20 år och lika smidig som en katt.



Hahaha, vad jag älskar Karlssons personlighet. Varje gång man ropar "Hej Karlsson!" Så får man "Höhöhöhöh" eller "Iiiih" till svar. Och så kan jag springa genom hagen och han är inte sen med att kuta efter i full karriär. Han är så kul, jag skrattar alltíd åt honom :) Måste fan ta och bada honom innan hemfärden, en gång per år tycker jag att han kan få ett ordentligt bad. Känns tråkigt att snart köra hem dem men ändå skönt, det är så jäävla mycket svidare på kvällarna och jag lider riktigt ordentligt med dem. Då känns det skönare att de får komma in under kvällarna. Dessutom är betet slut men det kommer ju fler sommrar :)
De verkar ju iallafall trivas bra här och jag tycker de är skönt att ha dem ute dygnet runt, man skulle bara haft ett vindskydd. Tur att det finns träd iallafall.

Här en morgon när jag hade förmiddag så klev jag upp, tog en kopp kaffe och skulle sätta mig vid datorn och så tittade jag ut genom fönstret. Ja, där står Mephisto och Karlsson. Men det såg så konstigt ut. Jag såg ju staketet som var närmast hitåt och så det staketet som var längst ned. Stod Karlsson bakom staketet? Ja det gjorde han. Suck. Jag yrvaken, på med stövlar och regnjacka och fånga in honom. Han stod och åt gräs och såg skitglad ut när jag kom och tog fast honom, sedan följde han gladeligen med mig (jag hade väntat att jag skulle få jaga han en stund). Staketet var helt så han har hoppat igenom, såsom han har gjort förr, han är en gammal ponny men fan en så smidig ponny. Jag hade heller inte haft på elen under natten så det hade väl han upptäckt :) Det var ju iallafall tur att han inte hade tryckt sig ut och förstört staketet, då hade Mephisto också vart lös och han hade säker inte vart lika lätt att fånga in och jag hade ju bara en timma på mig innan jag skulle vara på jobbet. 40 min om vi ska vara exakta för jag cyklade ju. Men det slutade ju bra och han har inte hoppat igenom igen... (Peppar peppar ta i trä.)

Var så jävla skönt i torsdags. Mamma och mormor kom med hö och så hade de städat och lagat mat som jag bara kunde värma när jag kom hem. Det var uuuunderbart att komma hem till ett städat hus och bara slänga maten i mikron ♥

Men idag ska jag nog skura för Flora har äntligen slutat löpa, hon löper ändå bara en gång per år och det är jävligt skönt faktiskt :p


Trött och sliten

Hej hej hemskt mycket hej. Jag har vilat en stund, det var ljuuvligt. Har varit dödstrött idag och kände mig inte ett dugg motiverad att hoppa upp på cykeln imorse och trampa iväg, inte hem heller. Men jag fick skjuta undan latheten, man vaknar ju till liv när man cyklar iallafall.
En dag till sedan är jag ledig i 2 dagar. vad jag ska njuta av att göra ingenting, bara sova så länge jag kan och stanna uppe på kvällarna.

Fick ju lön igår och lika snabbt var den borta, elräkning, hästförsäkring, skyldig erik pengar för hö och pellets. Han var tvungen att lägga ut tidigare då jag inte hade pengar. Aja, då är det ju bortbetalat iallafall. Blir bättre lön nästa månad och det är ju snart. Jag tycker att tiden går fort nu, hur fort ska det då gå när jag är 50..?

Usch jag är helt färdig. Blir nog en dusch och sedan lägga sig i sängen och läsa.  

-

De där två dagarna som var lediga dagar gick alldeles för fort.. Men jag har njutit allt jag bara har kunnat. Nu är det 12h som gäller hela helgen.. huff.. Förra helgen gick relativt snabbt då vi hade saker att göra. Men är det dåligt väder finns det inte mycket att göra. Fast ihelgen är det inplanerat en liten tripp har jag för mig så det får nog dagen att gå :)
Sedan på måndag är det fm, det kommer nog kännas jääävulskt jobbigt. Hm. Aja tur att det är fm istället för tråkiga em.

Igår var pappa och mamma här igen, pappa hjälpte Erik att sätta fönstret i sovrummet, så nu har Erik bara ett fönster kvar att byta :) skönt när allt är helt klart, jag har inga gardiiiner >.< Erik har inte satt listerna klart runt fönstrerna och därmed inga gardinstänger, men jag tänkte köpa nya gardinstänger först så..
Syrran var förbi på kvällskvisten också. Hon får en till häst idag så jag måååste ta mig dit och hälsa på någon dag. Jag vet bara inte när. Jobbar ju nästan hela tiden nu. Men aja, det hinns nog.

Aja man borde kanske göra sig iordning lite. Börjar ju snart.

Ledig

Fan så uppskattat det är. Och turen har jag med mig för solen skiner, dessutom blåser det så det borde vara perfekt väder idag. Ska ta en ridtur med mamma idag, om hon nu inte ångrat sig och inte vågar sig upp på Mephisto :p

Två tända ljus :)


Juli 19, 2011

Skönt att Eriks nattvecka är över. Gillar inte riktigt det där att sova ensam. Fast nu när jag tänker efter så har det varit ganska skönt, jag har jobbat hela dagarna och så när jag har kommit hem har jag fått lägga mig på den sköna soffan och välja precis vad som ska vara på tv utan att någon klagar ;D

Idag regnar det för fullt, bara öser ner, men det behövs så jag ska inte klaga. Bara det slutar tills imorgon så.. För då är jag ledig.

Hmmmmm inte så mycket mer va..? Snart är det höst kom jag just på, inte kul för fem öre. 

I förrgår var jag bergsäker på att ett riktigt jävla åskväder pågick, och jag gillar inte sånt på natten när jag är ensam hemma, tillslut gick jag ut och fick svar på varför det mullrade så in i helvete.



Karlsson och Mephisto levde rövare, jagade varandra fram och tillbaka. De har riktigt jävla kul tillsammans. Det trodde man inte, i stan har de ju bara bråkat, härjat med varandra ibland. Men det kan ju ha att göra med att hagen är större här. Riktigt tajta verkar de ha blivit, lämnar aldrig varandras sida och ligger tillochmed och vilar bredvid varandra. Det är så kul att se, bra att de trivs :)


Fortfarande trött.

Fyfasen vilken sjusovare jag har blivit. Men jag tror att största anledningen är när Erik också sover, då är det ingen som är och lever om och har sig :p

Börjar jobba på en timma och hade tänkt försöka hinna med lite saker innan. Just kommit ut från duschen. Hade velat stiga upp tidigare idag så jag skulle hinna med mer saker men de gick åt fanders.. Hade ju ställt klockan men jag har nog stängt av den.
Igår när jag skulle sova också. Har ju mina problem med det. Då går Lillisen och petar på mig, gud så enerverande. Sedan lyckades hon hitta en öppning och stack in tassen och körde in klorna rätt i sidan. Aj. Dags för kloklippning igen tror jag. Hon har även gett mig en känga i ansiktet så det tog ett tag innan jag somnade. Slutade med att jag fick köra iväg henne.

Nå imorgon blir det inte nå sova inte :/ Aja, det hinner man förhoppningsvis med nån gång nästa vecka. Känner mig inte sådär jättepepp att ha två 12h helger på raken, men pengarrrrna. De blir bra.

Aja, hejs.

Förjävla trött

Fan vad jag är tröööööött. Förvånad över att jag har stannat uppe såhär sent.
Ska fan gräva ned mig i sängen och ladda inför 12h i helgen.

Ganska så horibelt uppvaknande

Ja jag minns inte senast jag blev sådär arg, jag var alldeles skakig efteråt.
Gick ju inte precis att undvika ett raseriutbrott om man säger så.

Och vad hände nu med min blogg? Inatt såg den ju ok ut. Aaaaaaah vad jobbigt.

Hade tänkt fara på bio idag och kolla sista Harry Potter filmen, även fara och äta med Erik nånstans. Men jag tror fan inte jag ids. Blir så sent innan jag är hemma då. Kan hyra den om några månader, det är ju billigare om inte annat.
Kan laga plättar istället, plättar med vaniljglass och jordgubbssylt, det var så länge sedan och var så sugen på det igår, fast då är jag väl inte det idag då.

Omständigt

Nä, jag hittade en fin gratisdesign. Vad jag inte gillar med gratisdesigner är att de blir så opersonliga. Har ändrat lite grann på den här, få se ifall jag gör något mer. Ifall jag hade orken och lusten skulle jag lärt mig själv att göra snygga designer men vem har tid med sånt..?

Ska väl byta ut bilden iallfall..

Headerhelvete

Nu skiter jag fan i en jävla header. Jag kan inte, det går inte, jag ids inte. Så då kan jag lika gärna vara utan en. Hmpf!

varför jag har en blogg vet jag då fan inte heller. Jag bloggar nästan aldrig, har inget vettigt att säga. Men den får ändå vara kvar..

Jaja.. Fick en snilleblixt just..

Pigg som en mörrrt

Sitter och väntar på min skjuts till jobbet, skulle egentligen vart ledig men ska jobba extra. Måste säga att jag har blivit piggare på mornarna, fast då har jag ju hunnit få i mig kaffe också ;p
Skönt med ledig helg sedan, för efter det blir det två helger på raken, men lönen blir nog bra iallafall.

Tjingeling


Karlsson på taket



Ja nu funkade det minsann att ladda upp bilder. Var väl för att jag mejlade blogg.se om det.
Hinner inte så mycket idag. Börjar jobba på ca 2h. Ska väl kanske fräscha upp mig lite. Känner mig som en fettig bacon.


Ja.

Haft en riktigt trevlig lördag hos Ida och imorgon är det tillbaka till jobbet.
Funderar ifall jag ska göra om den där jävla headern idag.. Jättenkelt.. Ska bara sätta in några andra bilder men det känns ändå jobbigt. Förbannat lat när det gäller bloggen.
Tycker det har börjat bli tråkigt att blogga över huvudtaget. Har massor att skriva men jag ids inte. O.O

Jaha. Det funkar ju inte ens att ladda upp bilder här ÄNNU. Var ju samma sak förra veckan eller när det nu var. Jävla skitsida. Då går det ju antagligen inte att fixa headern heller. Eller fixa men det lär ju inte gå att lägga upp den.