Tors, 27 feb, 2014

Blir bara meeer och mer sällan jag är här.. Haha.
Det är kul ibland men jag har som aldrig tid. Och så har typ alla slutat blogga (eller satt lösen) så det är tråkigt. Vill ju läsa bloggar från folk jag känner och umgås med gärna :)
 
Har haft fm och vart bitter som fan, kändes som att snart bankar jag skallen i väggen tills skallen är mos O.O sen så blev allt bättre, älskar när det kommer sådana där pigga och glada människor som bara drar med en av farten :) jag behöver verkligen sådana i mitt liv. 
När jag kom hem for jag och Karlsson och motionerade. Trodde det skulle vara halt men det var helt ok! Är mest på gården som det är dåligt.. Det var precis vad jag behövde också! En timmas terapi med Karlsson! Jag vart så glad också att jag hann rida medans det var ljust efter att jag kommit hem från jobbet. Det går bara framåt detta :) Ja typ, ifall man kastar sig upp på hästryggen direkt man kommer hem så hinner man. Men snart är det ljust dygnet runt igen, hehe.
For i full galopp i mjuk snö och ser i ögonvrån något stort resa sig snabbt upp. Karlsson var med på noterna och tvärvände i fullt sken hemåt. Hahaha. Stackarn vart rädd. Måste ju vart en älg när KARLSSON skenade. Tror aldrig vi träffat på en. För renar glor han bara på och fortsätter sedan att knata.
Var ändå en skön ridtur trots grinigt väder.
 
Och pigg har jag vart! Det är först nu när jag har satt mig ned och tar det lugnt som skallen håller på trilla av. Måste ju vara ljuset som gör en piggare + att man håller igång.
Imorgon måste jag och Åsa fara och lämna in tidredovisningarna så då får jag fixa hästarna på kvällen. Men det går an det med även om man såklart helst far i dagsljuset.
 
Ledig helg, tack och lov för det. Nu ska jag hoppa i duschen. Få se när jag uppdaterar nästa gång ^__^


Bild från nån vecka sedan. Erika och Joggis kom och hälsa på (Joggis till vänster), jag och Mephisto haka på och red med hem till henne sedan. Monsterhästarna :D
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo