Bra om inte jobbigt.

Alltså tänk om man iallafall en enda gång kunde vakna upp utvilad och harmonisk! Jag är dödstrött varenda gång klockan ringer. Kroppen bara skriker att den inte orkar och huvudet hinner inte med. Usch.
 
Nu är Jul och (förfärliga) nyår över. Skönt!! Hinner jag ihelg ska jag börja plocka bort julen, är inte så mycket. Men ska till Ingela på lördag och dricka lite öl :D och vill hinna rida innan.
Nyår gick BRA. Mephisto var orolig. Då blir jag orolig över han och arg var jag på de som smällde raketer. Jag gick ju ut i byn, vad jag skulle göra var oklart men jag hamnade hos Yvonne iallafall och det var trevligt där, haha. Massa glada människor så det smittade kanske av sig lite :) kan nog jag behöva ibland.
Var lite vingligt på vägen hem... hihi.
 
Har em så hinner inte göra så mycket då. Tänkte fara till stan en snabbis innan så slipper jag det imorgon. Slipper förstöra min lediga dag imorgon :)
 
trötttrötttrött..... Är så glad att vi går framåt mot ljusare tider. Även om det går segt.
 
Faktiskt så borde byn få cred för att de har smällt så lite raketer. Alltså inget innan och inget efter vad jag har hört. Det är super. Även om det hade vart bättre om man inte smällde nåt, hade det inte vart finare om alla samlades i backen och släppte upp de där ljuslyktorna? :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo