Update

vad den här snön var seg. Försökte ta mig in i skogen igår men det är så höga plogkanter så man törs inte. Ändå har det smält så jävla mycket.
Här i veckan så försökte jag också leta efter en väg in i skogen, slutade med att jag och teddy fick rida heeela vägen runt Leipo, efter vägen, nå, det var tidigt på morgonen så vi mötte endast 3 bilar, inte en enda som körde om oss. Funkar tidigt på morgonen, säkert på kvällen också, under dagen är det ju så mycket trafik och man törs ännu inte rida allt för långt ned i diket om man sjunker. Borde funka extra bra tidigt på helgmornar, då jag typ aldrig mött en bil när jag har åkt till jobbet, max en. Fast då på helgen vill man ju helst ha sovmorgon :)
Igår red vi mot Keski, är lite less på motorsågsmassakrarna där ute i skogen, Karlsson har skrämt upp Teddy, han brydde sig inte innan men när han sett att Karlsson var rädd för dem är han det också xD
Nåja.. De är väl klar med sitt arbete nån gång. Problemet är att när man ska rida förbi dem och de ser en så är de så snälla att de stänger av motorsågarna och väntar tills man ridit förbi. Det är ju jävligt vettigt att göra så, men så står de blickstilla ute i skogen utan att ens växla ord med varandra, det är DET mina hästar blir rädd för. Mystiska människor ute i skogen som inte rör på sig. Då får de faktiskt hellre ha igång sågjävlarna :)
Men de verkar ju ändå vara vettiga människor när de stänger av, de kan ju inte veta.
 
 
teddy tyckte det var myspys att bli putsad på i solen så han stod och halvsov. Synd att jag har sån dålig kamera på mobilen. Jag kanske måste skaffa en ny ändå, så jag kan ta bättre bilder. Men inte nu. verkligen inte nu. Tycker ju att det är så fördjävla onödigt med att köpa mobiler, finns SÅ MYCKET MER vettigt man kan lägga pengarna på. Kan önska mig en i julklapp eller något. Vill verkligen inte lägga pengar på en mobil. Jag klarar ju mig med den jag har.  Kan ju istället ta med min lilla kamera, som är återfunnen.
 
Imorse medans jag och Karlsson väntade på att Teddy skulle käka upp sin frukost passade jag på att borsta av grisen, hah! Vilken nytta, så fort han kom upp la han sig ned och gned in sig all lera igen. Tack Karlsson. Det är tur att han är söt, annars skulle jag vara arg på honom :)
 
igår krattade jag hela gården.. (eeh, jamen framsidan iallafall, skulle aldrig falla min in att kratta gräsmattorna mot vägen). försöker att städa på gården, men det är så mycket som väger ton, som bara Erik kan flytta med traktorn vilket inte går just nu pga. lervällingen, bara det skulle torka upp snart.
 
Och fan vad förbannad jag blev på Flora inatt, jag hade PRECIS somnat, så börjar hon skälla, en bil efter vägen eller vad fan det nu var. Gaaaah, har sådana problem med att somna igen, lägger mig i så jävla bra tid, kliver upp före fan varje dag, håller igång hela dagen och så kan jag ändå inte somna. Nåja, det är MYCKET bättre än vad det var förut. Men jag blir sur när jag tänker på att jag bara sover ca 6h per natt. Jag vill ha 12 fina timmar!! xD jaja, man får väl tänka på att det finns de som har det värre. Fick ju spaghettiben en kväll här igen, händerna skakade, skyndade mig in för att ta ett glas vatten och sätta mig i soffan. Det är obehgligt, undra varför det blir så. Och den dagen hade jag ätit alla jävla mål, äter mycket bättre nu. Alla mål om dagen.
jamen Flora iallafall.. Så sur jag var. Men när man tänker på det är det bra, hon varnar ju på en gång någon kommer.
 
Jaja, som vanligt saker att göra idag, lika bra att göra sig iordning.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo