Idag är jag GLAD.

Puuuh. En liten försening men det löser sig! Tack min räkmacka.

Jag fick höra att jag lät mycket gladare idag, det tror jag också. Igår var en HEMSK dag. Jag hade panik. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till så jag var ju arg och bitter hela dagen + att jag var fast på jobbet så jag kunde inte söka efter lösningar heller + att jag höll på att börja böla emellanåt.
Men det blir som det var tänkt. Ett litet samtal tog bort aaall oro. :)

Ska försöka städa lite utomhus. Jag vill ju ha ordning och reda, vilket är väääldigt svårt att uppnå eftersom jag bor med en viss karl som heter Erik :) men jag skall göra mitt bästa, måste bara få mat i magen. Tjingeling

Fredag

Kanske jag börjar blogga igen? Jag har ju mina perioder. Mest för att det är skönt att skriva lite.
Verkar vara någe krångel med koderna i designen, jag påpekar detta för att upplysa er om att jag är medveten om det. Jag orkar bara inte fixa det nu. Som vanligt med dessa skift - jag är stressad, hinner ingenting (egentligen hinner jag massor men jag lägger ned all energi på att vara stressad och tänka på vad jag måste göra innan jag börjar så jag orkar inte med mycket mer.) Blää.

Men brevlådan skyndade jag mig till nyss iallafall (annars brukar jag inte orka hämta posten, bara tråkigheter) men jag hoppades att Karlssons flughuva skulle ligga där. Icket. Synd. Fast inget att göra åt. Kommer nästa vecka då. Däremot låg lönespecen där! Jag hade glömt bort att det är löning på måndag! Det är bra när jag glömmer sådana saker eftersom jag då blir glatt överraskad! Och summan var ett bra besked också! Förra månaden fick jag ju så dålig lön. Eftersom nästa månad kommer bli sjuhelsikes dyr så var detta ett riktigt djävla bra besked! Jag ska hämta hö nästa vecka, det är en dyr utgift + så har jag Karlssons försäkring att betala. Fast den kan jag nog betala idag. Och Elräkningen.. Jag hatar den ;P fast jag tror inte att den har kommit ännu? Värsta räkningen att betala är tv-licensen. jag har dyrare räkningar än den men just den känns så jävla bitter och meningslös att betala. Har jag hört att de ska avskaffa den eller har jag fel? Hoppas jag har rätt.

Fysatan vad jag fryser. Jag kör med långkallingar. Emilia kom på morgonen med bara en tröja när hon hämtade Gormur medan jag hade vinterjackan på mig!xD Känns som om man ska frysa ihjäl på morgonen. Dunjacka är så mysigt. Tror fan att min är i stan.. Den kan mamma ta med sig när hon kommer hit om hon läser det här ;)
Jag tycker ändå att det har varit en bra sommar, inte för varm. Jag har inte behövt klaga sååå mycket ^__^ förra sommaren var ju hemsk. Man höll på att dö. Men ett + var att det var nästan inga mygg eller svidd alls förra sommaren.

Mitt träns gick ju sönder igår precis när jag fattat galopp och fått upp farten lite! Panik i byn men jag fick stopp och hoppade av för att se vad som hände. Gammal och torr var den så den hade spruckit. Jag hittade inte mitt vanliga träns. Och Karlsson var så snäll och bar mig hem, jag hade aldrig fått stopp på honom ifall han skulle ha stuckit, bettlöst och tränset hängandes :) Karlsson är ju världens snällaste, förstår inte hur folk kan kalla honom galen? Han var kanske. Men inte under min hand :)

Så jag beställde en sidepull. Kommer ihåg att jag hade en till Måns och den var jättebra. Ska testa hur det funkar på Karlsson.+ ett nytt schabrak. Rött såklart. Var faktiskt sugen på ett orange men den fanns inte i rätt storlek.+ myggmedel. Bästa. Den är snart slut så lika bra att ladda upp när den ALLTID är slut på Granngården.

Nä om jag skulle göra bort mina sysslor.

Update.

Nu har jag tagit en ny gratisdesign. Helt ok. Men jag fattar inte när jag hamnar in på¨bekanta ungars blogga och de har skitsnygga bloggar! Och jag VET att de inte gör dem själva. (ok, finns säker ett eller två undantag?) Vem får ni att göra dessa designer? Jag vill också ha en snygg och personlig design! DOCK är jag inte villig att betala för den :D det tänker jag inte slösa pengar på. Idiotiskt hade det varit.

Jag beställde en flughuva till Karlsson igår, ett måste helt enkelt på eftermiddagarna. SVidden är som tokiga och Karlsson får så svullna ögon och jag kan bara tänka mig hur hemskt det ska vara ifall de kryper in i öronen! För flughuvan hade även skydd för öronen. Det enda jag ogillar med flughuvor är ju att synen försämras. Om än inte mycket men lite sämre blir det ju allt. Eller är det något jag inte behöver oroa mig för? Jag har ju bara använt en sådan här flyveil eller vad de nu heter och de funkar ju inte alls mot svidden.

Snart är hispiga veckan slut! Hispiga veckan.. Hah. Jag har varit så orolig hela veckan och nu sitter jag och tänker.. Tänk så blir det inget!??! Vad ska jag ta till mig då!? Det har varit en hemsk vecka på massvis av sätt, min mage har fått ta emot så jävla mycket stryk. Ja, här har ni världsmästaren i att oroa sig. Snart är det över. Hoppas jag. Det kan fortfarande hända något oförutsett, man vet aldrig. Men det har ändå varit en ganska givande vecka tycker jag.
Nu vet väl folk som inte pratat med mig på länge aaaalls vad detta handlar om. Då får ni något att fundera över! Jag ska berätta när allt har rett ut sig. Till helgen förhoppningsvis, om allt går som planerat.

Annars rullar allt på, jag jobbar hela tiden. Idag är jag ledig och ska göra INGENTING. Japp. Har en massa att göra MEN i mitt horoskop stod det att jag behöver vila + att jag kommer skjuta upp en massa saker. Hehe. Horoskopet stämmer oftast. Hmmmm.. En "städ" grej hade jag behövt få gjort men det hade jag nog hunnit ihelgen om mor min hjälper mig. Vilket hon säkert gör!^^

En bild på mitt hjärta!


babbel

Här var det ett tag sedan jag var.. Måste klaga. Då kommer jag hit. Allt tjorvar.. Eller inte allt. Men jag har bekymmer. Häst-bekymmer. Jag sitter och hoppas ¨på att allt ska lösa sig men jag har börjat tappat hoppet gradvis (skrev gravid först..O.o). Tur att jag har Karlsson iallafall. Han är så go. Synd att det är så varmt, hade gärna tagit en ridtur och passat på att rensa skallen lite.
Och mina stackars medmänniskor.. Jag har tjatat om hästar i 2 veckor nu. (de flesta av dessa är inte ett dugg hästintresserade). Haha ja.

Jag hade glömt bort att jag fyllde år nästa vecka. Trodde det var 2 veckor kvar. Äh. Meningslöst. Det blir inge tårta här inte. Jag jobbar ändå. dte är inte kul att fylla år mer.

Funderade ju på att fara ut ihelgen men vi får se.. Känner att jag har så jädrans mycket att göra. Fast å andra sidan har jag inte vart ut sedan ms meet. Hade varit kul att fara ut en gång innan vintern.. Jag far ju aldrig ut xD Jobbigt.

Annars är jag glad över att vara jag. Jag lyssnar på andra men tar inte till mig mycket. Jag tar tar reda på vad jag tycker om det hela innan jag lyssnar på andras (för det mesta) klagomål.
Men så är jag ju lite egen. De flesta tycker att jag är en jävla surfitta, nä ingen har sagt det åt mig men jag kan läsa taaaankar. x) Jag är faktiskt inte så sur.. Jag har min mur. Hatar att visa känslor. Känns då som att det är bättre att låtsas vara sur och dryg. Men jag är ju rätt blyg också. Jag är en eremit helt enkelt. + så hatar jag att se dum ut. Men det borde ju alla göra.

Jaja, Slut på babbel. Tjingeling