en mysig ridtur, det var så varmt att jag inte ens behövde ha jacka på mig! hade dock med mig den för säkerhets skull :p man vet ju aldrig ifall det börjar blåsa som det brukar göra nästan hela tiden. 

Karlsson var jätteren idag. bruna fläckar lite här och där, gul under magen. Borstade så jag blev helt svettig. Jag vill ge den där ett bad. Ifall det fortsätter vara såhär varmt ska jag nog försöka tvätta honom under magen iallafall. 

Matteprov snart, hujj. tror att jag ska fara dit en stund innan och plugga.
Men först en dusch! Bye.  


Om din pojkvän

Du är tillsammans med? - Erik
Hur gammal är han/hon? - 23
När fyller han/hon år? - 8 Mars
Vart bor han/hon? - Leipojärvi
Vad heter gatan? - Leipojärvi
Ögonfärg? - Blå

Har han/hon piercat sig någon gång? - Njet
Har han/hon druckit? - Jo men det händer inte ofta, kanske en gång per år.
Har han/hon rökt? - Ja nån gång har han nog testat.
Har han/hon några syskon? - Ja
Isåfall, vad heter dom? - Henrik
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - Renoverat huset.
Har han/hon någon fobi? - Jag funderar men kan inte komma på något speciellt..
Är han/hon beroende av något då? - Ja förutom mig då vet jag inget ;D
Är han/hon envis? - Lagomt envis.
Vad gör han/hon på helgerna? - Jobbar, skruvar, hemma med mig.. osv osv.
Beskriv honom/henne med två ord? - Trygg och lugn
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - Jadå!

Dina tankar:
Varför blev du tillsammans med honom/henne? - Såg något speciellt i honom.
Föll du för honom/henne direkt? - Nja. Eller.. Jag vet inte riktigt. Kommer ihåg den tiden rätt bra och vågade inte säga att jag fann honom intressant i början.
Älskar du honom/henne? - Ja, annars skulle jag väl inte vara med honom? :p
Har du slagit honom/henne? - En gång smällde jag till han lite för hårt när han sa en sak :p var dock inte meningen att slå FÖR hårt.. Eller?:D
Har du roligt med honom/henne? - Oftast. Men på sista tiden har vi inte gjort så mycket "roliga" saker tillsammans om man säger så :p
Skulle du kunna bo med honom/henne? - Har gjort det i.. 3 år nu va? Nåt sånt iallafall.
Vet du någonting om honom/henne? - Massa roliga och mindre roliga saker som ingen annan vet :p
Har du gjort ett sugmärke på honom/henne? - I början var det väl mycket sådant. Men nu känns det.. Löjligt? Kan inte riktigt finna rätt ord. Jag tycker att det gör ont också,haha.
Säg ett ord du känner för honom/henne? - Trygghet
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - Kan inte komma på något speciellt just nu. Men jag får höra flera gånger per dag att jag är älskad :p
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - Allt? Kanske inte hans fötter...;D

Om er:

Bor ni långt ifrån varandra? - Vi delar ju säng.
När blev ni tillsammans? - Uff.. När jag var 15-16, i slutet av mitt femtonde år.
Hur länge har ni då varit tillsammans? - typ 5 år. Alltså jag är inte den som skriver upp datum för allt så vi kan ha en femårsdag osv. det är inte relevant. Men kring 5 år. Mer nu kanske.
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - Hur ska man annars kunna bli tillsammans...?O.o
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - Jag sätter ju helst på en rysare mot Eriks vilja, han vill ha action eller komedi. Så jag gissar att det är komedi som vi båda kan titta på utan att klaga.
Har ni sovit över hos varandra? - Men jaa.
Har ni bråkat någongång? - Det hör till
Vem håller fjärrkontrollen? - Mest han >.<
Vad har ni gemensamt? - Haha typ inget.
Har ni samma åsikter om saker? - Ja faktiskt..
Planerar ni framtiden ihop? - Jaa lite smått :p
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - Inte så länge.
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - Ja
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - Det vet man ju inte :P

bad day

Har en riktigt dålig dag idag. Jag ville inte ens stiga upp hur sängen, söndag helvetes söndag.. Det som bidrar mest är att jag har matteprov vilket betyder att jag måste plugga idag och imorgon. Och jag har så mycket att göra. Dammsuga är iallafall något jag måste sätta högst upp på "att göra listan" Floras hår är i vartenda hörn.
Jag var redan arg igår kväll.
Något att se fram emot är ju att det är påsklov om en vecka. Då ska jag göra absolut ingenting. Bara det jag känner för, inga måsten. Men det dyker säker upp några.

Varför är det inte soligt idag?! Det bidrar också, jävla skitväder.

Jag var faktiskt ute med lillisen igår. Hela hon skakade men det var så intressant. Inte som när jag var ute med Zelda första gången, tryckt mot vägen och drog mig allt hon kunde tillbaka mot dörren.
Måste ändå fixa ett till koppel så jag kan ha både ute då och då. Släpper jag ut Zelda lös så har jag kattungar inom en snar framtid. Vilket jag inte är så pigg på, hehe.  



Jag blir så sugen på en till när jag tittar på dessa bilder när de var små men nja det räcker nog med två :p


Komplett idioti.

Jag har ont i min arm idag. Hjälpte Erik att bära in all pellets igår, det var jobbigare än jag trodde att det skulle vara :p bra träning om inte annat.

Solade ett tag och borstat Flora, fåglarna har mycket virke för att bygga bo nu. Och mer ska de få. Jag tror ändå jag fick bort det värsta igår, men det är mycket kvar, men nu lossnar det inte en massa tussar från henne iallafall :)

For sedan till stallet och tog en ridtur och myste på i stallet. Fick höra att det har varit utlänningar och snokat både inne och utanför stallet, varit in i alla hagar (det är då man önskar att man hade en aggressiv häst), försökt lyfta(?) Diba, shettisen, snott torrkött för 1000 spänn, vet inte av vem men det var någon i närheten.
Eva hade då ringt till migrationsverket men de kan ju självklart inte göra något. Inte ens tala om för dem att man inte kan gå in på andras gårdar och göra intrång. Idioti.
Kommer ihåg Måns, där hade det varit negrer som RED på våra hästar i hagen, det var grannen till stallet som ringde och informerade oss. En av hästägarna i stallet fick ju tag på dessa och varit jäkligt förbannad, de enda de sa, som vanligt "We don't understand" och "We did'nt know. Och varit så ledsna. Helvetes jävla idioti. Och då kunde heller inte migrationsverket göra något.
För dem är det alltså ok att utlänningarna vandrar in på andras mark, "snor" folks hästar. De kan ju åtminstone INFORMERA dem om vad som är ok och vad som inte är ok.
Ifall jag hade varit dem som såg allt så hade jag tagit, ifall jag hade tillgång, ett hagelgevär på axeln och gått ut för att tala med dem. Ja ett vapen hade jag iallafall tagit med. De ska lära sig.
Man blir ju som lite smått orolig att de kanske mitt i allt får för sig att ta en promenad med någon av våra hästar.
Vi får väl hoppas att ifall de kommer igen att min mamma är där. Hee hee hee

Nåja. Idag har jag lite skolarbete som jag tänkte försöka beta av.

Hej.

1. Det första du tvättar i duschen? Håret.
2. Gillar du kaffe? Utan kaffet på morgonen är jag inte mig själv.
3. Hur mår du just nu? Jag tror jag mår bra. Jag har ingenting jag tänker klaga över iallafall.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? Crush..
5. Berätta om din senaste dröm: Natalie skulle ta med mig till sin mamma som bjöd på blodpalt(trots att jag inte äter det) men så fick jag inte släckt en lampa som gav mig stötar och så vaknade jag.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Jag tror inte det nä.
7. Vad vill du ha just nu? Ett skrov från Dannes hade suttit fint, det var längesedan.
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Varför skulle jag göra det?
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Beror ju på vad för glass vi talar om.
10. Använder du smileys? Jadå. Inte ens något jag tänker på.
11. Har du träffat någon kändis? Ingen jag anser som en kändis.
12. Gillar du keso? Nääe fyy!
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? "Now you see it now you dont" med Ozzy.
14. Hur många länder har du besökt? Räknas Finland för min del? Haha.
15. Är dina föräldrar stränga? Njae. De är ok. Finns värre.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Hm.. Jag tvivlar..
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Brukar inte bjuda hem transvestiter.
18. Brukar du hyra film? Jag tror att jag ska göra det idag när vi ändå talar om det!
19. Var kommer du vara på lördag? Hemma.
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Nej.
22. Vad åt du till lunch? Lunch är inte här ännu. Men det blir resterna av kycklingsalladen.
23. Har du lockigt hår? Nje.
24. När grät du senast? Vet inte.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Eh.. Beror på vad som menas.
26. Favoritårstid? Vår, sommar, höst, vinter.. Jag vet inte.
27. Vem höll du senast i handen? Flora, hihi.
28. Sover du med TVn på? Jag gjorde det förut men aldrig nuförtiden.
29. Tycker du att du är gammal? Haha nej, men snart!
30. Är du mörkrädd? Ibland.
31. Gillar du ditt liv just nu? Ja man ska väl inte klaga?
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Nej. Har ett badkar för första gången i mitt liv men den ger mig rysningar.. Bada i sin egen skit.
33. Har du bra syn? Jag måste svara Nej på denna.
34. Var är dina föräldrar just nu? Mamma är någonstans efter vägen mot Skellefteå för att titta på en häst, jag hade verkligen velat följa, men det passade inte in med min fullspäckade dag med en massa måsten idag. Pappa är mitt ute i skogen.
35. Vad har du på dig just nu? Tights, kofta. Sak samma.
36. Vad var det senaste du köpte? Grejor åt Karlsson.
37. Hatar du mer än 3 personer? Nä.
38. Använder du sushipinnar? Jag tänker aldrig smaka sushi i hela mitt liv.
40. Äger du ett vapen? Beror på vad för vapen vi talar om.
41. Gillar du ditt hår? Det är helt Ok faktiskt.
42. Gillar du dig själv? Ja annars skulle jag väl inte sitta här?

Epic fail

NOOOO JAG FAILADE UTMANINGEN!! Missade att jag bara skulle skriva ett ord, lol. Det var nog DET som var utmaningen!xDD

Just hemkommen. Har haft en rolig engelska lektion, visste inte att muntliga övningar kan vara så roliga..:D Sedan en timmas hål som spenderades med Boffy och sedan Matte.

Efter det for jag och hämtade ut min paket, Karlssons KNALLRÖDA regntäcke, åh så fin han var med sin knallröda grimma och så sitt nya röda täcke. Köpte även ett rött schabrak, stl full, trots att Karlsson är en ponny så ska han ha stl full på schabrak.. Sedan ett träns som han har stl ponny på. Dock detta träns var för litet, Cob hade passat bättre men såklart fanns inte det så bara att skicka tillbaka eller sälja vidare. Det är ju också lite roligt, på alla andra träns har han ponnystorlek. Och sist när jag köpte ett träns i stl  Cob så var ju den för stor. Hojj.
Han har så jävla varierande storlekar så att det inte är sant.
Blev ingen ridning idag. Vädret var ju inte på min sida, blött och jävligt. Till råga på allt så var Karlsson genomblöt och plusset på det så hade han rullat sig i skiten. Så han var en skäck idag.
Tog in honom och försökte borsta bort det värsta iallafall. Men det är väl sådant man får ta när man har en vit häst.

Nu funderar jag ifall jag ska ta och köra ett benpass. Bastu ikväller(även fast jag inte gillar det så mycket, men mitt hår stinker hästskit så det bara osar om det.)
Jag har inget minne av att jag doppade håret i hästskit? Det är Karlsson som stinker och för över det på mig!^___^


Sån dära grej

Sån där "Utmaning" av Natalie.. Undrar vad som är utmaningen :)

Svara endast med ett enda ord!
Utmana fem personer att göra testet!

1. Din mobiltelefon:
Jobbig, seg som fan.
2. Din äkta hälft:
Erik
3. Ditt hår:
Urtvättad färg, jag orkar inte färga om det.
6. Det bästa du vet:
Ta en låång ridtur och rensa skallen :)
7. Din dröm inatt:
Minns inte.
8. Din dröm/ditt mål:
Jag vet faktiskt inte.. Numero 1 just nu är ju att göra klart skolan.
9. Rummet du är i:
är ett kök.
10. Din hobby:
Djur, ridning
11. Din skräck:
Hm.. Typ bli fet som en flodhäst.
12. Vill du vara om 6 år:
Oj.. Jag har inte tänkt så långt fram :p
13. Var du igår kväll:
Hemma
14. Vad du inte är:
Morgonpigg. (dock nu har jag fått i mig några koppar kaffe så det känns ok)
15. En sak du önskar dig:
En helrenovering av huset.
16. Var du växte upp:
Gällivare
17. Det sista du gjorde:
Sen när då? Jag satte i linser nyss.
18. Dina kläder:
Nattlinne^^
19. Din TV:
Är väl Ok.
20. Ditt husdjur:
är helt underbara!
21. Ditt humör:
Normalt för tillfället.
22. Saknar du någon:
Ja, älskade Måns. Snart ett år.
23. Din bil:
Har ingen :p
24. Något du inte har på dig:
Skor
25. Favoritaffär:
Eh.. Systembolaget? Haha! Går aldrig på affärer förutom Coop typ, vilket jag HELST skulle vilja undvika men då går jag hungrig.
26. Din sommar:
Hoppas jag på att jag får jobba igenom.
27. Älskar någon:
Erik ofc, mina djur :)
28. Favoritfärg:
Rött, svart, vitt, grönt
29. När skrattade du senast:
Igår
30. När grät du senast:
Jag minns faktiskt inte :)

Jag utmanar :
Ida Lassi Lindstöm
Emma Ölvebo
Kimmie Sjöberg

Sedan vet jag inte vilka mer som brukar titta in i min blogg då och då så jag vet inte vem jag ska utmana xD


Ingen hundring för Erik..

Thee hee hee! Det var ju där skon klämde. Nu har jag påbörjat!
Dock det stora problemet som vanligt är headern.. Jag vet inte alls hur jag vill ha det.. Det är jobbigt..
Blä.

Vi får väl se vad det blir.


Helt lovely

Idag var det världens bästa väder för en ridtur på världens bästa ponny! Mycket vattenpölar att plaska igenom. Helt underbart. Solen brände min rygg så att man blev kokhet. Härliga tider. Kan man ha det bättre? :)


Denna bild är från söndagkväll dock :b

IMORGON SKA JAG PÅBÖRJA MED DESIGNEN (Notera; påbörja) Ifall jag inte gör det så.. Är jag skyldig Erik en hundring!


Wuuuunderlaand

Just tittat min favvofilm, Alice i underlandet, undras hur många gånger jag sett den nu..

Imorgon är det ljuvliga måndag och det är perfekt förutom att vi måste handla. fy tusan. Och jag kan ju inte skicka Erik själv heller för då blir ju allting fel. Muh.

Aja. Vet inte ens varför jag skulle uppdatera här.. Ska ta en dusch sen soooova så det blir morgon fort!


GRRRRRATTTTIS till min kusinvitamin Natalie som har fyllt 18(igår)!!!! Ta nu körkortet så kan du komma och hälsa på mig oftaa!


I mitt nästa liv vill jag vara en haj tror jag. Bäst att vara något stort och mäktigt.


Jag ♥ ensamhet

Det är typ suuuuper väder ute.. Men det blåser. Som vanligt. ALLTID när det är fint väder så blåser det som tusan. Fybubblan alltså.

Jag är trött som få, fick bara 4h sömn.. Men vem kan jag skylla på annat än mig själv? Håller mig vaken till kvällen iallafall.
Planerar att ta en prommis med ponnyn och Flora till kvällen. Bara det inte är för halt. Den här årstiden är lite jobbig när Karlsson inte har skor och broddar. Men för det mesta går det an, bara att ta det lugnt. Han är faktiskt rätt stadig på foten.

En sak som är lite tråkig är att jag aldrig umgås med mina vänner. Nuförtiden har jag börjat tvivla om vissa personer också. Men jag känner att jag inte har tid för socialt umgänge. Jag får min lilla dos som jag behöver i skolan och sedan blir jag dryg. Jag är dryg. Jag Orkar inte. Det värsta jag vet är tjejsnack. Jag hatar att behöva lyssna på folks sexliv och dittan och dattan. Jag är väl den som tycker att det ska hållas i sovrummet. Folk får för min del prata hur öppet de vill om det, bara jag slipper lyssna.
Jag har blivit världens tråkigaste människa. Jag har inte tid för vänner. Jag ska vara i skolan, plugga, stallet, hinner knappt vara hemma. Det finns helt enkelt inte tid för det och jag är alldeles för trött.
Jag trivs i min ensamhet. Jag tycker inte om folk.

Nu vet ni det. Hejdå.

Wait and bleed

Ja.. Jag vet inte vad jag ska säga. Tjusningen med att inte umgås med någon är att man inte råkar försäga sig.
Är ändå stolt över mig själv hur jag kan hantera sådana här saker. Jag trodde inte att jag var kapabel till det.

Jag har stängt locket.
Inside my shell, I wait and bleed

-

Gud vad jag hatar min blogg. Ingenting är bra med den. Men nu fick jag en uppenbarelse om hur jag ska göra den.. Kanske. Jag gör det imorgon. Dock litar jag inte för mycket på mig själv. Det är så tröttsamt att sitta med designen flera timmar i sträck.
Undrar hur länge jag har tjatat om min jävla bloggdesign.

Sitter och tittar film med Flora. Det är en annan film som jag vill se som börjar snart.. Så jag vet inte vilken jag ska titta på. Vilket dilemma. Det är så synd om mig. Hee hee.

Palla blogga, tråkigt.