Lulz

Haha. 2 av 3 gånger raderar jag bort det jag har skrivit och struntar i allt xD


Håller på för fullt..

..med bloggen. Känner att jag inte har någon lust egentligen. Lagar röding just för tillfället också..
Men det tar sig.. Tids nog.. Har jag väntat såhär länge kan jag nog vänta längre.

Helgerna går som vanligt alldeles för fort..

Aja, avslutar väl helgen med söndagsmys istället.
Skitbra helg, vilat ut ordentligt, nya tag imorgon!

Gullpucko ♥


Fredagsmys

Jag har varit på en ridtur, handlat(vilket förstörde min dag för en stund), gjort ett besök på bolaget med den trevliga personalen, kommit hem, lagat tacos, duschat, nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyys. Japp.

Jag har tillochmed på mig en kjol och det är mycket ovanligt. Den är faktiskt superskön. Tanten inne i mig har sagt Nej till kortkort men för det tänker jag inte gå i en lång jeanskjol och se ut som en tunna. Denna är typ halvlång och heelt oanvänd, fick den i samband när jag köpte en korsett. Rätt fin och SKÖN!

Denna kjol! Korsetten har jag dock inte på mig, varför trycka in fläsket när man kan låta det hänga fritt? Så mycket bekvämare :) Nä men har ett annat passande linne.


Idag hämtade jag ut min DATAmus och den funkar suuuuper. Bättre än vad jag väntat faktiskt. Nu ska jag bara försöka att inte he den i golvet, vilket jag KAN vara bra på.


Nepp, nu ska jag joina Erik vid teven. Simpsons hör jag. Ska vänta på att Vampire Diaries börjar och sedan kolla Stan Helsing. En av de två filmerna jag införskaffade idag.


Ha en suuuuuper helg!


Jag tycker inte om turkos

..nej det gör jag verkligen inte.

Kan inte min jävla musjävel komma nån gång så jag kan fixa min blogg? Kan ju inte riktigt det här med touchpad, det funkar bra ändå tills jag öppnar photoshop. Fattar inte hur folk grejar det.

I måndags så var veterinären i stallet och Karlsson fick sin spruta mot hästinfluensan, sedan kikade vi tänderna, stolt över den lilla vita, han behövde inget lugnande. Veterinären tyckte det var onödigt att ge honom något ifall tänderna såg bra ut, vilket de gjorde. Skönt att ha en häst som inte är veterinärskygg.

Tisdagen tog vi en lugn tur runt älven och igår blev det broarna runt med Anna och Mixen. Karlsson får som jobba för att hinna med Mixen ;D

Idag.. Ska jag plugga. Måste få bortgjort en del arbeten som jag skjutit upp, dock inget som tar tid, bara några renskrivningar :) men jag vill få dem bortgjorda innan helgen :p

Fan vad det är härligt med våår! Man får mer energi och känner sig gladare, plus att det är enklare att kliva upp om mornarna. Jag tror nästan våren är bästa årstiden här. Jag tror att den slår sommaren. Inga jävla insekter. Och det är inte FÖR varmt, jag hatar värme. Under våren är det oftast perfekt värme.
Dock har det ju blåst hur länge som helst nu, vilket är mindre trevligt. Men man får ha överseende.

Angående min lista som jag påbörjade för ett tag sedan (Dag 1 - ....) Ja. Den har jag gett upp. Glömde bort den ett par dagar sedan kändes det otroligt meningslöst, vilket det redan gjorde från början men då hade jag tråkigt, hihi.

Very well.. Ha en trevlig dag i vårsolen som försöööker komma fram för fullt här :)

+

Hallååj. Slänger in nån bild från dagen.


Visst älskar vi våren va? Och detta var nästan ingenting med vad som finns kvar.

Jag och Erik gick snabbt som attan genom marknaden och sedan smet jag till stallet. Erik stannade nästan på vartenda godisstånd. Jag köpte nada, finns ingenting jag vill ha och marknadsgodis är vidrigt. Innan tyckte jag faktiskt om det men jag vet fan inte vad som hänt..
Sockar behövde heller inte inhandlas, jag köpte 30par i sommras, det är så det räcker.

Måste föresten berätta att jag fick VG på min novellanalys som jag skrev innan lovet, fy så härligt! Jag har till och med drömt om att jag skulle få IG på den. + att idag fick jag tillbaka min uppsats i engelskan som jag också fick VG i, thats just awesome. Skönt att det börjar gå lite bättre.
Min redovisning i Nk gick som smort, blir alltid skakig dock, läser hur fort som helst, typ. Haha, jag och läraren satt och väntade i 15min och ingen annan i klassen kom. Jag gjorde iallafall bort den bara för läraren. Jag kan ju knappast få sämre betyg när jag kom på utsatt tid. Dock kom de andra just efter att jag redovisat klar, haha!
Men det var nästan läskigare att redovisa bara för läraren.

Mja, ska väl dra på kiosken snart. So long.


Update

Ungrh. Måste göra en fördjupning i ett miljöproblem idag. Faan. Ok, har haft hela lovet på att göra detta men det är som vanligt att göra i sista sekunden. Och kommer inte göra något avancerat heller, så hoppas jag får ihop något. Jobbigt att det ska vara en jävla redovisning också. Men det går nog fint förhoppningsvis.

Jag vill göra om min blooooogg. Men det går ju inte när jag inte fått min nya mus ännu, ska jag vara ärlig så har jag inte köpt den ännu, fanns massor med billiga trådlösa på Tradera och den gick väl ut om någon dag. Synd att det inte var ett Köp Nu pris på den.
Fanns en massa billiga från typ Japan/Kina men då var frakten på 2-3 veckor vilket jag inte pallar. Satans katt som tuggar sönder kablar.

Igår var jag och red i det fina vädret. Det är så härligt att alla bekymmer man har försvinner under en ridtur, man koncentrerar sig bara på hästen och nuet. Ibland känner man sig som en ny människa efteråt. Kan ju tipsa de som har mycket bekymmer att ta en ridtur :)

Äääh har inget att skriva här egentligen. Bye.

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Två SAKER alltså.. Öh.. Tills min nya TRÅDLÖSA mus kommer, den lär katten inte kunna tugga sönder kabeln till!
Sedan vet jag inte direkt om jag längtar efter någon till SAK.

Dag 07 - Någon jag saknar
Dör nästan

Det är ju bara för sött!


Dag 06 - Tio sanningar om mig

Öh sånt här är fan jobbigt. Kan sitta och tänka på massa saker men när det väl är något  sånt här så minns man inte ett skit. Men jag försöker väl.

1. Jag tycker julmust är godare än påskmust (just för att jag sitter och dricker påskmust nu)
2. Jag tycker inte om te. Jag har försökt men det går bara inte.
3. Jag är Alltid arg på morgonen, 6 av 7 dagar i veckan iallafall. 
4. När jag handlar och någon är ivägen får jag nästan slå till mig själv för att jag inte ska ta min vagn och ramma in i den jäveln! Seriöst jag hatar att handla, eller jag hatar människorna som ska handla samtidigt som mig och vara ivägen!
5. Jag tycker att det är avslappnande att mocka skit. 
6. Jag vill döda de som inte tar upp skiten efter sin hund. (det är skitviktigt att vi sparkar undan hästskiten efter gångstigarna men hundskiten är inga problem. Jag vet bara hur det brukar se ut när snön smälter och all hunskit kommer fram, det är groteskt och våra hundar går ju antagligen i det, sedan tar vi in dem och de sover i sängen och ja.. Huvva)
7. Jag förstår mig inte på människor som tar upp sin lilla hund i famnen ifall jag möter dem när jag är ute och rider. Det är inget köttätande monster jag sitter på.
8. Smutsig omgivning är ingenting jag är för.
9. Jag hatar att stryka kläder (dock det skulle säker kunna lösas med ett nytt bra strykjärn..)
10. Jag tycker inte om fikabröd.. Varför vet jag icket. Det ser så gott ut men efter en tugga så.. Njä. Har ingen aptit till just fikabröd.


Puuuuuuuh!

Nu ska min blogg se ok ut! Det där som var fel i kodmallarna alltså. Bye.

Det är inte meningen

att jag ska kunna fixa min blogg.

Katten (som jag överväger att byta namn till Meow, uttalas Mjew, eftersom det är så hon låter när hon jamar, vad sägs om det?) har återigen tuggat av kabeln till musen och denna gång kan inte elaren Erik laga den. Så jag måste köpa en trådlös. Och jag vägrar hålla på med bloggen på Eriks dator, najje!

Ärenden idag. Varför är det alltid en massa ärenden på fredagar? O.o Då det är som mest folk i farten överallt. Hmpf. Man borde planera bättre, men det är inte roligt.

Det blir världens sötaste ponny och sedan Mallanbrallan! Tjingtjong

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Facebook, Hotmail, bloglovin, Tradera, nsd


Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

MAMMA! Jag har dock ingen bild på henne för hon är mest kameraskygg i hela världen, när man försöker fota henne blir hon rent utav förbannad.

Jag brukar tänka hur ska man klara sig i livet utan mamma? Det är en hemskt tanke att hon inte alltid kommer att finnas. Huvaligen! 
Jag tycker verkligen synd om de som inte har en mamma eller de som har en mamma men det är inte mycket till en mamma. I deras fall hade det vart bra ifall man kunde beställa en mamma på postorder. Skämt åsido. 

Njä men mammor är guld värda! ♥ 

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad


Dag 02 - En ny tagen bild

Pfft. Inte kom jag ihåg.

Blev en lyckad hårfärgning igår. När håret är bra är jag nöjd med allt.


Ny header!

Jag kom igår på hur jag ska göra min header! Äntligen! Jag har blivit så fantasilös.
Fast jag borde kolla upp vad det är som inte stämmer med kodmallen först.. Vilket jag har skjutit upp, men 3prov på en vecka tog ut på min fria tid.

Jag vet inte om jag hinner börja med det idag. Ska fixa håret och så är det jobb ikväll. Fast jag har ju heeeela lovet på mig, hihi. Det underbara med att gå skola är att man har lov. Fast jag har inte haft lov på länge nu, både höstlovet och jullovet jobbade jag. Hade gärna jobbat detta lov också, det är rätt fint med pengarna som kommer in, men det blev inget. Och detta är ett uppskattat lov. Ska vila upp mig som bara den. Jag hoppas på bra väder nästa vecka så jag kan ta lååånga ridturer med min fina vita ponny(som skulle behöva ett bad).

Näej nu ska jag he i mig kaffekannan och börja med håret.

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Nu vill jag också göra en sån här knasig grej. Haha. Få se ifall jag lyckas komma ihåg att göra det varje dag.. O.O Uppdaterar ju bloggen så sällan.

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - En ny tagen bild
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - En person som betyder mycket för mig
Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 06 - Tio sanningar om mig
Dag 07 - Någon jag saknar
Dag 08 - Två saker jag längtar efter
Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting
Dag 16 - En bild som är över ett år gammal
Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i
Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i
Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 22 - En sång som får mig att må bra
Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Ja en blogg jag läser varje dag.. Brukar inte läsa bloggar varje dag. Jag gör det ifall jag har tråkigt.

Stressmage, aj aj

Är stressad och har därmed satt igång min stressmage som inom en snar framtid kommer att dö. Är arg också, fast det börjar svalna lite.

Gjort klart alla prov för den här veckan, den känns ganska så nice. Idag är jag ledig men har ändå en massa saker att göra som gör mig stressad, jag vill lägga mig på golvet och rulla några varv, jag vet inte varför det känns som att det hjälper, magen gör oooont.

Nä vad fan ska jag sitta här för.
Slänger in några bilder.


Karlsson försökte ta en tugga av Eriks telefon så Erik ger honom en utskällning.


Redo för en ridtur i solskenet!