Mördarspindel

Äsch. Jag uppdaterar väl när jag har lust och något att skriva.



Jag MÅSTE berätta vad som hände igår. Jag hade fm. Men måste nog börja med dagen innan. Jag hade en tjej som var på bredvidgång (jag var jättenervös, aldrig haft en bredvidgång innan och mest berodde det nog på att jag har svårt att prata med nya människor, dock gick det faktiskt superlätt att prata med den tjejen, så jag hade inte behövt vara nervös alls^^). Iallafall. Jag ser en spindel på väggen bakom henne.
"AAHHH!! Det är en spindel på väggen bakom dig!!" Och hon lugnet själv, säger åt mig, man ska inte döda spindlar, det kan vara en lyckospindel osv. xD Jaja, jag lät henne fortsätta, hon skulle ta ut den. Men det gick inte bra, den ramlade ned och försvann när hon försökte plocka upp den med en tidning.
Morgonen därpå satt jag och tänkte på den där spindeln som försvann konstant.
"snart kommer man väl se i ögonvrån när den klättrar från min rygg upp på min axel" skrattar jag och ryser vid tanken. 10 min efteråt, sitter vid köksbordet och grävde i tidningshögen. Spindel kommer spurtandes därifrån över bordet rakt mot mig (jag lovar, den skulle döda mig). Jag ger ifrån mig världens skrik av fasa och flyger bort till diskbänken. Som tur var hade jag en räddare i nöden där. Som hade ihjäl spindeln, fast jag skrämde väl halvt ihjäl dem när jag skrek, jag har aldrig skrikit av en spindel sådär, men jag blev så överrumplad!xD Och visst, nog hade jag kunnat ha ihjäl den själv men gooooode gud hjärtat hoppade nästan ur bröstkorgen och jag var alldeles kallsvettig. Fan så skraj jag blev xD
Det är ju en sak ifall en spindel sitter någonstans men den där åsg ut som att den tänkte göra en chansning och attackera mig från nära håll. Huuuuuuu....

Såg en enorm spindel i källaren igår. Största jag sett hemma hittills. Jag dränkte den i getingradar :)
Nä, hädanefter kommer jag att börja ha en radar ALLTID i väskan. Bäst att ha vapen med sig i sådana här tider.

Jag ska försöka fixa bloggen lite smått när jag har tid över, den är inte bra såhär.

Jag orkar inte.

Man har varken tid eller lust att blogga när man jobbar. Är nog mest ungar och tonåringar som bloggar. Vad är jag då? Nåt mitt emellan. Jag är lite lillgammal också. Skulle faktiskt inte skada om jag släppte loss lite men Nä. Tanken på att skämma ut mig är för hotfull.
Eller ja, visst finns det folk i alla åldrar som bloggar, men de har väl för det mesta något vettigt att skriva om jämfört med mig.

Tänker inte ta bort bloggen, funderade på det. Jag skriver väl nån gång, när jag har något att klaga på ^^ (vilket jag alltid har men jag orkar inte just nu).

Jag har MASSOR att göra. Snart är det klart. Men då kommer ett nytt projekt.

Kom iallafall på igår hur jag ska färdigställa min väggmålning vilket är bra eftersom jag har låtit den stå i månader eftersom jag har varit missnöjd. Jag tror inte ens att jag har lagt upp bild här??
Nåväl. Jag lägger upp när jag är klar.

Very well.. So long.