Söndercuttad tumme

Nu känner jag mig på mycket bättre humör. Körde moppe nyss, vilket jag inte gjort på 4 år tror jag. Det är skitskoj!

Men jag ska berätta om fortsättningen med den där gardinstången.... Väntade till dagen efter. Erik hade satt fast fästena åt mig på morgonen. Så jag skulle bara trä på gardiner.. Men så ser jag.. Gardinstången är inplastad till det yttersta. Det fanns inte ens en början eller ett slut. Det var omöjligt utan en kniv. Japp. Tog ett rejält tag, "högg" med kniven och rakt in i ovansidan på tummen. Just där vars den böjs. Det var djupt. Jag blev arg och hysterisk. Försökte stoppa det rinnande blodet med papper men det rann bara igenom. Försökte få fram ett plåster men FICK INTE BORT PLASTEN FRÅN SKITEN!! Jag fick byta papper nåpgra gånger och till slut fick jag stopp på blodet iallafall.
Dagen efter så (redan på kvällen samma dag) så var tummen svullen. Kunde inte alls böja på den. den började bli röd runt såret och blått resten, det blåa har sträckt sig ned mot nageln men verkar avta nu. idag kan jag böja mycket mer på tummen och har inte alls lika ont som igår.
Både Ida och pappa har ju skrämt mig om blodförgiftning. Pappa fick gå med gips när han hade fått ett sår och blodförgiftning i knät, han hade träffat en sena, i värsta fall har ju jag också gjort det. Det är ett så löjligt litet sår men det var djupt.

Det var ju ett rent jävla helvete att mocka igår. Kunde inte pricka kärran. Och jag hade tänkt rida men det gick åt pipsvängen, fick ju inte spänt sadelgjorden. Och ingen fanns i närheten och kunde hjälpa. Damn. Men idag hade jag mamma där som fick spänna den åt mig xD
Tränade hans bakdel lite på banan bara. Är som fortfarande lite handikappad. Helvete vad man är handikappad utan en fullt fungerande tumme!

Jag kan ju inte skylla på Dollarstores näst intill omöjliga-att-öppna- gardinstänger, MEN VEM FAN PLASTAR IN DEM SÅDÄR EGENTLIGEN?!?! Helt idiotiskt. Är ju mitt eget fel att jag stabbade mig i tummen, jag skar MOT mig själv. Vad har man fått lära sig igenom hela sin uppväxt? Skär aldrig mot dig själv. 

Jag ska hålla koll på min kära tumme iallafall, så det inte blir något allvarligt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo