Skitgrejer

Sol-regn-snö. Sådant väder är det idag. Man blir ju inte sugen på att gå ut.

Tror att jag rider lite senare, eheh, man kan ju hoppas att det blir bättre väder men jag tror icket.
Igår var jag fan i stan hela dagen, fifan, när jag kom hem tog jag iallafall med mig båda kusarna på en kvällsprommis i solen. Det är mysigt. Måste börja gå oftare med båda två samtidigt så de vänjer sig. De är redan rätt duktiga men ifall Karlsson sackar efter så tar han första bästa tillfälle att ge Teddy ett tjuvnyp och jag har ingen lust att de ska börja bråka med mig i mitten, det går bra så länge de går i samma takt.
Är bara trist att gå efter vägen när de kommer trafik och så..
 
Min förbannade kaffebryggare har havererat, hann inte ens ha den ett år, den som jag hade innan hann jag bara ha i några månader. Vad sa Erik.. Att en värmeslinga gått sönder. Alltså.. Typ 3 kaffebryggare på 2 år. Är ju dessutom skitnoga att rengöra dem men det har aldrig något med det att göra. Alltid nå jävla elfel. NU är jag iallafall less på bryggare, ska köpa en stor perkulator senare, fått låna en liten av mamma tills vidare. Och koka kaffe såklart, men det har jag ingen lust med tidigt på morgonen om man har brådis.
 
Fick iallafall håret färgat igår(tog 2v för färgen att komma). Gått med urtvättat hår hur länge som helst. Det hade blivit så ljust att jag hade kunnat bli blondin lätt om jag så velat. LITE sugen var jag faktiskt. Men jag vet ju hur det är, max en månad sen är jag röd igen :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo