Bittra Anna

Phew! Trodde det skulle bli lika kasst väder idag (iallafall om man skulle tro väderleksprognosen), tur för mig, orkar inte vara sur en dag till. Fifan vad jag var bitter igår. Blir på sämre humör när det är sådant där pissväder, ja och plus eventuella andra problem. Och matvägran.
 
Måste ta en dusch, känenr mig som en gris efter att ha skitit att tvätta bort sminket igår. Haha, jag bara sket i allt och drog täcket över huvudet.
 
Mycket att göra idag.. Är kanske passande, en gris i en svinstia. Måste göra bort städningen inomhus innan jag går ut, annars är jag som vanligt helt slut när jag kommer in igen och orkar inte och blir då sur.
Teddy ska få äran att ta mig ut på en ritt i finvädret iallafall :)
Känner att det är bra att jag inte jobbar just nu. Jag har så mycket att göra. Om typ en månad blir det att jobba, läääänge, så jag tänker passa på nu att få allt fixat och eventuellt njuta av frihet. Vissa är ju inte välsignad med ledigveckor så man hinner vila upp sig :( men det är ganska ok, våra pass.
 
Måste kanske fixa frukost. Jag inser nu att jag bara ätit ett äpple på 24h. Är det konstigt om jag är på tvären?
Hojja, jag måste börja sköta mig, mår bara dåligt av att jag gör såhär.
 
Vad flitig jag blev på att uppdatera helt plötsligt. Är för att jag har varit sur, då har jag saker att skriva om, saker att klaga om, hahah. Alla bara skriver om när de är glad och att de är så lyckliga med sina liv, men ack jag vet, att alla har sina dåliga dagar, bara det att de inte berättar om dem. Det är ju bättte att lätta på hjärtat när man har sina dåliga dagar, då får man det ur sig. Men det är visst bara jag som kör på den metoden ;)
 
Det kanske kommer ett inlägg "Åhej vilken bra dag solen skiner och jag likaså!" för att nästa dag stå "Jag hatar allt och vill inte". :)
 
Det är tur att man har djur som får en på bättre humör iallafall :) jag tror fan jag att skulle gå under utan dem.
 


Sv; Ja det hade jag ju kunnat göra men nu har jag ju redan varit där får väl gö det nästa år ist! :)

2013-04-19 // 09:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo