Ja jo.

ANSTRÄNGANDE. Har sovit som mest 5h varje natt i två veckors tid(ibland endast 3h!) Hur länge orkar jag? Sömn är viktigare än mat för mig. Och hur i helvete överlever folk som har riktiga sömnproblem? Jag är på gränsen till att ramla ihop nu känns det som. Nja, jag vilade nyss. Viladeee.. Inte sov. Jag blev stressad när Erik sprang runt så ja.. Det gick inte. Men fick iallafall ligga och bara filosofera på soffan, bara det är uppskattat!
Okej. Jag skall inte klaga. Allt är så jävla bra just nu. Förutom att jag skulle behöva sova i några dagar utan att känna alla de där stressmomenten.

Mamma har varit här ett par dagar. Har faktiskt varit grymt skönt. Kunde komma hem från jobbet utan att känna stressen att jag måste städa och liknade saker eftersom det har hon sysselsatt sig med när jag är på jobbet! Vad gör man utan mammor egentligen?

Njae men måste ha hjälp med den här stressmagen som bara blir värre och värre. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ni som inte har en sådan kan inte ens tänka er in i situationen. Det är på grund av den som jag inte kan sova tror jag. Tänker bara på allting som jag måste hinna göra innan jag ska på jobbet osv. Det är sjukt.

Men NU ska jag gå och göra några till måsten, som är måsten som är helt okej. Sen efter det en dusch och sedan sängen för att säkerligen fortsätta fundera på mina måsten för imorgon.

Ja! En sak som underlättar. Imorgon får vi kommunalt vatten. FY HELVETE VAD SKÖNT ATT SLIPPA PÄRSEN. Tänk.. Jag kommer att ha fräscht vatten! (har ju levt ett år med ofräscht vatten, måste hämta i dunkar vatten både för oss och för djuren, jävligt ansträngande) Så imorgon kommer jag att må gott.
Är ledig helgen. Wunderbart. Ska sova som en gris.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo