Ja jo.

ANSTRÄNGANDE. Har sovit som mest 5h varje natt i två veckors tid(ibland endast 3h!) Hur länge orkar jag? Sömn är viktigare än mat för mig. Och hur i helvete överlever folk som har riktiga sömnproblem? Jag är på gränsen till att ramla ihop nu känns det som. Nja, jag vilade nyss. Viladeee.. Inte sov. Jag blev stressad när Erik sprang runt så ja.. Det gick inte. Men fick iallafall ligga och bara filosofera på soffan, bara det är uppskattat!
Okej. Jag skall inte klaga. Allt är så jävla bra just nu. Förutom att jag skulle behöva sova i några dagar utan att känna alla de där stressmomenten.

Mamma har varit här ett par dagar. Har faktiskt varit grymt skönt. Kunde komma hem från jobbet utan att känna stressen att jag måste städa och liknade saker eftersom det har hon sysselsatt sig med när jag är på jobbet! Vad gör man utan mammor egentligen?

Njae men måste ha hjälp med den här stressmagen som bara blir värre och värre. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ni som inte har en sådan kan inte ens tänka er in i situationen. Det är på grund av den som jag inte kan sova tror jag. Tänker bara på allting som jag måste hinna göra innan jag ska på jobbet osv. Det är sjukt.

Men NU ska jag gå och göra några till måsten, som är måsten som är helt okej. Sen efter det en dusch och sedan sängen för att säkerligen fortsätta fundera på mina måsten för imorgon.

Ja! En sak som underlättar. Imorgon får vi kommunalt vatten. FY HELVETE VAD SKÖNT ATT SLIPPA PÄRSEN. Tänk.. Jag kommer att ha fräscht vatten! (har ju levt ett år med ofräscht vatten, måste hämta i dunkar vatten både för oss och för djuren, jävligt ansträngande) Så imorgon kommer jag att må gott.
Är ledig helgen. Wunderbart. Ska sova som en gris.


Utmattad

Känner mig helt jävla utmattad. Vill bara lägga mig på soffan igen men har tuuuusen grejer att göra och MÅSTE äta någonting. Kanske känns bättre då. Dessutom har jag em så jag hinner inte med någonting. Jävla eftermiddagar.. Man hinner aldrig någonting när man har dem.

Var ju uppe kl 6 imorse och gav frukost åt hästarna och rastade Flora, satte på kaffe och drack två koppar. Sedan orkade jag inte mer och somnade på soffan.
Skulle ha åkt till stan men var helt enkelt för trött. Hade behövt hämta ut mina linser. Men jag får klara mig med mina dåliga glasögon idag. Det får helt enkelt bli så.

Så är det Midnight Sun Meet ihelgen och jag har helt tappat suget, annars har jag alltid sett fram emot den. Kanske man bara stannar hemma? Det låter helt jävla underbart.

Jaja, MAT var det ju.

Förbannade huvud som inte stänger av.

Jag HATAR att jag funderar så mycket. Tänker på allt. Det är en djälva pain in the ass som alltid sätter fart när jag ska sova. Och speciellt när jag ska upp tidigt. Och jag gick ändå och la mig vid 10. Innan det till och med. Jag har planerat och funderat i flera timmar. MOT min vilja. "Nu ska jag tänka på ingenting.. Lalalala.." efter en stund kommer jag på mig själv med att tänka på hur jag ska styra upp gårdsstädningen och liknande saker. Halv två kollade jag senast på klockan, efter det somnade jag nån gång. GAAAAH. Och ångesten man får när man kollar på klockan och ser hur många timmar man får sova..
Det är.. Fruktansvärt hemskt. Jag har antagliget klagat om det här innan. Och när jag ser Erik fri från bekymmer bara blundar och somnar. På två sekunder. Jag vill också.
Ikväll kommer jag förhoppningsvis sova. Fast jag har ändå mina tvivel. Detta kommer bli en låååång dag. Men efter denna dag kommer jag nog att bli LITE mer bekymmersfri tror jag. Det tror jag. Och glad.
Jag hade ju fortfarande kunnat sova om jag ville. Men jag vill ju så gärna ha den där lugna lilla tiden på morgonen. Den är guld värd. Det är värt att kliva upp 2h tidigare bara för den, även om jag ändå inte alltid orkar kliva upp tidigare. Men oftast. Jag blir på bättre humör av den.

OCH BE FAN TILL GUDARNA ELLER VAD SOM HELST FÖR ATT DET SLUTAR REGNA IDAG. Det skulle minska mina orostankar lite grann, eller väldigt mycket.

Nä, om jag skulle smita ut med Flora.

blah

Idag tror jag att jag ska börja med Åsas tavla. Jag skulle ju börjat i onsdags men då försökte jag ju stympa min tumme så allt det gick ju åt helvete.
Fast bilderna Åsa har skickat faller INTE mig i smaken. De är inte bra alls. De på Atlas måste ju duga, han finns ju inte längre så det är ju som det är. Men en av de som var på honom var helt ok. Tror jag ska försöka ta mig till Ullatti och själv fota Terry och Mimir :p lät som en plan.. Nåja. Än så länge kan jag ju börja med Atlas :)

Ska duscha och greja först. Mitt hår behövs VERKLIGEN färgas, men jag orkade inte gå på Coop igår, det var folk ÖVERALLT!! Folkskygg ni vet.. Nja, men jag hade ingen lust att stå och köa hur länge som helst bakom alla jävla gamlingar med sina jävla lotter. GAH. Sådant brukar förstöra min dag, kan stå och morra där bak i kön när de drar fram sina lotter. Köpte en t-shirt också för den delen. NÅGONTING ville jag unna mig. Det är det enda som jag slösat lönen på som är åt mig. Allt annat har varit räkningar, SPÅN, diverse foder åt Karlsson. Jeo. Sen så har jag beställt spån också, måste ta reda på när det skulle komma. Det blev dyrt men mycket billigare än att köpa från Lantmanna så det var värt.

Guuuuuud vad jag har lust att pilla bort skorpan från såret.. Varför är sådant alltid så kul? O.O

Imorgon ska jag iallafall jobba så det blir väl att lägga sig relativt tidigt. Är ändå bara skit på tv så finns ju inget att göra om kvällarna. Fast då ska man lyckas somna också...


Söndercuttad tumme

Nu känner jag mig på mycket bättre humör. Körde moppe nyss, vilket jag inte gjort på 4 år tror jag. Det är skitskoj!

Men jag ska berätta om fortsättningen med den där gardinstången.... Väntade till dagen efter. Erik hade satt fast fästena åt mig på morgonen. Så jag skulle bara trä på gardiner.. Men så ser jag.. Gardinstången är inplastad till det yttersta. Det fanns inte ens en början eller ett slut. Det var omöjligt utan en kniv. Japp. Tog ett rejält tag, "högg" med kniven och rakt in i ovansidan på tummen. Just där vars den böjs. Det var djupt. Jag blev arg och hysterisk. Försökte stoppa det rinnande blodet med papper men det rann bara igenom. Försökte få fram ett plåster men FICK INTE BORT PLASTEN FRÅN SKITEN!! Jag fick byta papper nåpgra gånger och till slut fick jag stopp på blodet iallafall.
Dagen efter så (redan på kvällen samma dag) så var tummen svullen. Kunde inte alls böja på den. den började bli röd runt såret och blått resten, det blåa har sträckt sig ned mot nageln men verkar avta nu. idag kan jag böja mycket mer på tummen och har inte alls lika ont som igår.
Både Ida och pappa har ju skrämt mig om blodförgiftning. Pappa fick gå med gips när han hade fått ett sår och blodförgiftning i knät, han hade träffat en sena, i värsta fall har ju jag också gjort det. Det är ett så löjligt litet sår men det var djupt.

Det var ju ett rent jävla helvete att mocka igår. Kunde inte pricka kärran. Och jag hade tänkt rida men det gick åt pipsvängen, fick ju inte spänt sadelgjorden. Och ingen fanns i närheten och kunde hjälpa. Damn. Men idag hade jag mamma där som fick spänna den åt mig xD
Tränade hans bakdel lite på banan bara. Är som fortfarande lite handikappad. Helvete vad man är handikappad utan en fullt fungerande tumme!

Jag kan ju inte skylla på Dollarstores näst intill omöjliga-att-öppna- gardinstänger, MEN VEM FAN PLASTAR IN DEM SÅDÄR EGENTLIGEN?!?! Helt idiotiskt. Är ju mitt eget fel att jag stabbade mig i tummen, jag skar MOT mig själv. Vad har man fått lära sig igenom hela sin uppväxt? Skär aldrig mot dig själv. 

Jag ska hålla koll på min kära tumme iallafall, så det inte blir något allvarligt.