-

Oooooooh blev sugen att göra om headern.. Det tror jag att jag ska göra.. Nån dag.

Har jobbat 12h ihelgen vilket alltid är ganska ansträngande men tiden har gått fort faktiskt. Nu har jag ledigt några dagar. Uppskattad ledighet. Är så jävla skönt, behöver etyp aldrig åka in till Gällivare mer, fast imorgon måste jag >.< Handla, huff... Tänkte även hämta lite ridkläder, red med Eriks shorts idag, det gillade han inte såååå mycket :p Veronica kom så vi tog oss en kvällsritt med kusarna :) Heeeeelmysigt!
Ska nog testa bada min karlsson någon dag, det kan ju behövas.

Ptjaaa det var nog inte så mycket mer. Slänger in några bilder istället. Nähä det funkade inte. Skit i det då. Gör det nån annan dag.


Bla bla bla

Hej! Detta var ett tag sedan. Men jag har inte tid.. Ifall jag tänker på saken har jag maaaaassor att skriva om men jag ids fan inte. Har så mycket att göra och myser helst bara på här. Wunderbart!
Tjing.

Tralala

Första skiftet idag avklarat då :) 2 skift till sen ledig resten av veckan. Vi kör en mjukstart här ;P Ms Meet ihelgen. Pepp!


update

Jaokej jag måste kanske erkänna att lite tråkigt känns det ju när solen inte skiner. Men att det bara är 12 grader ute känns helt ok. Har varit nära till ett sammanbrott de senaste dagarna. Får så svårt att andas av sån där värme och då blir jag hysterisk och får panik.. Vilket leder till att jag blir ännu varmare. Är så smart. Men kan inte vara lugn i sådana situationer.

På tisdag börjar jobbet och det känns skönt. Då har man något vettigt att göra under dagarna. Erik ska börja byta fönster nästa vecka så det känns skönt att slippa vara hemma då. Blir bara orolig att de ska vara ouppmärksam och katterna smiter ut. Lillisen var jag ju ute med igår och hon drog som en draghund. Andra gången i hennes liv som hon var ute och hon var inte ett dugg rädd, jämfört med Zelda alltså.

Aja får väl stänga in de små kräken :)


Värt.

Den här var ju frän! Bara 31tusen ++.

Lätt värt! Nä skämta bara. Men frän var den. 31tusen på en soffa är inte värt. Ska försöka hitta nåt begagnat. Först och främst måste jag lägga undan pengar till hö för hösten, det är viktigare. + hjälpa Erik med pelletsen.

Och återigen.. Jag DÖR av den här värmen.
Aja en dusch, hjälper ju i nån minut iallafall.


Fan vad jag hatar värme

Det är så jävla jobbigt varmt. Äckligt och kvavt. I flera dagar har det pågått. Man kan inte göra någonting utan att bli alldeles klibbig av svett. Det är så jävla äckligt. Sägs det inte att när det åskar i början av sommaren så blir det en kall sommar? Jag hoppas fan det. Och säg inte "Nej säg inte sådääär" för jag hoppas fan det. Man orkar inte göra ett piss när det ska vara sån äcklig värme.

Jag tog en barbackatur i skogen igår, en kortis, var ju så varmt, tänkte att det kanske är lite skugga där. Icket. Jag var alldeles blöt av svett, Karlsson sparkade och hade sig för vi höll på att bli ihjälbitna av myggen. Så inte en tur i skogen igen nej tack.. Iallafall inte när det är varmt. Fick en jävla massa spindelnät i ansiktet också.. Det är DÄRFÖR som man ska ha med sig en som rider på en större häst framför en, då får de ta all spindelväv :DD

Jag är hungrig. Men är inte sugen på något. Eller jag är inte hungrig men jag känner att jag behöver få i mig något. Vad gör man då? Gör jag en macka kommer tuggorna bara att växa i munnen. Huu..Shorts går jag i också.. Det är groteskt.. KRITVITA ben. Aja tänker ändå inte sola för det.

Bleh

Jag är så.. Arg. Är glad över att jag har Erik iallafall. Utan honom skulle jag inte orka. Hejdå.

Knasponny

Från våran promenad i förrgår :)