Påsk

Har aldrig gjort någon stor grej av denna högtid men iår tycks alla vara helt tokiga med ägg, påskris osv.  Gammal som ung. Borde vi inte ha sorgetåg istället för att fira...? Jag som är så religös och är mycket påläst om detta... :D
Nåja, det är fint med helgdagar iallafall. Synd att det inte var min jobbhelg, fast får ju storhelg ikväll.
 
Det är grått och trist väder och de har även lovat regn senare om man ska tro på det. Iofs kan ju vara bra, snön kanske försvinner lite mer :D men är så trist när allt är blött och lerigt.
 
Equi-terapeuten Ingebjörn var i veckan och fortsatte behandling av Mephistos rygg. Han såg skillnad sen sist och det till det bättre. En gång till trodde han sedan skulle det bli bra mest troligt :) Kändes skönt att det har blivit bättre för jag har ju inte kunnat rida ordentligt som jag skulle eftersom det har vart så halt. Tur att halkan är borta nu :D det är en låsning i ländryggen som han har. Men det verkar ha släppt mer nu, han reagerade knappt alls när jag tryckte där igår :)) det känns också så himla bra att man får hästen att må bra. Det ger så mycket.
Nästa gång han kommer får han nog gå igenom Karlsson också, jag tror inte att det ska vara något, men vad vet man egentligen.
 
Ska ut och rida med Yvonne snart. Sen ska jag till stan och köpa gooooodis och annat gott. Sen till jobbet, sista skiftet för veckan. Det var en igår som påpekade hur mycket kalorier det är i godis och alltså det ger jag blanka fan i. Älskar en riktigt fet ostdrypande pizza eller ett stort mumsigt skrov. Sedan så påpekade den då att jag nog ändå inte behöver bry mig om vad jag stoppar i mig. Rätt. Jag kan äta vad jag vill och det gör nog bara mer nytta än skada. Fast skada skulle det ju inte göra att börja äta mer nyttig mat just för att få i sig det kroppen behöver. Men jag oooorkar inte. Det ska gå fort. Finns annat att göra än att laga mat. Förhoppningsvis bättrar jag mig inom det området någon gång.. xD

Har ångest för att jag aldrig har tid att hälsa på vänner (det späddes på när jag hörde folk som hade pikat om detta). Har ångest hela tiden. Men jag känner att jag inte har tid, fast jag måste ta mig tid. Men all ledig tid går till hästeriet (som jag sätter i första hand) och typ resten till att vila och ta igen sig.
Jag måste försöka bättra mig. Snart har jag väl inga vänner kvar :(
 
Påsken lär väl bli lugn iallafall då det tycks som att alla dårar far till fjälls. Jag skall däremot mocka hagen hela helgen! :D Erik tog med traktor igår och det vart lite bättre, för stunden. Bara att ta eftersom.

Nu göra sig iordning och sedan rida och sedan ska jag börja stressa så jag hinner med allt innan jobbet, suck.


Karlsson och Joggis på ridbanan för ett par veckor sedan. Nu är det en stor SJÖ där. Be till gudarna nu att det kommer tina och torka upp med rekorfart denna säsong..
 
 


» Idaa

Ähh, ha inte ångest. Man umgås när man umgås. Jag är också svindålig på det där med att höra av mig och umgås med vänner (och jag har inga hästar att lägga tid och energi på). Du och jag är fan sämst på att lyckas styra ihop det så vi ses, men jag anser ändå att du är en av mina närmsta vänner. Du är i alla fall en av de få jag litar på, och när vi väl umgås så brukar det vara som att vi senast sågs för en vecka sen. Alltså att allt är som det brukar vara. Om du förstår hur jag menar?
Vad är det nu? Typ ett år sen nästan som vi umgicks senast? Och vi pratar jävligt sällan. Men du är ändå en sjäövklar vän i mina ägon. XD

Svar: Ida det känns skönt att höra. Jag känner också så, är så skönt att det finns sånna människor :D tycker att du jobbar hela tiden så det är väl där din tid går åt, och jobbar inte du så jobbar jag, haha.Ja det är fan illa det här.. Nåja, det är snart sommar, tycker man brukar bli bättre på att umgås då (hoppas jag xD) jag ska tillochmed ha min första semester, gissa om jag sitter och räknar ned. 3 jobbhelger kvar xD
Anna Sjöberg

2014-04-21 // 10:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo