Ponnybus och första jobbdan

 
Vart på ponnybus efter jobbet. Allt på sniskan. Ska bättra mig till nästa gång och reda till allt innan jag tar en bild, så får jag kanske en helt perfekt bild :D Men tränset var ju skräp, stenhårt, hjälper inte att smörja. får böja med våld.
Yvonne skulle ta lunch åt mig imorgon, tack! :) Slipper jag grubbla över det. Eller ja, det brukar alltid lösa sig men när hon ändå var hemma så kom jag att tänka på henne :D bra om man kan hjälpas med fodringar om det kniper.
 
Första jobbdagen idag. Gått bra och allt det där. Pigg på morgonen konstigt nog. Men var ju som semester när valpen är hos svärföräldrarna, haha. Lugnt och skönt. Mysiga katter framme :)
 
Nu dusch. Måste hålla mig vaken ett tag men blir nog inga problem, Stephen Kings "Under The Dome" börjar idag på Femman kl 22. Missa inte. Tyvärr har jag inte hunnit läsa boken. Ska beställa den på två röda.
Finns ingen mer briljantare man än Stephen King.
 


De första avsnitten av under the dome var bra, men sen blev det för överdrivet och fjantigt. :/ Fast det gick väl att se ändå. Vill fortfarande se en bild på valpen. :D

Svar: Beställde hem boken så ska läsa den nästa vecka, garanterat bra, bättre :D Jajaja, ska komma ihåg att lägga upp när den kommer hem :)
Anna Sjöberg

2013-10-03 // 20:18:29
» J

Joo böcker brukar oftast vara bättre än filmer. Kan tänka mig böckerna inte är lika "töntiga" mot slutet.

2013-10-04 // 15:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo