Fan också

Måste fixa min blogg. det är något fel på den när man går in på den från andra sidor.. Få se ifall jag har tid med det idag. Helst inte känner jag.

Show and Tell

Fyfasen vad skönt att få Show and Tell bortgjord! Jag HATAR Show and Tell. Vet inte hur många gånger man för göra den under sin livstid? Känns som så iallafall. Förut skulle det ju vara inför hela klassen men numera gör vi allt i små grupper, det är skönt. Dock tycker jag att även det är läskigt, men oooh så skönt när det är bortgjort.

Jag har mycket att plugga ihelgen. Har till och med varit tvungen att skriva en lista så jag kommer ihåg allting. Svärmor ska komma och hjälpa mig med matten imorgon, tacka gud för henne! :)
Hon är bra på att förklara så det är perfekt. Har ingen alls lust att sitta och räkna matte under helgen men vad ska man göra? Prov på tisdag så det är bara att ta sig i kragen...
Det jävliga är ju att jag har två prov då, ett på morgonen och ett på kvällen. Fyfan. Men sedan är det lov, ett mycket uppskattat lov!

Annars så ska jag mysa med världens bästa katter ihelgen, det finns det alltid tid för. Har saknat dem.

Flora har börjat vakta mitt rum också, idag helt plötsligt hoppade hon på Kira, jag blev helt paff. Sedan så hände det igen och då såg jag orsaken, Kira var påväg in i mitt rum som tydligen hon ser som sitt revir, efter ett tag sa hon åt Lusse på skarpen som skulle in dit. Vilken surtant! Men hon blir väl som hon umgås...:D
Kommer ihåg min första katt, hon vaktade också mitt rum, när Kira var på väg in satt hon och lurpassade under sängen och för att sedan kasta sig ut fräsande med klorna redo på Kira som rusade ut ur mitt rum, Kira vågade sedan inte komma in i mitt rum särskilt ofta.
Jag saknar den katten.. När jag sov borta brukade hon sitta utanför min dörr som var stängd och vänta tills jag kom hem :)
Zelda påminner väldigt mycket om henne, inte lika tjock kanske :)

Nu ska jag joina Erik framför tvn, snart börjar Vampire Diaries!
Någon som vet när Desperate Housewifes börjar igen föresten?


Tusse, min första katt. Hon brukade sitta i ett hörn och när jag gick förbi hoppade hon ut och slog klorna i mitt ben :D


Zelda ♥


Zäta, "lillisen" den som inte kan jama ännu. xD


5 saker du inte visste om mig

1. Jag nyser när jag sätter på parfym
2. Jag tycker det är äckligt när folk inte nyser i armvecket
3. Jag måste ibland tvätta toasitsen efter att någon varit där när jag måste gå.
4. Jag tycker att det är avslappnande att mocka skit.
5. Jag känner mig väldigt tillfredsställd när jag har mosat en spindel


Jag utmanar alla som känner sig uttråkade. Byebye.

Jag är inte bra på att uppdatera.

För det första så har jag inget vettigt att skriva om och för det andra så har jag fullt upp hela tiden. Möjligen inte på helgerna, eller egentligen har jag tusen saker att göra, få se hur mycket av dem jag gör. Borde skriva en jävla lista så jag kan bocka av allt jag har att göra och ta det mindre  viktiga sist.
Till exempel så ska jag komplettera min engelska uppsats vilket är rätt så viktigt men jag lär säkert göra det sist av allt, måste städa lite smått och har ingen direkt motivation till det när mörkret faller.
TÄNK! Snart är det ljust dygnet runt, åh vad jag längtar, snart behöver man inte stressa till stallet för att hinna rida medans det är ljust för det är ljust hela dagen. ♥


Och se vad bra det gick med min header? Hahah.. Hittar ingen bild jag vill ha, och vet inte heller vars min kamera är, fast jag skulle nog inte orka fota heller.. Hm.. Borde sätta in en fet jävla bild på Megalodon fast då kanske folk tror att min blogg handlar om det, och det gör den ju inte. Och så skulle jag väl bli rädd varje gång jag öppnade min blogg. Hmmmmm. Får spåna på det.


Igår blev det broarna runt på Karl med Anna och Mixen som sällskap. Har fan inte kunnat rida på hela veckan då det har varit över 30 minusgrader hela veckan. Igår var det BARA -18, hör och häpna! Och veckan efter nästa så hörde jag att det ska bli riktigt varmt, plusgrader någon dag till och med.
Igår så stod jag och borstade igenom Karls svans och han rantar rakt över till Mephistos bo, hmpf, han var ju så duktig dagen innan och gick ingenstans fast boxdörren var helt öppen. Så det var bara att ta ett fast tag i hans lurviga pannlugg och gå tillbaka till hans eget bo. (han gjorde faktiskt sådär veckan innan också, busponny!) Sedan efter att jag hade ridit släppte jag in honom i boxen och själv gick jag för att stänga stalldörren, vänder mig om, där står det en vit lurvig ponny bakom min rygg. Haha! Jag hade inte ens hört honom, han trippar så tyst på sina små söta hovar.


Nej om jag skulel slänga på en tvätt och börja städa och byta gardiner till ljuuusa, det är ju snart vår.


Duttit.

Hej! Nu har jag sattit en mer passande bakgrund och jag ska bara välja ut en bild som jag ska ha som header och så kommer allt vara löst. Känner mig skitnöjd just nu. Har lärt mig en ny väldigt användbar sak.

So long.

Fredag

Jag är trött så in i bomben, ändå gick jag och la mig i tid igår. Inte hjälps det, sängen är för underbar och sömn prioriteras högt.

Måste göras ärenden idag, få se nu om jag orkar, måndag funkar ju också men det är så skönt att få allt bortgjort på en gång. Dock på fredagar är det alltid så mycket folk i farten och palla kööaaa.
Att vara på coop är det värsta, som tur är ska jag ju inte dit då, men ändå. Jag blir så förbannad när jag är på Coop, vill antingen slå folk som är i vägen eller ramma in i dem med min vagn. Speciellt sådana där som stannar i en trång korridor och börjar ha värsta diskussionen med någon och därmed blockerar upp hela vägen och tänker inte på att flytta på sig minsann.
Det borde vara rallybilar på Coop, så kan man krocka in i dem som är i vägen eller är allmänt störande.

Igår hade jag 2 lektioner, båda på 2h >.< Man kände sig liite trött när man kom hem, speciellt när det bara är en kvarts rast emelllan. Nk är roligt som vanligt, 3 pers var vi där så firrarna räckte så vi fick dissikera en varsin. Lektionen där efter att analysera en novell var mindre roligt.. Nåväl.
Nk på Välkomma var inte alls lika kul, vad jag minns så behövde vi aldrig vara på lektionerna (inte för att man klagade) men vi satt bara och skrev arbeten ur olika kapitel i boken och skulle sedan redovisa. Not fun at all.
Myyycket roligare med praktiska grejer.

V.9 kommer det att vara 3 prov O.o Jag har inte kikat på engelskan ännu men det skulle inte förvåna mig ifall den också infaller den veckan. Fyfasen. Jag kan ju för fan knappt plugga till ett prov om gången.
Men skönt när de är bortgjorda ändå. Sedan är det ju loooov. 1 månad kvar tror jag. Då ska jag sova.

Aja, en lektion idag sedan ska jag rasta sötponnyn min.
Hahaha låt se hur det går med bloggdesignen ihelgen. Jag kommer säkert skita i den. xD hoppas jag tar mig i kragen och fixar den någorlunda iallafall.

Dumma katt.

Hellluuu. Sitter åter igen på Eriks dator, den underbara solen förblindar mig ifall jag sitter vid min och jag orkar inte flytta på den.

Jag hann rida igår! Eller solen missade jag, men det var för att jag rantade runt i stallet innan jag begav mig ut.
Karlsson står tryggt på alla 4 ben, luftballonger, bilar efter en liten stig.. + en enorm traktor MEN den hann jag före, hade jag mött den så hade jag antagligen fått vända eller den backa. Pfew. De skulle antagligen ta upp skotern som någon kört ned i älva.
Provade en bomlös sadel på Karlsson, det var helt ok faktiskt, aldrig ridit i en sådan innan ^^


Åh fyfan. Imorse. Först så dänger någon sina sylvassa klor rakt i min fot, sedan kommer som vanligt den lilla satmaran för att kela, så vänder hon sig om.. Det blev blött på min arm.. BAJS! Fyfan! Jag tog den där katten och tvättade henne med våld under kranen. DET var inget trevligt uppvaknande. Konstigt nog så fölrsökte hon inte döda mig medans jag tvättade henne, fast iofs så klippte jag ju klorna igår.
Nu är jag arg på henne, hon försöker som vanligt fjäska. Hmpf.

Japp. Har en låång dag framför mig idag. Men det ska nog gå, jag dör inte. Borde kanske köpa något att äta.. Hm. Lär ju inte käka nåt nu för jag har ett smörgåsmonster här.

Sitter fortfarande och funderar vad fan jag ska göra med min bloggdesign. Har ingen lust alls. Bleh.

Min ponny! ♥


Dåligt morgonhumör, som vanligt.

Hngrh. Jag hinner aldrig rida medans det är sol! Idag slutar jag kring 14 och då lär väl solen ha försvunnit, annars när jag har tid kring 12snåret så är det ALLTID mulet.

Har lust att strunta i skolan och fara på en ridtur istället, men det går inte.. Då blir jag alldeles för mycket efter. Och idag är ändå en kort dag. Om man jämför med imorgon alltså >.<
Mina böcker har heller inte hunnit komma ännu. Helvete så jävla irriterande. Allt går emot mig just nu. Känner att jag vill bosätta mig i stallet och bara ha hästarna att anpassa mig till. Vilket härligt liv alltså.

Få se ifall jag orkar fixa blogghelvetet ihelgen. Börjar bli rätt så less.

En häst på miljonen

Hmm.. Känner att jag inte vill någonting idag. Men jag vet att jag måste fortsätta plugga till det förbannade matteprovet imorgon. Men det känns som att det kommer att gå bra.. I Hope.

Har inte haft trevliga drömmar inatt. Jag hatar de där drömmarna som kommer då och då, det värsta i dem är att jag kan inte göra något! Jag går där och gråter av frustration och det är omöjligt att få tag på Erik och det går aldrig att slå in rätt nummer i telefonen. Jag tänkte dämpa min ångest med att slå vem det nu var med ett järnrör och personen befann sig på Komvux. Såklart var ju alla där emot mig och jag fick smyga mig fram som i något slags spel utan att ha tur att finna rätt person. Det slutade med att jag snodde en massa fina grejer eftersom jag inte fick ta ut min hämd. O.o
Ehmn ja. Tur att det bara var en dröm.

Idag ska de ta bort en häst i stallet. Jag känner sådant medlidande för ägaren, jag kan verkligen sätta mig i hennes situation, det var inte längesedan Måns försvann. Älskade Måns. Får fortfarande gråtkänslor när jag tänker tillbaka till den 16 Maj. Det är snart ett år sedan. Tiden bara rusar fram. Och då börjar jag tänka på när Karlssons tid är slut. Han är trots allt 20 år. Jag vill inte tänka på det redan nu! Herregud jag ska väl leva och vara lycklig så länge jag kan och ta det som det kommer. Men jag måste ju ta ut allt i förtid.
Får försöka ta vara på tiden som finns.Han har så stor plats i mitt hjärta fortfarande, och kommer alltid att ha. En häst på miljonen.Den här lilla underbara ponnyn tar upp mer och mer av mitt hjärta för var dag. Han gör mig så glad :)

Och senare ska jag och han ut och rejsa i snödrivorna ♥


Jaws

Något som är lite dumt är att i till exempel Jaws så är hajen enorm, men det är tänkt att det ska vara som Megalodon vad jag fattade det..? Då borde ju hajen se ut som Megalodon, och inte som en enorm vithaj.

Nåja.. Inte för att jag ogillar det. Önskar mig i födelsedagspresent att man gör nyare versioner av Hajen filmerna ^__^

Kommer helt allvarligt aldrig kunna bada i ett hav. Största vithajen är ungefär 6m. Ok, Megalodon då?
Hahahaha! Megalodon finns! Hoppas jag. :) Tror jag på iallafall, ungefär som att tro på Gud.


Megalodon

Hej! Ja, jag har gjort en NY blogg igen. Men jag trivdes inte med mitt förra töntiga namn.
Megalodon är ganska mäktig och passade fint med min nya skumma facination för hajar, som jag är livrädd för, men otroligt facinerad, jag blir nervös bara av bilder på the great white.
Och att namnet var ledigt passade ypperligt, de flesta bra namn är ju tyvärr upptagna. Jag har haft den här bloggen ett tag nu men har inte tagit mig tid att fixa designen. Och ja, denna gång har jag gjort en egen! Jag tänkte ge mig hän åt gratisdesigner men jag fann inget passande. Och det blir så mycket mer personligt med en egen, även ifall det inte är världens snyggaste. :)
Profilbilden är väl rätt gammal, men tyvärr så kan jag inte använda min egen dator för tillfället, vars allting finns, så jag får nöja mig med gamla bilder som finns på Eriks dator tills vidare.

Och vad gäller Megalodon..

Det finns många som påstår att den fortfarande finns. För vad vet man vad som döljer sig i djupets outforskade delar? Men det är nog folk med bra fantasi. Jag vill tro att den finns, jag hoppas. Och varför i helvete jag gör det är också en jävla bra fråga. Jag är ju livrädd, men det är väl därför det gör det hela så intressant.
Jag håller mig borta från hav iallafall, jag har alldeles för livlig fantasi. :3


Idag gäller det att plugga matte, prov på tisdag morgon. Uff. Fast det har börjat gå bättre nu när jag äntligen har en bra lärare!

Designen är väl inte helt ok ännu men jag behöver min dator till det så det får väl också vänta.Följ min blogg med bloglovin