Blahablaha

Just vart på en kvällsritt med Teddybjörnen. Nu har han börjat gilla den vägen, han vet vad som gäller, en massa galopp och jävlar vad han drar på! Det är jävligt härligt när jag är ensam, när vi rider med andra så måste jag sitta och hålla hela tiden då han blir så het och det är jobbigt, men vi får väl träna på det.
En ren upptäckte jag i skogen, jag var beredd på att flyga åt sidan men han verkade inte ens lägga märke till den (bara jag som studerar skogen och med min superhörsel) dessutom var det ju storm så vinden blåste väl i den riktiningen så han inte kände lukten eller hörde. Tur det.
 
Det är flera månader sedan jag red den här tiden på dygnet. Jag har ju skyndat mig så ofta jag kunnat att rida när det har vart ljust. Så har blivit en vana att alltid rida på förmiddagen.
Fast idag och igår har jag haft förmiddag så det har ju inte gått.
Hovslagaren var igår och fixade, snälla mamma var här då, kommer hem och det är jättestädat i stallet :))
 
Nu anmälde jag mig till en tvådagars kurs för Lasse som ska hållas om en månad. Kul! Erika övertalade mig. Jag är ju så nojjig med att lasta, men hon är ju van så hon får assistera. :P
Men är osäker om man ens får en plats när det fanns endast 12 platser. Aja, man ser väl.
 
Näe, snart dags att säga godnatt till kusarna, ta en dusch och hoppa i sängen. Vart igång sedan 5 imorse. Märks verkligen att man orkar mer av ljuset.
 
 
Karlsson i lördags, tror jag att det var. Hjärtat :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo