Snooze-lös

Hela mina dagar blir förstörda lite grann eftersom DET FINNS INGEN SNOOZE-KNAPP PÅ TELEFONEN!!! Snooza är det bästa som finns ♥ eller jag har iallafall inte hittat en, går bara att slå av den när den väl ringer. Det är ju sjukt om det inte finns någon, ska exprimentera lite när jag har tid.
 
Annars har jag vaknat med dunkade huvudvärk, halsen alldels tjock och sträv som sandpapper, näsan svider och är täppt. Är typ ton med slem och snor, snyter snart ut hjärnan.
Tyckte det var illa förra veckan men känner mig fan sämre den här veckan. Dock är det som värst på morgonen, kvällen och natten, dagarna går bra. Skönt. Men får så lite sömn.
Igår kväll var det helt otroligt, jag låg kanske 5min i sängen och sedan började jag dåsa och glida in mot sömnen, dock vaknade jag många gånger då jag typ lät och när Erik hosta. MEN vad underbart det var att somna så fort! Fast var helt utmattad. Somnade nästan vid bordet på jobbet igår med bara armen som stöd under lunchen.
 
Var och red med Karlsson en sväng i mörkret, det var så mysigt, inte ridit han på ett tag när det har varit så kallt. Det var fan länge sedan jag kunde rida när det var ljust. Men idag ska jag! Jag och gamle svarten ska fara på ett tag, måste skynda, ska till stan en sväng innan jobbet. Hoppas detta dunkande i huvudet kan lägga av... -.-  Kaffe brukar lösa det mesta.
 
Det är bara 2 dagar nu och sedan är jag ledig och kan vila upp mig. Får gå och köpa en whiskey och kurera mig :D det hade vart nåt. Funkar det ens? Kanske för stunden ;)
 
Det var "varmt" ute igår, -15°. Nu verkar det nbli kallare igen, -22° och verkar öka.. Eller vad säger man..? Sjunka kanske.
 
 
 
 
 
 


» Sofia

Tänkte ju att jag skulle ringa dig efter nästa tillsyn, jobbar ju natt. Men vi kan surra någon annan dag lika bra att du får sova :)

2014-01-23 // 00:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo