Tors, 30 okt, 2013

Uäh vilket underlag det är just nu, hårt och svinhalkigt. Jag som hatar snön, men nu får gärna vintern komma ordentligt, jag törs inte rida när det är sådant här underlag, det är ju nackdelen med barfotahästar. Kan iofs rida på gräsmattan vars snön ligger orörd kanske, men jag vill ha en ritt i skogen just nu. Solen skiner :D

Nästa vecka skulle väl höbollarna komma, skönt. Men måste införskaffa ett sådant där nät som man drar över, för Karlssons skull. Dock är han ju så helvetes bra att få ut höet ändå, såg bara hur det var med den där "slowfeeding-nätet", Han listade ut det på nån dag och då vet jag inte om det var så mycket slowfeeding i det hela. och just nu har jag ingenstans att hänga upp den. För isigt att slå ned något i hagen. Får vänta till våren.
Fick hjälp av mamma och pappa igår att fixa till hagen, var ju inte så mycket, jag och Erik hade ju redan slagit ned stolparna. Men ändå. Har em och som vanligt alltid stressad. Men det är bara idag kvar för den här veckan, eller ja 2h på fredag men det var mest för att hjälpa till när de inte fick ut någon. 2h är ju inget.
Hästarna har gått på ängen i ca 2v eftersom de har varit och borrat bergvärme här, ska koppla in det sista nästa vecka, så den hagen tar jag bort imorgon.
Skönt att kunna se hästarna från köksfönstret igen :)

Är faktiskt riktigt behagligt inomhus nu. Jag kan gå i linne utan att hålla på att frysa ihjäl, vilken lyx det är xD blir kanske en bra vinter :P just nu längtar man bara till julen känner jag, haha. Vill julpynta! Säger jag nu, jag vet hur det ALLTID blir den dagen jag drar fram allt, får världens jävla utbrott för att det är någonting som inte fungerar och så är jag arg resten av dagen och hatar julen :)
Men ska iallafall inte jobba den här julen, känns förjävla skönt, jobbat 3 år i rad nu. Hade jag haft kväll på julafton hade jag jobbat men nu föll det sig så att jag var ledig så jag ska vara med min familj. Skönt. Får man för en gångs skull ta det luuungt :)
 
Sist skrev jag ju om den där LKAB-festen som jag var motvillig till. Det visade sig att det var skitkul. Men jag anar att det lite kanske berodde på att ölen var gratis....? :D Haha. Helt perfekt.
Mindre perfekt var att de hade Darin som artist, kan inte förstå att de döper festen till "Rock it" och så har de Darin som artist? Jag blev så skrattig över det hela för jag hatar ju verkligen Darin. Han är så mesig. Är nog mest mammor som tycker han är söt och därmed bra (t. ex min mamma)

Jaja, om jag skulle få försöka få lite gjort.
Höll nästan på att gå under förra veckan av humörsvängningar eller vad man nu skall kalla det? Grina, för att sedan få ett utbrott och sedan grina igen. (Nä jag är inte gravid, detta måste alltid nämnas för att de flesta föreslår alltid det som förklaring och det STÖR mig. Jag mådde inte bra helt enkelt) 
Den här veckan har varit lugn. Men förra veckan var hemsk, stod och skrek gång på gång "JAG ORKAR INTE MER!!" för att ändå fortsätta. Nä fy vad jag mådde kasst, stod verkligen på gränsen. Hoppas det blir bättre nu. 
Alltså jag måste åter igen verkligen tacka vad man nu ska tacka att jag har mina hästar att ta hand om, hade jag inte haft dem, då hade jag inte klivit upp ur sängen mer. Så känns det. Skulle legat där tills jag ruttnade.

Nåja. Nu känner jag mig gladare iallafall. Skall göra en pumpa-lykta idag :)
 
 
 
förra  veckan tror jag. Sådär lagomt med snö då, haha.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo