Hetta

Nu är alla superlyckliga över detta väder. Mjo, javisst om man är ledig (semester alltså) då hade jag nog vart gla. Men idag är enda dagen jag är ledig och då är det kokhett. Jag och Karlsson måste motionera bort fläsket egentligen och det är ju omöjligt, djurplågeri i den här värmen. Blir inte svalare på kvällen, kanske vid midnatt? Men vem ids vara vaken då om man jobbar. (eh jag, kan ju inte somna, men försöker iallafall, ibland händer det!)
Få se hur det går för mig och Yvonne idag, lovat att hjälpa att motionera gormur, vilket var jag gärna gör, red honom tillsammans med Emilia och Manadís i söndags eller om det var lördag. Jätteroligt, jag kunde tölta lite iallafall :P
Det är roligt att testa på andra hästar ibland.
Men än så länge är det ju för hett för att fara och motionera dem. Trist.
 
Utöver det så är jag bitter igen. Det är så kul med nära som kan trycka ned en med skit och sedan inte förstå varför man är arg/ledsen. Jag har lagt det i bakhuvudet, försöka att inte grubbla över det destomer när jag har viktigare saker att grubbla över.
Hemska och tragiska saker. Vet inte hur jag ska göra. Vill inte men ändå känns det som det skulle vara bäst..
 
Satan också jag kan inte skriva. Mår inte bra, har ångest över allt. Vill gråta och dra täcket över huvudet. Slippa vardagen. Men än så länge får man sätta det där bak nånstans och le mot vardagen.
Ah kanske inte, mina mungipor kan peka ned rätt mycket ändå och så är jag grinig hela dagarna. Kul för dem som måste ha med mig att göra just nu.

Onsdag

Nu ljusnade det lite när jag inser att det bara är två dagar kvar till helg. Tjoho. Känner mig piggare av bara tanken :)
 
Funderar om jag ska beställa tid hos läkaren, kolla upp vad som är fel på mig. Möjligen fråga om mitt födelsemärke också. Fast jag vet inte ens hur man gör, haha. Har inte varit hos en läkare sedan jag var liten på sådana där vanliga rutinkontroller.

Johanna kan du skicka länk till din blogg? Om den nu inte är privat. Hela du har stängt i dig i en bubbla känns det som. :s skicka på min mejl ifall ingen annan får se :p fjeert@hotmail.com
ska försöka ringa någon lämpligare tid åt dig. Just nu känns det som att jag bara har tid på kvällarna och då svarar du aldrig. Enda chansen att få kontakt med dig är via min blogg så jag måste väl uppdatera xD
 
Nu är jag helt skakig för att jag fryser och främst av allt inte ätit något på ett dygn. Blah. Ska försöka få ned en macka. Måste handla och försöka köpa nå enkla färdigrätter då jag inte har tid eller ids laga mat, det tar för lång tid. Är så trist att kiosken har stängt :(
 
Jaja. En macka var det.

Som ett vrak

Ja jag är sjukt dålig på det här. Snart tas bloggen bort eller så glöms den bara bort helt. Jag vte inte, orkar inte riktigt bry mig.
 
Känner mig som ett vrak, som att jag är 30 år äldre än vad jag egentligen är. Sover så dåligt. Max 5h per natt, men oftast 4h. Ok, om det bara var ibland men det har vart så länge nu. Borde kunna somna om kvällarna då jag alltid är helt slut men problemet är väl antagligen att hjärnan går på högvarv sent in på natten och det är OMÖJLIGT att få stopp på det. Så är jag kass på mat för att jag är stressad och trött.
Känner mig inte helt okej. Är inte så pigg på att träffa människor heller.
 
Men imorgon ska jag sova så länge jag bara kan. Morgonen var hemsk, var genomblöt ändå inpå trosorna ( AV REGN xD) frös som en galning. och mobilen fick ett eget liv då den vart blöt. Men torkad nu, så nu funkar den som den ska tror jag. 
 
Jaja. en dusch, önskade att det kunde hjälpa mot hur sliten jag ser ut också.. :(