Ledig och alltid lika mycket att göra.

Tänkte ju göra om min blogg så kanske det skulle bli lite roligare att blogga men det blev aldrig. Haha, har ju ALLTID något att göra. Har man tid över för "annat" så behövs det alltid städas eller dylikt.
 
For idag till stan en snabbis med Åsa, Lisa och Björkman. Hämtade ut pengar till höbollarna och handlade lite. Typ.. Cappuchino och chips. OCH nu kom jag på att jag glömde min blåbärssoppa, lever ju fan på det.
Fast idag har jag faktiskt ätit tacos, Erik fixade ;) var typ klart när jag kom in efter ridturen så det var fint :)
Nu är jag näst intill pank så den här månaden får gärna gå jävligt fort. Och det gör den ju, jag jobbar ju ganska mycket så hinner inte med så mycket att klaga på att jag är pank.
 
Var ju och red, med sällskap av Emilia. Blev på bra humör efter det, vi for bara efter gamla vägen och tillbaka, den är ändå rätt bra att fara efter. Dessutom var det NÄSTAN helt mörkt ute och det finns inga lampor efter den vägen. Haha. Måste prova nästa gång att ta pannlampa, är ok bara man har sällskap. Jag är helt allvarligt talat mörkrädd. Vägen kändes mjuk och fin och hästen kändes mjuk och lydig :) 
 
Imorgon är jag också ledig. Bara att ta vara på det.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo