Vilken härlig dag, nananananaaanananaaaa

Trots snö/regn/blåst, nu kom aprilvädret när april nästan är slut. Jamen trots det så blev detta en uuuunderbar dag för jag och hästarna kom ut i skogen!
 
Först med Mephisto i "lillskogen" som var prillig på grund av blåsten som han brukar bli, då är det så jävla skönt att kunna komma in i skogen för då måste de koncentrera sig på annat, typ vart de sätter fötterna. Det gick bra, fick lirka runt träd och på tillbakavägen stoppas vi av en renflock. Jag ryter som det lejon jag är (hahaha, but it is so true xD) så fick de fart och passerade ca 5 m ifrån oss så de kom bakom oss. Då knata jag och Mephisto vidare.
Kommer ihåg i höstas då det tog typ en timma innan vi kom hem för att det gick renar på vägen framför, haha. Skönt att det har släppt.

 
Sen en snabb kaffe medans de käka lunch så tog jag Karlsson och for åt andra hållet. Mot Dokkas. Där var det superb! Djupt på vissa ställen men mjukt och bra då det knappt fanns några skoterspår. Dock blev det en runda där inne, kunde inte rida ut vars jag tänkt efter vägen för där var det en skoterväg typ. Tog inte den risken. På sommaren brukar jag ta den vägen.


 
 
 
Spanar in utsikten. Men gaaah sån lycka att komma in i skogen även om det var korta rundor. Karlssons runda var bättre, får fara dit med Mephisto imorrn :)

Så nu är jag glaaad trots att jag är tvingad att gå på en ap-träff idag. har ingen lust alls, känner att jag har viktigare saker att göra. Nåja. Nån gång får jag väl offra mig.
 
Tänkte passa på att handla för imorrn i samma veva. :D Hehe.

Helt sjukt hur glad man kan bli av att få komma in i skogen xDKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo