Som en liten jäklig pojkspoling

Jamen alltså.. Jag skulle ta en lugn ridtur i detta hemska snöyrväder men jag vet inte vad det blev. Skulle rida Mephisto först, men Karlsson följde mig som en hund i hagen och skulle med så han fick komma först. Nog för att han alltid följer mig som en hund, jag vet inte vad det är han vill, om jag har godis månne?
Red barbacka en kortis eftersom han inte gått på några dagar. Yvonne kom körandes och stannade och berätta att hon hade krockat, usch och fy :( jag skulle fråga vad som hände men Karlsson hade egna planer för han skulle inte alls stå och prata med henne. Reste sig på bakbenen och det kändes som ganska rejält och jag utan sadel :S Haha. Var bara att rida på. Sen skulle jag galoppa en bit efter vägen och en bil kommer körandes, nå rackel, tänkte ja men skitsamma och fortsatte i samma tempo, precis när bilen passerar gasar den på och då verkade karlsson se det som ett ypperligt tillfälle att dra några rejäla bocksprång.
Hahaha, jag hade nästan näsan i backen när han slutade och då satt jag låångt fram på halsen (ja, så långt det går på en ponnyskrutt). Snällt ändå att han slutade och rätade upp sig innan jag slog näsan i backen :)
Fattar inte riktigt hur jag satt kvar utan sadel och med kläder som en michelingubbe, hihi.
Han är så söt den där saken. Det är OMÖLIGT att vara arg på honom mer än ett par sekunder.
Alla som rider/ridit ponny vet hur illa det är när de drar igång med bockningar ;)
Jag är glad över att han är pigg och busig iallafall för sin ålder, för han har varit loj i nån vecka här tidigare.
Men jag vet inte, kan hästar också reagera på mörkret och bli tröttare?
 
Måste fixa nå maaat innan jag tar itu med resten. Har "linsfri dag" idag och jag hatar det, allt känns så blurrigt och mörkt med glasögonen. Det är lite för svag styrka. Speciellt när det är mörkt är det extra jobbigt. Men jag får ju skylla mig själv som sover bort morgonen. Jag är ju så jävla TRÖTT. Helt död. Vaknar inte av något. Sista veckorna har varit jobbiga. Får svettningar och hjärtklappning för att jag är så stressad tror jag. Usch. Mår inte alls bra av det + att jag är så trött.
 
Ska vara ledig en dag ihelg, var en som vela byta skift så jag jobbar en dag nästa helg istället. Blir ju mindre dagar på rad man är ledig men det är ganska skönt att bara jobba en lång dag. Tycker de är så tunga och tröttsamma för huvudet. Imorgon har jag också bytt skift när Åsa kommer och vickar (skriver man så?xD) jag är ju glad, mycket hellre fm än em :)
 
Jag har faktiskt märkt att det är ljusare liiite längre på dagen nu...:)

Vi kan ju avsluta detta med att säga att större hästar är snällare och medgörligare än ponnier (som om man inte visste det sedan innan.) Jag tycker faktiskt att det är så. Även om Karlsson är världens snällaste (TYCKER JAG) så har han ju sina ideér, som en liten jäklig pojkspoling :D
 
Mat var det ja.. Blev mycket ordbajsande nu.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo