Fre, 3 jan, 2014

Wohoooo snart är jag inte rädd för kolsvarta skogen mer känner jag! Red på svarta faran idag (idag var han verkligen svarta faran) ensam först en sväng på ridbanan och sen i skogen med pannlampan. Borde nog ha tagit ridbanan sist men ja :) var inte nervös eller rädd en enda gång vi bara matade på genom skogen. Nu är det dock nästan skoterspår överallt där så jag vet inte hur länge till det kommer att gå bra att rida där.
Det är nog så man måste göra, utsätta sig för det man är rädd för så vänjer man sig tids nog. Men allt blev ju så mycket bättre när jag bytte batterier i pannlampan, haha, så smart. xD
 
Nä men de började ju smälla raketer just när jag tog in han och han blev ju heltossig. Sprang ut från boxen gång på gång och runt runt runt i boxen. Kan ju inte klandra honom. Var bara och slänga på sadeln och upp och iväg, han brukar lugna sig när han fått motionera av sig.
 
Idag var det någon som knacka på dörren och jag klev yrvaken upp, hundarna skällde som tokar. Såg pappas bil efter vägen och morgonsur som få så öppna jag dörren och vråla "VAD ÄR DET!??!?". Människan hade typ just gett upp och var på väg därifrån så jag vråla ju inte i ansiktet iallafall.
Så var det inte mamma!! Det var en karl som fråga efter vägen. gud vad genant, hahaha. Nämnde att jag trodde det var min mor men jag vet inte om han hörde. Hahaha. Var bergsäker på att det var mamma. xDD
Tur att jag hade kläder på mig! Är det mamma så kan jag öppna dörren i underkläder.

Hahaha ja.. Ska hoppa i duschen.
 
Föresten så tror jag hela tiden att det är lördag idag, är så konstigt att vara ledig en fredag. Men det är ju bra, blir ju en dag längre helg då :DKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo