Gräsmatta - ett minne blott

Nu var det ett bra tag sedan jag var här igen.. Men man har ju fullt upp hela dagarna, om inte annat att ligga och tryna i solen, (jag som inte ens gillar den, men nu är det helt ok, inga kryp, inte för varmt. Än.). Just nu håller jag på att tvätta kuddar och täcken, mysigt att lägga sig ikväll när allt är rent.
Umm.. Katten vill inte att jag sitter här.. Går och sätter sig MITT framför datorn. Lilla hårboll. Glor på mig och ser jättekelig ut.
 
Igår satte jag och mamma snabbt ihop deras nya hage, vars de nu får gå året om, stor, jisses vad lyckliga de blev.

 
Gräsmattan blir ju tyvärr snart ett minne blott men det struntar jag i. Att se sina hjärtan från köksfönstret slår allt. Nu är de nöjda med mycket större hage, mer att se och bra yta att springa på. Självklart ska jag fixa bättre stolpar inför vintern. 
 
Skrittade en kort tur med Teddy igår, har ju vart så orolig för hans ben, men nu verkar det bli bra, inte varmt mer. Jag blir ändå så himla oroad, han är så gammal.
Skall hämta ut den där förbannade kylleran idag. 1 vecka tog det. DÄR har vi en STOR jävla nackdel med att bo i Gällivare, inget finns här, man måste beställa och så har man panik och det tar 1 vecka att skicka skiten. Nåja, då har jag iallafall kyllera hemma, det kan vara en sån där grej som är bra att ha känns det som.
 
Karlsson verkar inte vela släppa taget om det sista av sin vinterpäls.. Helt allvarligt.. Den lossnar inte :O
 
Nu måste jag gå. Magen knorrar och benen domnar bort av att sitta här.
Fyfan vad härligt, vart strålande sol i typ en vecka nu. Jag passar då på att njuta.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo