Älskade snooz.

Känns lite skumt att jobba em idag när jag jobbat fm huuuuuur länge som helst känns det som.
Imorse var jag fan virrig, en kvart innan jag började frågar Erik mig:
"Anna, har inte du förmiddag idag?"
Jag tittar upp från sängen på honom och frågar:
"..Har jag det?" Funderar en stund.
"Har inte jag em?"

Hade fått för mig att jag hade jobbat bort förmiddagen dagen innan och skulle då ha em. Det var ju tur att Erik väckte mig, annars hade jag blåst på där i sängen som en gris. Jag älskar snooz men den kan nog vara lite farlig också. Jag hade snoozat hela den där morgonen och till slut råkade jag väl stänga av alarmet helt.
Nåja, idag har jag nästan tvingat mig själv att sova ut ordentligt. Men jag är fortfarande lite trött. Sov väl för länge då. Skönt att jag inte jobbar dubbla iallafall. Senast jag uppdaterade tänkte jag skriva något i stil med "skönt att de dubbla passen är bortgjorda iallafall" så fick jag ändå jobba dubbla dagen efter. Men det blir bra med pengar :P

Få se om jag slipper huvudvärken idag. Den kom ju tillbaka. Var inte linsernas fel. Minst en gång per dag har jag huvudvärk, oftast på kvällen. Det dunkar på högra sidan av skallen. Vet inte om jag kanske borde ringa Vårdcentralen ändå.. Jag avvaktar ett tag..

Igår så kasserade jag kaffebryggaren. Den läker vatten hela tiden. Plockade bara fram perkulatorn tills vidare. Hah. Jag blev ju glad när kaffebryggaren gick sönder. Då får jag köpa en ny! I rätt färg! En röd skall jag ha.

Nje om jag skulle hoppa i duschen. Hade behövt bättra på hårfärgen men jag ids fan inte. Kan göra det när jag har mer tid till övers.

Jahajajaja

Det var fan dåligt att vara ledig en dag. Jotack, sova ut fick jag, men då var jag istället så äckligt jävla trött imorse att jag bara ville grina. imorgon går det nog lättare. Jag älskar att jobba fm men jag hatar att stiga upp på morgonen, hehe.

Karlsson är fan knäpp. Igår, så tog jag en lugn skritt-tur runt älven, Blesi (Evas islänning), promenerade en bit framför oss och skulle samma väg. När jag kommit över Barnhemsbron får Karlsson då syn på Blesi eftersom vi knappat in på dem rätt rejält då Karlsson var mycket piggelin.
Han tvärstannar. Blåser upp sig och stirrar med STOOOOORA ögon på dem. Jag förberedde mig på att han skulle försöka rusa ikapp dem, normalt så tycker jag att det är så hästar brukar göra ifall man träffar på en annan häst under turen. Kanske inte rusar, men de vill dit iallafall.
Ja. Jag blev överraskad. Han tvärvände och rusade tillbaka över bron igen, fick ju dock stopp på fan, det var ju superhalkigt just där också så man blir ju livrädd att man ska bryta benen på hästen.
Haha. Karlsson tyckte alltså att det var bättre att rusa hela vägen runt älven igen istället för att gå framåt den sista lilla biten tillbaka hem. Han är knäpp. Men så kom jag att tänka på att han kanske är "hästskygg" liksom jag är lite smått folkskygg? Hihi. Vi tog ju iallafall den vägen det var tänkt att rida tillbaka igen. Den skrämmande Blesi försvann utom synhåll också.
Vad jag får skratta åt Karlsson hela tiden :)

Nu är jag trött. Ska hoppa in i duschen och sedan fixa nåt att äta. Jobbigt. Känns som om jag bara orkar med kräm och macka idag.

Död.

Nä inte riktigt. Imorgon ska jag ta igen med en massa sömn. Har inte fått ordentligt med sömn på en vecka nu.
Men imorgon kommer jag att må gott.

Jag är smått irriterad på Tradera just nu. Jag hade ute en auktion som skulle gå ut imorgon och den låg ganska högt i pris och jag behövde pengarna. Nu när jag skulle kika vad den låg på så har Tradera avslutat min auktion. SUR! Vad jag fattade så får man inte använda märket i rubriken. What? Jag har ALLTID gjort det och det har alltid gått bra. Och nog vill väl köparna veta vars plagget kommer ifrån. Har dock mejlat till Tradera för att få reda på vad det exakta felet var. Lägger väl upp den igen efter det. Men ändå störande.... Tänkte precis att SÄKERT så tar de betalt för auktionen ändå. Men nä, kollade just och det blev ingen avgift. Jävla äckeltradera jag behövde ju de där pengarna typ NU. Jag är lite smått pank och lär inte få bra lön förrän i Maj. Därför har jag garderobsrensning och säljer det som är värt att sälja.

Men åh vad skönt det ska bli att få sova ut imorgon. Helt underbart. Men nu ska jag laga fläskpannkaka.

Jag vet inte.

GAAAAAAAAAAH. Sitter och blundar emellanåt. Det hade varit ljuvligt med en tupplur, men NÄ. Då kan jag inte somna ikväll, jag vet hur det är. Nu har jag varit vaken sedan 4 imorse. Det borde gå att somna ikväll.. Lite snabbare än vanligt iallafall.
Är på väg in i ett zombieliknade tillstånd, på söndag kommer jag nog att vara en komplett zombie. Eller söndag.. Tisdag menar jag. Men värst på söndag. Jag åkte på lite mer jobb än jag räknade med, som jag gladeligen tackar ja till även om jag måste vara en zombie resten av veckan.
Jag har säkert brist av något. Fast jag är ju aldrig sjuk (peppar peppar, ta i trä) så det är sjukt bra iallafall.

Erik ligger och sover på soffan och det ser SÅ JÄVLA ÄCKLIGT SKÖNT UT!!!!!!!!!!11 Men han har ju aldrig problem med att somna någon tid på dygnet så han har inget att oroa sig över. Åh vad jag avundas honom...

Jag ska plocka lite här hemma så håller jag mig vaken. Hehe, det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag blir pigg där kring 8-9 tiden. Jag är störd, äckligt störd, blir så arg.

Efter två dagars snöande tittar solen fram igen, det är lite trevligt.

UJäh, såg mig just i spegeln, jag ser hemskt sliten ut. Typ 10 år äldre än vad jag är. Gömmer kanske spegeln i en vecka.

Fast..

"Glöm hur du mår och koncentrera dig på att se bra ut"

Undrar hur man blir av med en halvmeters djupa hålor under ögonen?

Sömnigt

Jag känner på mig att det kommer att bli en grymt krävande vecka. Är redan så trött och sliten så jag har stora mörka påsar under ögonen, fast det får vi väl lösa med några lager smink.. But still.. Det ser fan inte trevligt ut.

Jag har uppskattat att det tar upp till 3h innan jag lyckas somna om kvällarna. Oftast är problemet att jag har så mycket funderingar och måsten som snurrar runt i huvudet att det bara inte går att somna, som jag sagt innan, Nej, det går inte att stänga av, det är bara Erik som äger den förmågan. Igår var det väl det, jag låg och svettades som en gris (måste påminna mig själv att ta ett tunt lakan till sängen som jag kan sova med när jag ska svettas floder) och så snarkade Erik!! Jag har tur att han inte snarkar JÄTTEhögt men det är nog högt för att vara irriterande och det är ännu mera irriterande när jag inte kan sova. Sen så hade det  kommit in en fluga som for och surrade vid fönstret och det hjälpte ju inte att höra katterna klättra efter gardiner och väggar för att få tag i den. Så ser jag att klockan närmar sig ett-tiden och då får jag lite smått panik eftersom jag ska upp snart och kommer förmodligen att vara dötrött. Nä men jag lyckades ju faktiskt somna där mellan 1-2 nån gång. Vilken lycka.

Uäh. Jag är så trött. Alltid trött (eller ja, förutom när jag väl ska sova på kvällen). Mjo. Ska fara och ta ut hästarna strax iallafall. Kanske borde rasta Flora innan det.

April 7, 2012

Den här dagen började inte bra. Vaknade och hoppade i kläderna och åkte direkt till stan, fan vad trött jag var(nu först håller jag på att piggna till, har fått i mig kaffe). Donade i stallet medans Erik gjorde sina ärenden. Går ut i hagen för att kika på bollen för att jag anade redan då, jovisst, mögel. Det var så mycket så Erik backade in bilen i hagen och så drog vi bara ut bollen. Det var ju bara mögel på ena sidan men vem fan vet hur den ser ut längst ned. Nä, inga mer bollar för den här säsongen inte. Men det där förstörde min jävla dag, fan vad grinig jag blev.

Igår lurade Erik med mig att åka skoter mitt ute i ingenstans. Kallt. Och Flora tyckte INTE om att åka kälke. Är inte speciellt kul när hon inte gillar det. Erik for nu iväg igen, han försökte tappert få med mig men jag vill bara vara hemma, skönt med ensamhet. Jag och Flora ska ta en promenad istället ^^

Här i veckan var jag och red med Anna och Madde. Jag hade bara planerat att ta en prommis med Karlsson men jag följde med dem när de ändå var påväg och så är det kul med sällskap. Anna påpekade ju att vi ska rida efter stigen en sväng. Vi hamnade vid Systembolaget, haah. Rätt kul.
På hemvägen tyckte Karlsson inte om att stå och vänta på det livsfarliga tåget så jag fick känna på en liten stegring för första gången på honom :p det var också lite kul.

Ah well.. Ska nog mysa ned mig i soffan en stund :D

Pisskarlsson.

Jag glömde kameran idag. Som vanligt.

I stallet hittade jag och mamma mögel i höbollen så det var bara att börja rensa. Suck. Har en boll kvar nu, få se hur den ser ut.. Att det ska vara så jädrans varmt hela tiden!!

Tänkte ta mig en tur på banan men för halkigt ännu. Vet inte hur det blir på kursen om det ska vara sådär halt..
Red en sväng efter älven istället. Pisskarlsson var ganska så jätte pigg ja. Men sånt är bara kul.

Vet inte vad jag ska säga. Jag fryser. Och är trött. Tycker bestämt att Erik ska klyva lite ved och he igång saunan. Så jag får basta. Jag orkar inte göra det. Jag menar vafan, nån nytta måste han väl kunna göra?
Hehe.