Sura jävla äppeljävel

Snart påbörjas min jobbhelg och jag känner verkligen att jag hade behövt vara hemma istället. Fick sommarkänslor när jag var ute nyss och gav lunch åt hästarna, varmt och vindstilla. Hade behövt vara hemma och kratta och mocka i hagen, haha. Hade velat det iallafall. Man blir så slut när man har de där 12h skiften. Nåja, man måste ju få in pengar. Speciellt när jag har sånt "köp-sug" hela tiden xD
Satte in en boll igår, mögel, skulle försöka ta bort det men när jag hoppade upp på bollen såg jag att möglet sträckte sig så långt in i mitten, ut med den, in med den sista. Mögel även i den. fy vad bitter jag blev. Ändå på den här sista var det bara på ett ställe men jag fick inte bort det, så ut med den. Men jag ska försöka ta rätt på höet som var ok. Tur också att jag har balhö. Man ska inte köpa bollar den här tiden, varför lär jag mig aldrig det? Ändå var det snustorrt hö de gjort av och ändå blev det mögel. För varmt för bollar nu, minsta lilla hål i plasten så är det kört. Kändes så himla trist, var som att riva sönder en tusenlapp i bitar, men det är ju sådant man får räkna med, suck. Men det hindrar ju inte en från att vara bitter.
Hästarna får väl helg-vila nu när jag ska jobba heldag. SUCK. Tror jag ska bli en sån där svensk hollywoodfru istället, hahaha.
Nåja det kommer mer fina dagar.

Idag har jag tagit sovmorgon, efter att jag släppt ut hästarna då, ställde ingen klocka eller något och jag sov gudomligt bra och ostört. Blir alltid sömnbrist under jobbarhelgerna så bäst att ladda upp xD speciellt nu när jag fått svårt att somna om kvällarna igen, usch.

Jaja, ska sluta tjabbla. Ska gå och bita i det sura äpplet lite mer istället. Bittra Anna.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo