SUCK

Ööh det hålls fortfarande mellan ca -25°-30°, usch och fy. Fast idag vet jag inte, det kändes inte så kallt som det borde gjort. Jag kanske bara hade bra kläder ;)
Tog mig i kragen och tränade lite, extremt lätt, typ nästan bara skritt och lite trav i ca 30min på volt. Måste ju röra på dem lite lätt iallafall, är ju inte bra att de bara står. Jag har dock vart sjuk också så hoppas det inte blir värre nu.
Fina och samarbetsvilliga hästar iallafall :) jag hade miljöträning med Karlsson (haha, jag borde kanske bytt häst), han drog nästan med mig till alla saker och ting, typ "oooooh ett traktorblad!!" och "oooooh ett översnöat liggunderlag!!". Så söt :D
 
Jag var utan mobil en stund eftersom medans vi var inne och handlade så var det NÅGON som hade tuggat på min telefon.... Nödvändiga funktioner såsom att svara i telefonen fungerar inte numer så jag har Eriks gamla telefon. Fan. Hann inte ha den länge. Kul. Riktigt. Nåväl, tills vidare kan jag iallafall ringa och det är väl det viktigaste. Dock hörs jag väldigt dåligt i den där telefonen. Erik hade en ny telefon hemma men jag vart tvungen att beställa ett nytt simkort. Så när det kommer byter jag till den.
Ja.. Jag ids inte ens kommentera detta. Typ... SUCK.
 
ååååh hojjaaa... Jag ska fixa den här äckelbloggen, det är så mycket som är fel på den. Imorgon har jag kanske tid...Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo