Skör som en kristall

Fasen så flitig jag har varit idag.. Eller ja, morgonen sov ju jag bort men jag vet inte vad det är.. Min säng har blivit så GUDOMLIGT skön att jag aldrig vill lämna den. Allting är så mjukt och mysigt... Eh.. Hade jag kunnat hade jag aldrig lämnat den.
 
Men sedan har jag krattat, med ganska många och långa kaffe/saft pauser på altan emellanåt.. Men det var ju sommarvärme idag! Och inga kryp! :D vad jag vet... Nu på kvällen satte jag igång och städa, skura, dammsuga, ut med mattor, hann inte ens med floras löp känns det som, fast hon städar ju upp efter sig själv ganska bra.
Sedan ut och göra stallsysslor. Är så härligt, ingen stress på kvällen när det är varmt och man inte har hunnit göra det under dagen.
Jag gillar faktiskt att kratta.. O.o dock började det svida i händerna, blåsor på G, fast jag hade handskar så jag var tvungen att avsluta min egentligen ganska meningslösa krattning.. Men det blir fint när man krattar.
 
Teddy är lite svullen på hö fram. Just lite, har spolat med kallvatten ett tag, får göra samma visa när jag kommer hem från jobbet imorgon. Hoppas det blir bra, han får vila tills det gått ned. Teddy är verkligen skör som en glasbit och jag behandlar han så också.. Nä, en skör kristall, en mycket vacker sådan. Det var dock inte varmt eller något, bara lite svullet. Fast jag är blir ändå lite oroad.
 
På lör är det esc, blivit en tradition att titta, trots att alla som är med är skit. Lär väl titta ensam, saknar en viss som jag införde traditionen med.. Ingen ids heller åka ut i byn, det är faktiskt inte SÅ långt hit.
 
 
Förra veckan. Skulle ut i skogen en regnig fredagskväll. Det är fredagsnöje!
 
Btw, varför har ALLA slutat blogga? Jag har inget trevligt att läsa på mornarna!


Jaaaaaag ska göra blogg! Någon dag. Kanske. Men då blir det säkert bara bebis prat så du hade nog bara blivit arg och inte orkat läsa ändå. xD

Svar: xD hade nog läst ändå för att det är din blogg :p + att i min är det bara hästprat, haha.
Anna Sjöberg

2013-05-30 // 19:49:23

Jag ska blogga lite här från spanien när jag har nät så kika in på min blogg nång gång då å då :) emiilianilsson.horseworld.se

Svar: Tack :D så jag har nåt att läsa :))
Anna Sjöberg

2013-06-22 // 01:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo