Mojsigt

Jag har som lite långtråkigt.. Hästarna ska stå i tre dagar efter att de har fått sin vaccinering så allting känns helt konstigt. Jag har inget att göra! Även om det är lite skönt också.. :) har ju tid till att städa, eheh... Jag har iallafall dammsugat och skurat igår, tycker jag är väldigt duktig. Känner fortfarande att det skulle behövas en RIKTIG storstädning men aaahh... Jobbigt.
 
Veterinären raspade ju Teddys tänder, det gick bra, han fick ta ordentligt denna gång (sist började Teddy kasta med huvudet och vi tordes inte ge mer lugnande) och det känns så jäkla bra, jag har gått och oroat mig över Teddys jävla tänder en bra tid nu. Han verkar lite öm i munnen nu men det är ju kanske inte så konstigt. Rider bettlöst minst en vecka iallafall, har ju både hackamooren och en sidepull, bara och välja.
Karlssons tänder såg bra ut men jag vill ändå kolla dem en gång per år.
Medans vi höll på med Teddy fick jag nå jävla svimningsanfall. Stod ju och höll i Teddys huvud och kände hur benen inte ville bära mer och jag sa att jag måste vila en stund, tydligen blev jag helt vit i ansiktet. Satte mig ned och allt bara flimrade för ögonen och huvudet snurrade i 180. Jävligt obehagligt. Och pinsamt!
Fick som sitta en bra stund innan det gick över. Måste typ bero på att jag har ätit dåligt och sovit dåligt, blir alltid för lite sömn när jag har fm. Eller så är det något annat, jag vet inte. Kände mig risig resten av dagen, trött. Och som grädden på mosen fick jag en smäll i skallen av teddy också, när jag skulle ge dem mat senare på em. Han började bråka med Karlsson så var jag där i vägen. Tack för det teddy x) så då började det åter snurra i skallen, inte som innan dock xD
Men iallafall.. känns så himla skönt att tänderna blev bra på honom, som att en sten lyfts från mina axlar.
 
Imorse när jag vaknade så såg jag att NÅGON av katterna hade spytt på mitt täcke, jävla mysigt. Och jag renbäddade sängen igår, det hade gått igenom till täcket så jag måste tvätta den också, bleh.
 
Ska hämta två höbollar i veckan + en som jag får gratis av Marina. Men det blir att portionera ut av dem, törs inte börja med annat hö sådär mitt i allt.
 
Jaja, ska väl avrunda detta. En dusch skulle sitta fint.
 
 
Snaaaaart är snön borta. Fifan vad härligt.


Sv: Jo nå är han som söt lillkillen :)

2013-04-09 // 14:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo