Fre, 18 okt, 2013

Behöver jag ens berätta att jag torkat bajs idag igen? Diarré i hela hallen typ nu. Och ändå var jag upp och ut vid 6. Orkar inte. Borde låta det vara och bjuda hem en massa folk och typ "jaa, såhär lever jag". Med bajs lite varstans. Är så jävla känslig för lukter på morgonen, håller på att kräkas när jag ska ta upp skiten.
 
Känns som en jobbig dag idag. Jag ska på fest. Nu när jag tänker på det känns det jävligt lockande att bara mysa ner sig i soffan istället ikväll. Men nu har jag ju lovat och det blir kanske kul. Fest för Lkabs anställda. Hoppas det inte är en massa fint folk, då känner man sig inte riktigt hemma :P och kommer det gubbar och bjuder upp till dans springer jag och gömmer mig! Hahaha. Vet inte ens om folk kommer att dansa, men det skulle inte förvåna mig.
Kul iallafall att för engångsskull göra sig fin och tillochmed ha ny klänning på sig (och jag som inte är bekväm i klänning) jaja. Den är fin och det. en blå.
 
Igår var jag på tur i Keski med Erika och Yvonne. I nysnön. Med Mephisto. Var jättemysigt, synd att jag inte hinner idag för idag är det finare väder. Mephisto är så fin och mjuk att rida, ja han är ju rädd för extremt löjliga saker och ser spöken då och då. Men det är ju hanterbart, jag har blivit lite för bekväm med Karlsson som oftast går på som en ångvält, haha. Men det är roligt med två hästar som är helt olika att rida. Det blir aldrig tråkigt :)
det är så extremt skönt att båda är barfota, inga styltor och halkade inte ens (förutom när man korsar vägar får man ta det lite försiktigt) och inge tjorv med att behöva skruva på broddar. Barfotahästar är bäst :D
Det är som så enkelt.
 
Jaja. Om man typ skulle ta och fräscha upp sig lite. Eller mja, kan göra klart stallsysslorna först. Måste få i mig något också. Igår fick jag så jävla lågt blodsocker så jag hade spagettiben, det är obehagligt. Men det är så jobbigt att äta. Eller det är inte jobbigt att äta, jo på morgonen, men det är jobbigt att fixa något att äta. Orkar typ inte.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo