Jag hatar vintern

Ungh... Det var förbannat motigt att kliva upp idag. Såg hur vädret såg ut, blev skitsur. Jag hatar vintern. Allt som har att göra med den. Möjligen första ritten i nysnö men sedan.. NEJ. Vill inte med en vinter till, tänk alla vintrar som jag ska behöva stå ut med då! Man kan inte ungå att ställa sig frågan att varför man bor här..
Jag är redan deppad och det här gjorde saken ännu sämre. Nog för att jag klagar på allting.
 
Emilia kanske vill följa med på ridtur när hon kommer hem?
Har inte björnarna gått i idé nu också? :)
 
Tänkte gå tillbaka till sängen igen och dra täcken över huvudet, möjligen dra för gardinerna också. Men Erik satte på kaffe åt mig så snart kanske jag kan göra lite nytta. Göra bort tråkiga saker.
 
Längtar till söndag. Hah! Det måste vara första gången. Ska bli spännande. Hoppas det går bättre denna gång.
 
 
Iofs kan man ju inte göra annat än att älska Karlssons vinterpäls. Myspys. Från 2012
 

Tis, 24 sep, 2013

 
Va på¨en skogsprommis igår med Erik och hunden. Hann börja skymma mycket, tur att man har reflexer, dock borde man börja ha pannlampa också.
 
Fyfaaaan vad frusen jag blev, funderar på att lägga mig under täcket. Hovslagarn och Veronica har vart här så har vart ute med dem i stallet, Mephistos hovar blev fixade, gud så skönt, blev jättefina.
Tråkigt när nu väl Mephisto ska hem, kommer sakna han då, han är ju som speciell och väldigt go ändå. Och speciellt när han och Karlsson är så goda vänner.
Mitt eget hästletande går ju dåligt. Försöker att ta det lugnt iallafall och avvakta tills det kommer någon lämplig.. Så känns så himla skönt att Mephisto är här.
och så skönt för hans skull att det gick bra med hans hovar :)
 
tog ju och borstade av K när vi hade dem inne, ja gud vad nödvändigt.. Det första han gjorde när han kom i hagen var att rulla och såg ännu värre ut än vad han gjorde innan. Nåja, det är ju som vanligt xD jag borde vara van.
 
Men fyfan. Kanske ska försöka hoppa in i duschen så kanske man blir varm, detta va ju extremt vad frusen jag blev.

Fredag, 20 sep, 2013

Men herreminje vad jag har blivit trött på morgonen. Hunden har skött sig utmärkt idag, sovit ända tills jag klev upp, och efter att ha vart ute fortsätter den nu och sova. Fick vara ute läääänge med Erik igår, bra.
Flora lär ju bli bortglömd, av Erik iallafall. Brukar bli så. Jag får ta henne och gå en lååång runda ikväll, synd att jag inte kan ha med när jag rider, Karlsson vill ju bara döda alla hundar.
 
Katterna har inte synats, eller jo, när jag vart ensam hemma. De verkar inte tycka om hunden för tillfället. Vilket jag förstår, jäkla galning, skulle också bli helt förskräckt om en människa som var sådär flyttade in här, haha. Bra jämförelse.
Vaknade inatt av att Lillisen sitter i min säng, haha jag blev så glaaaad. :)) har saknat min sovkompis. Borde kanske döpa om henne till Midna? Ni vet.. Zelda och Midna. Det hade ju passat henne ypperligt med hennes personlighet. Men att komma ihåg att börja kalla henne det? Haha.
 
Och jag är faktiskt jävligt glad för att jag har somnat utan problem de senaste två nätterna! Och då har jag lagt mig tidigare än vanligt också (nä fan.. brukar ju lägga mig relativt tidigt för att jag vill läsa, men då ligger jag sedan och snurrar i sängen 3h). Fast har ju varit jävligt trött i huvudet dessa dagar. Men mysko att jag inte har grubblat. Känns mer som att jag accepterat den här delen av mina bekymmer och som sagt, jag orkar inte bry mig.
Så jag blir en apatisk zombie istället, jag vet inte riktigt om det är bättre. Men att somna lätt på kvällen är fan en lyx som jag gärna vill behålla.

Få se hur det blir imorgon. Inget bestämt ännu. Och de verkar ju som att de lovat regn hela helgen. Inte särskilt kul. Vill ju ha med mig Åsa, hon kan mer än jag, känns tryggare. Jamen vi får se.
 
Jaja, tagga inför intervjun idag, folk har frågat om jag är nervös. Faktiskt Nej. Det är lite mysko, jag brukar bli nervös av sådana här saker, brukar bli nervös av det mesta som jag inte kan kontrollera. Så nervös att jag måste sitta på toa stup i kvarten innan jag ska iväg. Är bara orolig för en sak, och det är att jag inte exakt vet vars jag ska när jag väl kommit in i byggnaden xD men borde väl finnas nån att fråga, annars får jag väl stå där och se vilsen och dum ut tills någon hjälper mig.
 
Jaja. Skönt att den här veckan snart är över. Den här känts superlång och inte på det bra sättet. Annars springer ju veckorna förbi.
 
 
Bubben
 

Mörka planer

Sovit skitkasst.Svinkallt och inte mysigt för fem öre. Så fick jag för mig att det säkert spökar där, för att det är så kallt. Kolla klockan nån gång efter 2 och börja tänka på The Grudge. Är förvånad över att jag somnade om relativt lätt ändå. Men kanske borde börja sova bättre ändå, gillar när det är svalare (men inte svinkallt!!!), får börja sova med pyamasbyxor. Det är rätt skönt. Då klibbar inte benen ihop sig :D
 
Få se om Erik bygger sin hundgård idag då.. Ska vänta tills han kommer hem så ska jag sticka på en ridtur. Är just nu fast att vakta den här jävla odågan.

Imorgon ska jag på arbetsintervju, få se hur det går med den här sinnesstämmningen. Jaja, får väl dra på ett leende .Så brukar jag ju annars göra så det går nog finemang.
 
Är inte glad över att inte få sova från fyra. När Erik far på jobbet. Ok, att stiga upp 6, men 4!!! Speciellt när jag får sova egentligen. Jag blir som en furie. Har haft planer på att springa ut på e10an och hoppa framför en lastbil. Dagens plan. Igår var det att pina mig med en flaska klorin. Har inga ljusa planer för tillfället.

Från att vara rasande till att börja böla

Hade nästan kommit ur min lilla ångestäckelperiod men nu är jag där igen. Tack. Nu har jag inte ens mig själv att skylla, iofs känns det ganska skönt att kunna skylla på någon annan för en gångs skull.
 
är utan bäddmadrass, får sova utan. Eriks nya hund har kissat ned den. vet inte hur detta ska sluta, jag mår SKITdåligt ifall det är skitigt hemma. Verkligen skitdåligt. Jag hatar verkligen att städa men jag mår så jävla mycket bättre när det är rent och snyggt överallt. Är nå slags tvångsbeteende. Så hur ska detta gå?
Har insett att jag INTE är en hundmänniska. Katter och hästar däremot ♥
Jag älskar Flora, hon är fin och lydig och henne var jag med på att skaffa. Och andras hundar tycker jag om, för de behöver inte jag ta hand om (och städa efter) :D men utöver det.. Nej. Bara Flora.

Sitter och är skitförbannad till att börja böla. Funderar på att dricka en flaska klorin.
Men tror jag ska gå och krama Karlsson istället, han är så go, trycker huvudet mot bröskorgen när man kramar honom :) min fina ponny som ser ut som ett träsktroll just nu. Tacka gudarna att jag har honom just nu ♥
Borde kanske flytta ut i stallet ett tag, är ju städat och fint där nu.

Monster i skogen.

Hoff.. Blev alldeles slut efter den där ridturen. Jag och Karlsson har vart på en 2h runda i skogen. Vi blev varken nedslagna av en björn eller skjutna av en jägare. :D Är lite nervig att rida i skogen när det är älgjakt. Tur att jag har vit häst iallafall (enda gången jag kan säga så). Vid ett nej två tillfällen har Karlsson tvärnitat och stått länge och lyssnat och glott rakt ut i ingenting. Och sedan ville han därifrån i full galopp, han gör mig nervig när han gör sådär xD inge bra kombination. Men han är snäll och bär en hela vägen trots monstrerna. Glömde telefonen också, kom på det just när jag red ut från gården och orkade inte rida tillbaka och hämta den xD bra om det verkligen skulle hända någe.
 
Måste gå ut och städa i höladan. Det är dags att hämta hö. Fast hade vart skönare att lägga sig på soffan :D
 
 blev bra trots att jag fota från fönstret :D
 
 
Synd att denna inte blev lika bra. Härjande dårar :)
 

Tis, 10 sep, 2013

Dagen har bara susat förbi. Fått lite avbockat från att göra-listan iallafall. Bytt rum till hästgrejorna. Ännu massvis kvar i gamla rummet. Men det är snart klart. Behövs dammtorkas också. Blev städat och bra, innan hade jag ren jävla kaos på alla grejer. Och jag insåg också hur mycket skrot jag har. Onödiga grejer som inte används. Men angående hästsakerna så får jag säga som Erik "det kan vara bra att ha" :D
Blev superbra med en sådan där låda som man har stolsdynor för utemöbler i, satte täckena som inte används i den. Vikta och i ordning. Täckena tar sån himla plats annars och med den där lådan syns de inte och stör inte, bättre än att förvara i sopsäckar. Så tummen upp för den där lådjäveln! :D
 
Var på en ridtur med Yvonne också. I skogen vars vi planerar att ha en stig upptrampat i vintern. Hoppas det blir bra. Bara man har en liten runda att fara efter skulle vara utmärkt. Vill vi fara längre kan vi ju fara efter erikas stig :D
 
Bra att ha nåt att göra, sitter jag inte och grubblar över att allt verkar gå åt helvete för mig just nu. Att allt ska vara så svårt :/ Blir så deppad. Och det hjälper ju inte mig att sova när jag måste ha det där att grubbla över.
Fast jag verkar ju inte kunna sova fast jag är glad heller, i helgen då jag inte hade riktigt det där bekymret ännu, låg jag och verkligen försökte att inte fundera på saker. Kom på mig själv med att planera vad jag skulle ha för pålägg på mackan på morgonen till vars jag skulle fara och rida med Karlsson. Och sådär håller det på.
Helt galet. Och otroligt jobbigt. Det går inte att sluta. Vet inte hur många gånger jag sagt det.
Just det! Sömnlös. Kanske håller på att träda in i den där världen mellan vakenhet och sömn. Och kommer att få se små skalliga doktorer springa omkring och avgöra ödet för folk genom att klippa av deras livslängd.. Vet inte om det bådar gott :D
 
 

Fetarsle

Fy vad jag ogillar när det är mörkt på kvällarna (och snart hela dagarna!!). Skönt att Erik sover hemma nu iallafall, stackars mig som känner mig så otrygg ensam på nätterna. Tycker om de ljusa sommarnätterna, men då hatar jag värmen på dagen. Och på vintern hatar jag kylan. Det är ALDRIG bra helt enkelt. Möjligen nu, om man syftar på temperaturen.
 
Vart på en kvällsritt med Karlsson för en stund sedan. Är lite nervig att rida i skogen nu när det är jägare överallt. Iofs, jag har vit ponny och så är det väl kanske bara att he på sig en reflexväst. Det värsta är ju när det är människor som står/sitter knäpptysta. Det skrämmer ju slag på K. :p Nåja, jag behöver ju inte fara flera mil in i skogen heller. borstat av och smort in Mephisto när vi kom tillbaka också. Tror han hade vela följa med, Veronica ;)
 
Igår red jag med Emilia och Yvonnne. Full rulle. Karlsson  blir så hetsig. Nu har jag iallafall hett på en nosgrimma, dock var han ju stencool idag, men då va vi ju ensam också ;) dessutom försöker han kicka Gormur när han får chansen och jag kan inte hindra han när han väl är på G!! Och det är ju bara Gormur han gör så med. Jajo, en gång på Teddy. Förstår ju faktiskt ifall de inte skulle vilja ha med mig, hade inte velat att deras häst försökte kicka min. hjälp? Om inte annat så är det bästa att hålla avstånd, vilket jag brukar men ibland går det inte, speciellt inte när det blir så där hetsigt. Gormur får inte vara bakom Karlsson, så blir det kanske bra :p
 
 
Yvonne knäppte denna och jag höll på att dö av skratt när jag såg Karlssons rumpa. Den är ju enorm. I hagen ser den inte sådär stor ut. Men jag insåg ju att jag måste sätta han på diet, det där går ju fan inte. Fång och all skit de kan få. Och så motion varje dag så tror jag det blir bra, ska stänga av gräshagen, de trampar ändå bara ned allt till nästa år annars. kan dock inte ta ner den ännu. Måste sätta dem dit när de kommer hit och ska borra bergvärme.
karlsson är ju så jävla lurvig också. till nästa sommar måste jag införskaffa en hårklippningsapparat.
 
 
Såhär snäll var han igår. Och så snäll är han NÄSTAN varje dag ;)
 
fasen vad jag hade vela göra om min blogg. Men jag tror verkligen inte att jag minns hur man gör :O
tror jag ska göra mig redo för sängen... Elleeeer så löser jag lite korsord först :)
 
 
 

Går runt som en zombie

Mycket som har hänt här på senast. Bland annat vart och tittat på fina Sajrox och sedan på kvällen for vi till Tärendöholmen. Så det blev några mil den dagen. Nu får vi se vad som händer och fötter. :)
 
Sovit ensam inatt. Inte något jag direkt är bekväm med. Men som vanligt har jag ju denna sovkompis varje natt
 
 
Min säng är så grymt hårig, försöker att inte titta. Kissen sover ju varenda natt och så jävla nära hon kan komma. Hon har tagit Zeldas plats, eller iofs Zelda ligger oftast i fotändan.
Så det blir kokhett i sängen, vet inte när jag lyckades somna. SENT iallafall. Blir så less.
Är så less på zombisar och så går jag själv runt som en.
Jag är ju så kinkig att jag ibland till och med måste kolla under sängen. Och så kom ju Kimmie förra veckan med den kvicka kommentaren "Men tänk OM det skulle vara någon/något därunder? Vad gör du DÅ?"
Haha. Ja. Jag måste sluta kolla skräckisar, inte för att jag tror att det hjälper, haha.
 
Inatt skulle Erik komma hem iallafall. Inte för att jag somnar bättre, men känns iallafall tryggare än att vara ensam.
 
Ska väl senare ut och ta en ridtur med Yvonne och Emilia tror jag. Skönt, behöver lite ridsällskap idag känner jag. :) skulle lägga upp en bild men det vill sig inte så skit i det då. En dusch nu.