Mörka planer

Sovit skitkasst.Svinkallt och inte mysigt för fem öre. Så fick jag för mig att det säkert spökar där, för att det är så kallt. Kolla klockan nån gång efter 2 och börja tänka på The Grudge. Är förvånad över att jag somnade om relativt lätt ändå. Men kanske borde börja sova bättre ändå, gillar när det är svalare (men inte svinkallt!!!), får börja sova med pyamasbyxor. Det är rätt skönt. Då klibbar inte benen ihop sig :D
 
Få se om Erik bygger sin hundgård idag då.. Ska vänta tills han kommer hem så ska jag sticka på en ridtur. Är just nu fast att vakta den här jävla odågan.

Imorgon ska jag på arbetsintervju, få se hur det går med den här sinnesstämmningen. Jaja, får väl dra på ett leende .Så brukar jag ju annars göra så det går nog finemang.
 
Är inte glad över att inte få sova från fyra. När Erik far på jobbet. Ok, att stiga upp 6, men 4!!! Speciellt när jag får sova egentligen. Jag blir som en furie. Har haft planer på att springa ut på e10an och hoppa framför en lastbil. Dagens plan. Igår var det att pina mig med en flaska klorin. Har inga ljusa planer för tillfället.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo