Ons, 13 nov, 2013

Influensatider läste jag att det var.. Men alltså.. Det verkar det ju vara hela tiden. Året om är det influensatider, haha. Tur att jag inte vart sjuk på över ett år :) (peppar peppar, ta i trä) dock när man väl blir det klarar man sig knappt upp ur sängen, minns förra gången, skulle gå och ta av hästarna täckena och höll på att svimma för att det snurrade så i skallen. Hemskt :O nåja, har inte planerat att bli sjuk, har inte tid med det, jag verkar ha ett bra immunförsvar.
 
Igår var jag och red med Yvonne, en härlig  ritt, mjuk och fin, man kan verkligen slappna av med Mephisto. I början var han ju pigg och studsa lite men sådant är bara roligt. Han verkar tycka det är roligt att få komma ut med deras pigga små islänningar :)
 
 
Ser att jag måste köpa en ny reflexväst (den är från Måns tid), reflexen verkar inte funka, speciellt om man jämför med Yvonne här nedan
 
 
Det var iallafall en jäkla härlig ritt, jag behövde det, blev så pigg och på bra humör efteråt.
Bakade kanelbullar efteråt, har tänkt göra det ett bra tag men aldrig tagit mig tid för det.
 
 
Ska fixa lite grejor nu och sedan ska jag fara samma runda med Karlsson. Måste nog linda mina knän ifall jag inte rider barbacka. Stora blåmärken på insidan av knäna. Det är hemskt, får det av alla sadlarna, har aldrig fått det förut och det är samma sadlar. Funderar om det beror på att jag fått så äckligt beniga knän eller vad fan det kan vara? Det gör förjävligt ont iallafall. :( får väl helt enkelt linda om knäna. I december får jag ju dubbel lön och då ska jag köpa en ny sadel iallafall. En bomlös spansk sadel har jag tittat på åt Karlsson. Inte för att han är nå spanskt direkt men de är bekväma :) och bomlös blir nog bäst, det är skitsvårt med sadlar åt honom.
 
Jaja. Måste till stan senare.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo