Bla blaa

Imorgon är det Nyårsafton ja.. Huvva. Ska inte göra något speciellt, typ tycka synd om Flora. Hon har redan börjat, hört kanske en eller två smällare när vi var i stan. Så hon springer runt och är orolig, skakar lite. Det är ju dock ingenting jämfört med tolvslaget imorgon. Hojja. Kan inte folk bara sluta smälla raketer, det är ju då verkligen att bränna upp pengarna.



Idag tog jag och Karlsson en ridtur bakom Fjällnäs, tror det är sista gången jag rider där medans snön fortfarande är kvar, folk har gjort en stig och den brakade vi bara igenom här och var. Har ingen lust att vricka fötterna på knasen. Tåget mötte vi TVÅ gånger, Karlsson blir så stressad av den, så när vi väl var hemma så var han blöt av svett. Tåget är ju liiiiite läskigt :p Haha ja, och vi skulle ta oss över en hög snövall, det går ju INTE att ta ett stort kliv över den. Nä, man står helt stilla och tar ett JÄTTEskutt över istället :D



Nu har jag en kelig katt i famnen så skall avrunda. Ja, då gick hon. Jaja.

Pics

Jaaaaa, jag lägger upp några bilder. Jag fick ju en ny kamera i julklapp så den ska väl användas. Nöjd som fan är jag med den. Den får tillochmed Karlsson att se jätteren ut!:D










Trötta katter :) det är ju då enda gången de håller sig stilla. Nu har de slagsmål i köket hör jag.



Kanske jag ska bli lite bättre att uppdatera nu.. OM BARA ERIK kunde försöka laga min datakabel (som Lillis har tuggat på), så jag kan använda min egen dator.

För mycket att göra

Känner mig stressad TROTS att jag har några timmar på mig. Jag behöver typ minst 4h på mig innan jag ska bege mig för att slippa känna stress. Det är klurigt det där.
Jag skulle ha klivit upp tidigare idag men jag var dödstrött idag och det var så jävla skönt att bara ligga kvar i sängen. Jag hade ju tänkt hinna hämta spån innan jag börjar men det hade nog ändå inte hunnits med när Erik skulle till stan. Kanske man gör det ikväll istället så slipper man tvinga sig upp alldeles för tidigt på morgonen.
Tänkte skriva att jag har börjat bli så trött men det stämmer bara till på morgonen. Tycker annars att jag har börjat känna mig piggare(när jag väl kommit ut ur morgondvalan). Får ju jobba varenda dag nu och det är super!! Men jag känner att jag hade behövt en ledig dag till att bara göra hushållssysslor för det hinner jag inte alls med nu, det får helt enkelt vänta till nästa vecka (om jag nu hinner då ens, eller det måste hinnas) jag blir ju så jävla grinig när det är skitigt, Erik dammsugade igår iallafall och det var skönt att komma hem då. 
Problemet sitter ju i att min lilla surbulle bor i stan, hade han vart här hade allt varit 100 gånger lättare och jag skulle slippa stressa. Men det kommer, man får ta en dag i taget (haha, som om jag kan göra det). Jag är allldeles för bra att stressa upp mig. 

Har NOLL julkänsla och det är trist. Men det hinner man ju ändå inte med så vad spelar det för roll egentligen.

Nä, jag ska börja göra mig iordning.  

Knasponny

Haha. Jag ska berätta vad som hände under en ridtur i veckan.



Jag kände för en härlig skogstur eftersom snön var sådär lagomt djup och härlig. Nå, jag och Karlsson for iväg och njuter för fullt, älskar skogsturer, speciellt när man är ensam, det är så tyst och ljuvligt (nu behöver jag inte vara rädd för björnar heller). Efter ett tag så hoppar ett rådjur över stigen och försvinner in i skogen igen. Karlsson tvärnitar ju såklart och står och stirrar ett bra tag. Jag skrattar lite och försöker få honom att gå framåt igen. Han är på helspänn och står och skakar men han lyssnar till slut.
Man kände ju att rådjuret var nånstans i närheten men det är ju sak samma, bara liiite oroande för de är ju så jävla snabba så man hoppar ju högt när de plötsligt kommer hoppandes. Men det gjorde den inte så vi fortsatte. På tillbakavägen dock, samma ställe, fast en annan stig, Karlsson tvärnitar, jag fnissar lite och säger inte är det nåt att vara rädd för. Ja, jag hann inte med så bra där men Karlsson tvärvänder och skenar tillbaka vägen vi kom, jag hinner tänka att "Ja, det är ju ganska mjukt att landa här", men jag får stopp på knasen efter ca 50m. Får han att göra en helomvändning för JAG tolererar inte att ta en annan väg tillbaka. Hehe.. Han brakar in med baken in i ett träd och i det trädet var det inte lite snö. ALL snö for rakt ner i huvudet på mig..xD Hahaha. Vi tog samma väg tillbaka även om det tycktes vara oerhört skräckinjagande att gå förbi där vars rådjuret var någonstans.
Fy vad jag frös, vart ju helt genomblöt, kändes som om jag hade kissat på mig. Någon borde ha filmat det där ögonblicket då snön rasar ned över mig, hade varit en ganska skrattretande video.

Karlsson har fortfarande inte lyckats få av mig (inte för att han har försökt, det var bara mamma han kastade av). Jag har som väntat länge på min första Karlssonvurpa eftersom alla säger att han är så tossig, men jag tycker han är snäll, för min del hade han kunnat få vara lite mer tossig, det är kul, skrattar alltid som en dåre ifall han bockar. Men vurpan kommer nog tids nog :P

I julklapp önskar jag mig..

.. fräsch vatten! Det hade varit underbart. För tillfället har jag en stor dunk som jag tar vatten ifrån, snor vatten från släktingar, kan inte dricka vattnet som är i kranen och inte heller ger jag djuren av det vattnet.. Låter man ett glas med vatten stå en liten stund så vimlar det runt med rostbitar längst ned. Och det smakar ju skit också. Jag kan inte tänka mig att det är hälsosamt att dricka rostvatten.

Fönsterbrädor och lister önskar jag mig också. Jag har fortfarande inga fönsterbrädor och det suger faktiskt.

Ja och en annan tanke på vad jag önskar mig var eluttag i VARENDA jävla (ok, nästan vartenda) hörn i hela huset. Börjar bli less på förlängningskablar överallt.

Softis

Jag tjuvkikade just på bilder av en som jag inte riktigt kommer överens med (det är ömsesidigt!!) och kom på mig själv med att tänka "Gud vad fina bilder!" och jag blev inte sådär svartis som man kan bli när det är någon man inte tycker om som ser bra ut.
MEN HERREMINJE vad har hänt? Har jag mjuknat!? (eller slog jag skallen när jag var ute i halkan?)
Nä men jag tycker att jag är riktigt snäll. Skulle nog tillochmed kunna säga det åt den, men det känns inte värt när man antagligen får en giftig kommentar tillbaka, (typ "Ja tack, klart mycket snyggare än dig!")
Haha jaja :)