Update

Oj, nu var det längesedan jag var här igen. Men hela tiden saker att göra och så är man trött 24/7 känns det som (förutom när jag väl ska sova på kvällen, men igår somnade jag relativt fort). Värst var i fredags, när jag skulle upp och jobba 12h, fick endast 3h sömn för att det bara snurrade i huvudet, tankar gick i 180, det var hemskt :O grejer som inte ens var värda att fundera på och det gick inte att stänga av. Så det var en best som klev upp lördag morgon. Var mycket nära att hiva telefonen i väggen eller tugga av den i raseri.
men idag har jag sovit, för mycket tror jag, känner mig helt seg, men kaffe hjälper.
 
MSM har vi ju passerat och det var en händelserik kväll. Dock hemskt när man ser bilder på sig själv lite senare under kvällen när man blivit ganska mycket på lyset och hur sliten man ser ut xD och jag som trodde jag var så söt när jag for xD I början var det ok men sedan.. Haha. Jaa.. Man ska undvika sociala grejer. Eller undvika alkohol kanske ;) jag och Erik blev iallafall utslängda från kortegen, fast vi hann ju hela rundan och just efter centrum skicka de iväg oss.

Där är orsaken. Gillar bilden. och all publik bara applåderade så nog fan var det vi som gjorde kvällen ;)
 
 
Resten av bilderna finns på fb, inte många, tyvärr kommer man aldrig ihåg att fota själv.

Igår släppte jag hästarna och tyvärr vart det inte ens nå fart och fläkt. Fast då har de ju fått äta gräs sedan slutet av maj typ. Ska fota lite mer senare. Älskar fina sommarbilder.

 
Har hand om Yvonne och Emilias hästar just nu också. Fast de kommer väl hem om någon dag eller 2. Snällare hästar får man då leta efter. Så små och söta med sina blonda kalufser att jag nästan får lust att ta hem dem :)
Känns ändå skönt när de kommer hem, har jag 2 mindre att oroa mig över. Jag är ju så hemskt daddig och oroar mig över minsta lilla, typ över ifall det är mycket mygg, ifall de fryser om de regnar, haha. Var väl ingen nyhet. Har blivit värre sedan Teddy kom till mig, för han fryser för minsta lilla. men nu har det varit ok väder, bara lite skurar och sedan kommer solen och sådär håller det på. Fast det är väl perfekt väder för myggorna.
 
Hade behövt klippa gräset men det är väl blött ännu. Aja. Massor att göra om jag ids ta itu med det. Skönt att vara ledig nån dag.
So long.
 
 

Tisdag

Fifan vad trött jag är, ska se till att sova extra mycket den här veckan innan jag börjar heltid nästa vecka. Men bara jag kommer igång första veckan så brukar det gå bra, nu har jag slöat till mig rejält.
 
Måste ta och städa ut det där förrådet så vi kan tvätta det och måla det nån gång. Inte så sugen, det är så mycket grejer och jag vet inte vad som får slängas eller ej. Irriterande. Få se hur jag löser det. Erik har ju fullt upp att köra grus fram och tillbaka till varje by just nu.
 
Var på hästägarmöte igår och de hade iallafall redan beslutat att vi inte får använda planen för ridning, iallafall inte under hela sommaren. Känns otroligt tråkigt, jag som just kommit igång med att träna med Teddy. Iofs rider man ju mest i skogarna nu under sommaren, vintertid är det ju lite dåligt med det, så det ska nog funka. Men det är ändå trevligt att ha en stor plan att kunna dressyra på. Nåja, jag tror att jag skulle vara nöjd om vi iallafall får vara där under vintern, så vi får hoppas på det..
 
Ihelg är det Ms Meet och det har jag ju sett fram emot. Måste prova kläder :D Haha.. Vilket jag aldrig gör.. Jävla jobbigt och det brukar sluta med att jag tar på mig ett par brallor som är bekväma och far. Om vi nu ens kommer dit, känns som att vi kommer att missa cruisingen då Erik planerar att fara till Piteå under morgonen... Så jag är lite grinig. Sen att vara med en trött Erik hela kvällen låter inte heller kul, nästan lika att stanna hemma. Är lite putt.
Jaja.

Vaknat på fel sida.

Och drömt att jag har käkat en minimal död (tur det iallafall) alien inbakad i en fisk och då jag insåg vad jag ätit kräktes jag enorma mängder. Sedan springa runt i något hus med tusentals olika rum, bland annat ett som var fullt med spindar. Fyfan alltså.
Vad som väckte mig var en jävla myggjävel som bitit mig tre gånger och det förstörde min dag. MYGGJÄVEL. OCh fast Erik ligger där och blottar hela sig själv så väljer myggjävlarna ALLTID att käka upp mig istället. Det är så förbannat irriterande.
Eh ja.. Annars är jag inte så besvärad av myggbetten men att förstöra min sömn är fan ett självmordsuppdrag.
 
Trist väder idag. Men ändå skönt att det är lite svalare.

Arslen och glasögon

Sovit som ett jävla arsle. Somnade innan 3 nån gång, och upp strax efter 5. Jag kan fan inte somna. Det vanliga problemet, kan inte slappna av, ligger och funderar på världens alla problem och planerar allting som går att planera, sedan börjar det klia, överallt. Känns som att nån hällt isolering i min säng. Det var fan nyss jag renbädda så det sitter nog inne i min feta skalle.
Hovis kom klockan 7 och nu ska jag bara vänta tills det är lunchdags för kusarna sedan så ska jag ta en tupplur. Sjukt trött.
 
Karlsson såg ju ut som träsktrollet från helvetet igår igen och det fixade han så fint till precis innan jag skulle rida, det slår aldrig fel. Medans Teddy fick nya dojjor fick jag han ren, få se hur länge det varar? Skulle gissa att han idag också snyggar till sig tills jag ska rida. Duktiga vita ponny. Eller ja, jag hade väl tänkt att bara ta en prommis med dem, men ändå.
 
Imorgon är det dags för optikern och jag håller tummarna att de har ett par linser inne åt mig, att jag ska slippa vänta medans de beställer. Sist jag gjorde koll så överraskade hon mig med ett par linser, men annars om man råkar ha panik så har de aldrig inne. Det är störande. När jag gick i malmberget hade de alltid mina linser hemma trots att jag brukade då beställa själv på internet. Råkade ju missa linskoppen ihelgen när jag skulle he av mig dem, hehe, upptäckte på morgonen. Det är faktiskt inte ens första gången det händer. Men dessutom var de typ 2 veckor gamla så det kanske bara var bra.
Måste ha nya glasögon också. Men det får vänta tills jag har bättre råd. Det är så frustrerande att min syn aldrig kan stabiliseras och stanna på samma nivå. Nej, den ska försämras hela tiden så jag måste ta nya glasögon varenda år. Dock tar jag ju alltid de billigaste, men iallafall.
Nåja, bara jag har linser så. fast de får nog fixa till glasögonen lite iallafall så jag slipper ha dem på näsan hela tiden, blir så förbannat irriterad.
Det är ett HELVETE med dålig syn. Hade jag haft mycket med pengar hade jag gjort den där laseroperationen. Eller vad den nu kallas. Hade varit underbart.
 
Jojo, jag har inget att göra. Jomen se där det har jag ju visst det, städa. Det behövs ALLTID städas. Eller så är jag en pedant. Men nu är det skräpigt, fast jag är för trött för det.

Söndag

Känns inte som söndag idag, känns mer som fredag :D
Sitter och väntar in åskan, det ser jävligt mörkt ut där borta. Få se vad havremopparna gör, Karlsson är inte speciellt brydd men nog springer han om Teddy springer ;) vet inte hur Teddy är med åska. Blir han nervig och börjar kuta tar jag in dem, vill inte att han använder det där benet alldeles för hårt. Gallan på benet har blivit mindre nu, puh. Och där på kronranden vars det började är det ingen svullnad alls kvar. (peppar peppar ta i trä), men har seriöst börjat tro på karma nu. Imorgon ska jag och hämta ut Teddys stall-lindor som jag beställt, så blir det enklare för mig ;) Det skall vara bekvämt.
 
Börjar tycka det här med sommar är jobbigt nu. Jag ser insekter överallt och speciellt spindlar. Även mycket skalbaggar. Gått in en massa spindelväv idag och då slutar det alltid med att spindeln är på mig sedan. Huu.. Känns som att det kryper överallt på mig nu.
 
Just det. Och jag höll på att glömma vad det var jag skulle visa här. SKRYTA om.
 
Min nya jacka. Den är så äckligt jävla snygg. Jag och jackor alltså.. Vet fan inte ens hur många jag har nu. Kanske säljer min gamla skinnjacka, den är ju också skitsnygg och i superskick. Ska leta fram bild på den. Annars slänger jag upp den på Tradera.