Äntligen mildare ute!!

Ouff ja em idag och de flesta vet vad jag tycker om det ;) ändå kändes det rätt skönt att inte behöva kliva upp tidigt förrän till helgen, eller okej, upp tidigt måste jag ju alltid men att inte behöva åka på jobbet tidigt känns skönt :) ++++ att man hinner rida medans det är ljust! Nu till helgen är det nog ljust ända till 4, woho! :D
 
Äntligen har kylan släppt (fast då snöar det ju såklart..xD)! Var igår på tur med Mephisto, hann precis innan det blev kolsvart (ja, jag sov hela morgonen igår) sen en prommis med Karlsson och Flora.
Mephisto var pigg som fan, men inte så konstigt, de har ju fått stå många dagar nu för -30° är fan min gräns. Tänk om man hade haft ett ridhus :) när jag vinner mina miljarder så bygger jag ett ridhus åt oss xD Skulle behöva få ridbanan plogad men vet inte hur pepp Erik är på det när han jobbar.. Är en hel del snö där nu så tar nog ett par timmar..

Var med Karlsson alldeles nyss efter en liten "stugväg" bredvid bäcken som yvonne och Emilia skulle visat mig men vi har inte hunnit så långt än :D den var helt mysig, men synd att den var kort och ännu mer synd att den inte gick runt. DÄR borde vi hålla upp en stig istället. Blir inte lika höga plogkanter där heller. Dock har jag ridit där en gång innan kom jag på nu, förra året.
 
 
Fint :) har en del saker att göra som jag skjutit på ett tag , hmrf... Det grämer mig.. Kan jag inte bara ta tag i skiten nu då O.O
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo