Tors, 21 nov, 2013

Glömde ju skriva om hur det gick med hovslagaren förra helgen. Värt att nämnas. Har ju vart problem innan med Mephisto, vet inte riktigt hur det har sett ut men han har stegrat och haft sig vid verkningarna så han har fått lugnande för att det ska kunna genomföras.
Fick ju utskrivet  lugnande så jag hade till hands in case of. Dock behövdes inte den användas. Han var lite smått orolig av sig och drog undan fötterna otaliga gånger, just framhovarna, bakhovarna var han lugn som en kossa om jag får säga. Men allt var ju hanterbart. Dessutom har han en annan hovslagare nu också.
Det var en så oootrolig lättnad att det gick så bra! Jag har varit sjukt oroad över allt det här och om att behöva ge lugnande varenda gång. Så behövdes det inte och allt gick jättebra. Phew :) ett till problem ur världen :)
Kan ju passa på att skryta om Karlsson då också, han är det ju aldrig problem med, haha. När det är hans tur tar jag en pall, sätter mig bekvämt framför honom och så står han med huvudet halvsovandes i famnen tills det är klart :D
 
Har beställt lite grejer. Är fan sent ute med julkortet iår.
Bland annat kläder åt mig själv, varma tjocka tröjor och koftor, gardiner och nya ridvantar och den där saken man har under hjälmen. Tror att jag kommer frysa öronen av mig idag eftersom jag har tappat bort min. och lite kul grejs åt hästarna. Löning nästa vecka, yaaayy :D
Helt underbart att börja få en fast inkomst varje månad, det har jag också glömt att nämna, går på fast anställning den 1 dec.
 
En jobbdag till sedan 3 dagars ledighet. Mys. Ska julpynta xD jobbhelg sen igen så lär ju inte hinna då. Dessutom blir set ju så mjuuuusigt.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo