Kladdkakans dag

Men vafan.. En sådan dag också. Måste slänga ihop en, är ju en av de enklaste sakerna som går att göra. Dock så sprang den här dagen iväg i 180.. Varför kan inte dygnet ha mer timmar? :(

Tänkte gå ut och mocka klart också, orkade inte innan. Var så frusen efter ridturen med Erika. Red den där vägen som vi aldrig kommer ihåg vad den kallas.. Jag rider till Keski iallafall, möter upp henne och så genom skog och mark och ut vid e10an längre bort. Där skiljdes vi åt och jag fortsatte över vägen och kom ut efter gamla vägen i Leipo. Var som en jäkla snögubbe när jag var hemma igen, färdades ju genom en smal stig och med tusentals snötyngda grenar framför :D Haha. Så jag blev frusen väl hemma. Men det var en mysig ritt :D Fasen så fint det hade vart om snön hade kunnat stanna på den här nivån. Drömma kan man ju...
Stötte även på en hjord renar. Tänkte för mig själv att nu blir det att åka av.. Karlsson blev ju skitspänd. Men det var inge att oroa sig över. Renarna med sina bjällror stack när vi kom ångandes och min söta och stadiga ponny travade förbi.
Önskar åter igen att man skulle ha en kamera inne i skallen och knäpper bilden med en ögonblinkning. Tänk va? Vad fint det hade vart! Man hade kunnat ha kvar alla fina ögonblick man vela. Och så kopplar man bara upp sig till Internet och för över bilderna. Hahaha.
Mephisto har fått vila idag. Måste kliva upp tidigt imorgon så jag hinner göra någonting innan jobbet. Är som sagt skönt att vara vaken på morgonen men det är ju ett rent helvete att lämna den varma sängen.
 
Nåja. Iväg och mocka och spåna.
 
bilden är ett misslyckat kort, vela ha uppifrån på hästryggen, hur jag nu ska förklara bättre. Tyvärr har jag inte så långa armar :D Nåja, är så sällan det kommer bilder på mig så jag bjussar på denna.
Måste göra något åt håret, det är rosa(inte ok!!), världens fail, är så obrydd just nu, haha. Slänger bara i en färg innan jag ska hoppa i duschen.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo