Kyla som håller i sig

Men det är väl normalt för Januari. -31º bläää. Väntar på att graderna ska stiga lite som de brukar göra så jag kan fara och rida. Det går bra, bra kläder och bara man tar det lugnt och så behöver man ju inte heller fara på en flera mils runda. Fast nog är man stelfrusen när man är tillbaka. Fötterna är som stenar, i förrgår var tillochmed kinderna vita av frost :)
 
Nu är jag ledig helgen och det ska bli skööönt :) Har känt mig pigg de senaste mornarna... Alltså inte när klockan ringer, aldrig, då är jag alltid lika dödstrött, men när jag vart ut och kommit in igen har jag faktiskt varit pigg. Inte känt att jag behövt gå och sova lite mer. Känns bra! Och då sover jag fortfarande bara mellan 4-5h per natt. Kanske är solen?
Somnade kanske vid 2, jag har Lord of The Ring-maraton. Har ju förlängda versionerna. Tror de är ca 4h alla filmerna. De är så braaa :D Snart ska jag också få kolla andra delen av Hobbit, längtar :D
 
Fast iofs när det är såhär kallt har jag verkligen lust att lägga mig under ett varmt täcke, fan vad jag fryser. Men det gör jag alltid extra mycket på morgonen.
 
Försöker fixa bloggen lite då och då men det är så tråkigt -.- headern borde jag iallafall fixa till rätt storlek.
 
Hm. Snacka om att jag är less på ALLAS statusar på fb "kyla och myggfritt" Eller hur de nu går. Och bilder på termometrar. Idioter. Om nu NÅN gör det men nu varannan människa. Och de är inte bara de som är lite äldre som gör det. -.-



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo