Torsdag

Stress, stress, stress.. Har ändå tagit det lugnt idag. Allt går så fort och så vips är det dags att fara. Än en gång beklagar jag mig hur mycket jag ogillar eftermiddagar.
 
Igår var jag dock uppe med tuppen och for med Karlsson till Keski och hälsa på Erika och Elias. Karlsson skrek heeeela vägen (så som han alltid gör när han inte känner igen sig), men han verkade bli nöjd när han såg att det fanns hästar där :) så nästa gång kanske det inte är lika motvilligt att knata dit. Lite bråkig men allt han gör är hanterbart, han är ju så söt :) fick sällskap på tillbakavägen av Erika och hennes fuskigt vita och RENA häst. Sen när de vände började Karlsson skrika igen, stackarn, mista sin nya kompis. Fast då gick det väl upp för honom att vi var nästan hemma så han blev nöjd igen. Borta bra, hemma bäst.
Teddy verkar var lugnare nu när jag rider med Karlsson, han står ju inne medans, lugnast så, boxen ser inte ut som ett slagfält nå mera, så jag tror att han mest står och lyssnar efter oss. Känns skönt. Det går framåt då.
 
Imorgon är det dags för veterinären, raspning av Teddys gaddar och i alla fall kika på Karlssons, dock tror jag inte det ska vara någe problem där. Vaccin osv. Tänkte att jag skulle hinna rida Teddy innan men näpp det sket sig. Ska jobba imorgon. Men endast till 12, annars hinner jag ju inte hem innan veterinärn.
Fast jag ska ju inte klaga. Och sluta redan 12 låter ju wunderbart.
 
Påbörjat mockning av hagen, tjohoooo vad kul! Isiga jävla bajskörvar. Nog var man bortskämd förut när man hade mamma som mockade hagen medans man själv for på en ridtur ;)
Men Erik ska få försöka skrapa med traktorn någon kväll, så får han kanske bort det värsta så tar jag resten för hand.
 
Jajo. Måste göra mig iordning.


» Erika

Hehe ja garva åt er när ni for över e10, helt söta travandes :) å sen såg jag Karlsson i profil när han börja "ropa". Såg så himla rolig ut :D

Svar: Han tar ju så pyttesmå steg xD så funderade han väl varför ni inte följde med
Anna Sjöberg

2013-04-04 // 17:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo