Kräkfest.

Haft kräkfest här imorse. Så trevligt uppvaknande alltså. Och när jag fixat allting med allt så ligger alla och sover igen. Man skulle kunna tro att man har ett gäng grisiga ungar hemma. Skönt att sova, men jag ska hinna rida innan jobbet idag så det blir inget med det.
Har faktiskt varit hurtig och cyklat också, hade ändå inte så dålig kondis som jag trodde jag borde ha, mest var det jobbigt för att det blåste så kallt att det gjorde ont i öronen. Ska leta fram ett pannband.
Hoppas INTE att snön kommer i veckan som alla säger att den ska göra. FYFAN. Ok, om det skulle stanna på en meter. Haha.
 
Suttit och tänkt att varför i helvete jag bor här, jag hatar snön, jag hatar alla aktiviterer som man kan tänkas sysselsätta sig med under vintern. Men... Det är ju här jag har allt, familj, vänner.
Jag skulle iallafall inte kunna lämna allt det.  Har ju överlevt såhär långt med vinter så jag ska nog klara mig resterande av mitt liv. Men jag kommer att fortsätta älta om att jag hatar snö. I all framtid.
Ok, en positiv sak med snö - rida i nysnö. Det är alltid lika kul :)
 
Och så har jag ju köpt den här till Karlssons sadel
 
 
Provade den häromdagen. Gud vad varmt och mjukt man satt. Perfekt i vinter :D
Måste nog införskaffa till Mephistos sadel också.
 
Hoppas bara den här månaden som är kvar går fort som fan och så nästa. Har lite ont om pengar just nu så jag snålar :D väntar på att få betala pallen med spån jag köpt. Måste hämta den snarast från stallet i Gällivare.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo